שלאון סופשנה! (כי אני,בכל אופן, סיימתי ללמוד)

kepit

New member
שלאון סופשנה! (כי אני,בכל אופן, סיימתי ללמוד)

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?

limors2

Well-known member
ניסיון רביעי../images/Emo6.gif

אחרי הפעם השלישית שנתקע לי האקספלורר ואיבדתי את כל מה שעניתי עליו, עברתי לוורד
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?ההחלטה לטוס לניו יורק! אבל זה שזה משהו חדש לא אומר שהשנה הייתה מחורבנת. זה הכי זכור לי
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?התאונה של אורי באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?שיעור הפסיכומטרי האחרון
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?כל שאר שיעורי הפסיכומטרי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?מכיוון שאני חיה ונושמת גלגלצ, אני סחיים לא אסיים לענות על השאלה הזו אם אני אתחיל. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?אין תקופה מסויימת ספציפית שזכורה לי, או אירוע מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בתקופת התאונה של אורי מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?יום שישי אחד במשך כמה שעות, לפני כמה שבועות מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?תקופת התאונה של אורי איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אוסף האלביס פרסלי שקיבלתי מגלגלצ! כי ממש משמ רציתי אותו, וקיבלתי אותו
איך חגגו לי יומולדת השנה?אכלנו עוגה
אני לא חובבת חגיגות. ולמה לחגוג את זה שאני מתקרבת לקבר?
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?דברים קטנים, לא משהו גדול מיוחד וזכור על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?שלא למדתי כמו שצריך לפסיכומטרי
אבל אני יודעת שלא הצלחתי כי לא היה לי כח אז לונורא
איזה סרט הכי אהבתי השנה?מהחדשים שראיתי, אבק כוכבים הוא מועמד מתאים! סתם כי קיבלתי אותו היום בדואר סופסוף אז נלך עליו. אין לי כח לחשוב יותר מידי, שוב נתקע לי האקספלורר
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה מאד. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?כמה וכמה! עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אין לי מספר לאנשים שהכרתי אז גם לא לאלה ששמרתי! מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?פנסיה?
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?יש לי הערכה עצמית נמוכה
איך תסכם את השנה במילה אחת?פושר
האם חל בך שינוי השנה?כן. איי דו נוט קר טו אילבורייט
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?העתיד
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?ממ, שיר!
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?ממ לא חושבת שיש משהו. ג'וי
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?היום שישי לפני כמה שבועות איזה אירוע עשה לך טוב השנה?כלמיני דברים קטנים ונחמדים! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא עולה לי משהו. שוב ג'וי!
להקת השנה?הקוקס
מקום בו הכי נהנת?מפגשי פורום שונים! מוי כיף. אירוע שהכי השפיע עליך?ושוב לא עולה לי משהו! השאלון הזה התיש אותי. קשה לי להיזכר בדברים
אירוע שאיכזב אותך?רציתי לצטט את מה שכתבתי למעלה אבל נזכרתי במשהו
שהוא לא לפרסום
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?אפילו לא פעם אחת. השנים מתחברות אחת לשנייה בלי שום הבדל משמעותי בניהן
סיימתי, לא יאמן

limors2

Well-known member
כן, את השיר היחידה שקיימת!../images/Emo11.gif

וכן! היית עוד בנאדם בפורום ואז הפכת לבנאדם בפורום שמנהלים איתו שרשורים ארוכים על לא כלום. שרשורים ארוכים על לא כלום הם דבר שאני מחבבת.

limors2

Well-known member
4 שנים! פחות יומיים.

אני לא יכולה אני מתכננת חגיגות!

limors2

Well-known member
אריאל אחותי?

אין לי אחות בשם אריאל ואין לי את אריאל בתור אחותי! אם הייתה לי אריאל בתור אחותי היה לי גם גיטר הירו..... אבל תעבדי על הניסוח!...

clyps

New member
באמת אין לך אריאל ../images/Emo12.gif

אליענה ואריאל.. זה מאוד דומה

S m e l l y Cat

New member
אם התכוונת אם אני אריאל אחותך.....

כלומר אריאל החותך, כלומר אריאל החתיך, אז את טועה כי אני אריאל ובנוסף אני גם נקבה עם ג'ניטיליה והכל..

למעלה