שלא עשני אשה.

זה לא נושא לויכוח...

אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין מה לעשות,בנות קבלו ת`דין באהבה.

אוי ואבוי איזה טעות בהבנה

סהכ האיש מברך על זה שחייב בכל המצוות ואילו אשה שלא חיבת במצוות כגבר . ולכן הגמרא אומרת אוי לא לאדם שבניו נקבות . עיין ודו``ק

קסמאישי

New member
והוא ימשול בה זה כי לגבר יש אגו

לאשה אין כ``כ אז היא נותנת לו להרגיש שהוא שולט. סה``כ זה די קטנוני ה`צורך` הזה למשול. וזה שאנחנו נהנים כשהן עושות מבחנים זה נכון לגבי תקופת המבחנים אבל בזמנים אחרים בתקופת הלימודים בנים שלומדים צריכים לעבוד יותר קשה

woxir

New member
תראה עברתי על כל התשובות

ולצערי קשה להן להשלים עם המציאות. ולכן אין שום סיכוי שתקבל תשובה רצינית!!

אתה יודע מה אתה מזכיר לי?

את אח שלי שמשום מה שונא בננות, וכשאני הייתי תינוקת ואמא שלי הייתה מאכילה אותי הוא כ"כ כעס עליה ואמר לה שהיא מנצלת את זה שאני קטנה ומתאכזרת אלי. אני מאמינה שאתה לא ילד, התגובה שלך אמורה להיות בהתאם. יש משקפיים אחרות בעולם שלנו, זה שלא מוצא חן בעיניך להסתכל דרכן לא אומר שמי שכן מסתכל לא מאושר.

מאיפה הבאת את זה?

קודם כל האישה היא לא סוג ב', האישה והאיש הם אחד ושום חלק כאן לא מקופח. גם הגבר וגם האישה הם בריאה של הקב"ה, אין פה טוב יותר או פחות. לכל אחד יש את התפקיד והייחודיות שלו, וב"ה שאתה שמח במה שאתה כי אחרת המצב היה גרוע. שנית אתם לומדים תורה ואשריכם, אבל זה שלנשים ניתן התפקיד להתעסק בחול לא אומר שהן פחותות. ההיפך, אחד הרבנים הסביר לנו פעם ששעשני כרצונו הוא ממש לא כי טוב נו מה לעשות. הגבר מטבעו הוא יותר שכלי, מה שיוצר אצלו בעיה כי אמונה היא דבר רגשי וממילא הוא פחות מרגיש את האמונה בטבעיות כמו האישה והוא זקוק ללימוד כל היום כדי להגיע למצב כמו שלה. לנו לעומת זאת האמונה הרבה יותר טבעית כי אנחנו מרגישות אותה, ההוכחות השכליות הן תוספת אבל אנחנו לא זקוקות לחיזוק התמידי כמוכם. שלישית, הסיבה שנמנעת לומר בגלל הצעירים- שווה שכואב ושווה להרגיש יצור מתפתח בתוך הגוף, לא רק לראות מהצד. תשמח במה שאתה אבל אל תנסה להוריד בערך של מי ששונה ממך.

19אריאל

New member
אויי אויי אויי...

איזה גישה מזלזלת... אם אישתך תראה מה כתבת...היא תשלח אותך לחלל לחפש את אילן רמון חחח. עכשיו ברצינות. א. סוג ב`? לכל אחד הייעוד שלו. תפקידו של הגבר ללמוד ולהחזיק את העולם, ותפקיד האישה לעזור לגבר להתמודד עם הטרדות השוטפות של העולם הזה. כבר אמרו חכמינו ``גדול שימושה יותר מלימודה`` . ב. לגבי המבחנים, נו נו... בזה אני באמת לא מקנא...

למעלה