שלאלה למומחים

אליעד7

New member
שלאלה למומחים

שלום לכולם יש לי חיפושית 1300 שנת 72 לפני כמה ימים שמתי לב לרעשים מוזרים שקורים בתחילת כל נסיעה ( הילוך ראשון ושני) רוב הפעמים הרעשים קורים כשאני מכניס להילוך ראשון ומשחרר קלאץ ומתחיל לנסוע .. הרעשים הם מעין " פלאקים" כאלה וכאילו שהם מגיעים מהחלק האחורי של החיפושית.. מי שיש לו איזה שהוא סברה ל מקרה הזה בבקשה תכתבו משהו כי אני שומע את הרעשים האלה . - זה מגניב אותי..!! אתם מכירים בטח את ההרגשה.. (-: בבקשה מי שיש לו איזה שהיא סברה .. שיכתוב.. תודה רבה ויום טוב.. (ללא פלאקים)

vq55205

New member
רעשים

לפי תאורך אני יכול רק לנחש שמדובר בקלאצ' , מכל מקום כל רעש יכול להעיד על משהו לא תקין שעלול לגרום לעוד משהו להיות לא תקין - בסופו של דבר כאב ראש וכאב כיס. ולפעמים גם משהו בטיחותי , לך למוסך.

אליעד7

New member
אז כמה הנזק?

והאם זה קלאץ' או כבל קלאצ' או שבכלל חייב להחליף את שניהם?? ואם יש לך השערה למחיר התיקון + חלקים??

אח שלי זה כמו להיתקשר לרופא

ולשאול אותו במה אתה חולה צריך לראות את התקלה שלך באופן פיזי כבל קלאץ 30 קלאץ החל מי 500

אליעד7

New member
מוסך אמין ומקצועי בטבריה... מישהו מכיר?!?

אחרי שהבנתי שכנראה הלך לי הקלאצ' או הכבל רק( הלוואי) נשאר לי לשאול אותכם אם מישהו מכיר מוסך מקצועי וזול באיזור טבריה - בקעת הירדן אתם יודעים שיתאים לתקציב של סטודנט תפור.. חחח ושיהיה אמין - הכי חשוב... תודה מראש לכל העונים אליעד

ronbug 73

New member
כל התותחים יהיו בשבת בטבריה

אמנם זה טיול אבל ככה תוכל להתייעץ בצורה הטובה ביותר כשתראה למה אתה מתכוון.

אליעד7

New member
אני יודע אחי

אבל לצערי אני לא אהיה בטבריה בשבת יש לי איזה סרט לצלם ... אבל נראה אולי פעם הבאה...

למעלה