שלאה לדעה ועצה

שלאה לדעה ועצה

אם אתם מעוניינים לדעת אז... אמא שלי עוזבת את הדירה בהוד השרון..אחריי חודשיים ללא מציאת עבודה היא מתוסכלת...והיא חוזרת לצפון הארץ איפה שנולדתי, בעמק הירדן ואני לא חוזרת איתה..היא זורקת אותי לרחוב בסוף שבוע הבא אני לא מבקשת כלום . רק לדעת איך לחפש עבודה תמורת חדר לינה. אתם מכירים מישהו שצריכים שתשאר איתו בלילות "אנשים מבוגרים" תמורת חדר..ובבוקר אני אמצא עבודה לבוקר..למחייה אם לא אמצא עד סוף שבוע הבא... אין לי לאן ללכת. זה דחוף אין לי לאן לפנות. המשפחה דואגת לעצמה בלבד. יש לי מבחן ביום שלישי הקרוב במזכירות ואז לחכות שבועיים עד לתעודה , וחוץ מזה יש לי כישורים נוספים שיכולים לעניין אתכם. בבקשה צריכה עצה ודעה תמיד יועילו תודה מראש

La Gamba

New member
אני מצטער, אך איני יודע כיצד ניתן

לעזור, אך אני יודע שקיימים בהוד השרון ארגונים אשר יוכלו לסייע.

PiNk FrOg

New member
../images/Emo4.gif

נשמע לי נורא מוזר... אבל לדעתי .. זה גם לא המקום המתאים למצוא את העזרה שאת מחפשת.. חברי הפורום לא עולים על גיל ה-20 מקסימום (לפי דעתי) ו... בגילאים של תיכון אי אפשר להיות כ"כ מועילים בתחומים האלה (הרבה הורים ומשפחה שמממנים אותי).. >> מפונקת שכמותי

arifell

New member
סליחה????

"חברי הפורום לא עולים על גיל ה-20 מקסימום" לידיעתך- חבר הפורום הזה מעל גיל 20. אבל אני באמת לא מועיל בנושא, אני לא נמצא בהוד השרון רוב השבוע...

ApA1800

New member
.........

ניסיתי למצוא משהו בגוגל ולא מצאתי בכל אופן נראה לי הכי יעיל לתלות שלטים ברחובות או משהו. כאילו הפתקים האלה שכל מי שמעונין תולש מספר. את צריכה הוד השרון ספציפית, או המרכז בכלל? וזקנים בד"כ צריכים לכל היום שיהיו איתם, ככה שאני לא יודע עד כמה יהיה אפשרי למצוא מישהו שצריך שיהיה איתו רק בלילה, אבל בכל מקרה בהצלחה. ואת יכולה לנסות לשכור חדר עם שותף או משהו לא? ובהצלחה במבחן כמובן אה ואולי תעזרי לאמא שלך לחפש עבודה. כאילו אם היא לא מחפשת בתחום מסוים אלא פתוחה בהצעות, אז תעזרי לה לחפש ותביאי לה הצעות ואולי היא תשתכנע להישאר. בכל מקרה תנסי לדבר איתה שלמה שהיא תמצא בצפון דוקא עבודה, במיוחד אם כאן במרכז יש הרבה יותר מקומות תעסוקה, והיא גם דופקת אותך, וגם זה לא עוזר לה, ואולי היא תשתכנע ותישאר ושוב בהצלחה

oren*

New member
נסי לפנות למוסינזון, יש להם פנימיה

ואולי תוכלי לקבל חדר לתקופה מסויימת או לגור עם אחת החניכות. אגף הרווחה של עיריית הוד השרון - 7759677 עמותת קלי"ק למען קשישים ונזקקים - מנהלת גב. לינדה מוסק, ת.ד 6337 הוד -השרון, טל': 09-7414974 מועדוני קשישים בהם תוכלי לברר אם יש עבודה: נווה נאמן - מרכזת: מירי מידן, כתובת :רח' שמעון הצדיק 12, טלפון : 09-7601399 נטעים - מרכזת עדה לוי , כתובת :רח' נטעים , פינת רח' יסוד המעלה, טלפון: 09-7445542 גיורא - מרכזת:מזל סבג, רח' החייל 8, טלפון: 09-7404029 מרכז יום - מנהלת : הדס אפרתי, רח' הגולן 7, טל'/פקס': - 09-7485690

../images/Emo54.gifהיי תמי

האמת אני לא ממש מכיר את הוד השרון, אבל חשבתי אולי את יכולה לבקש הלוואה מהבנק ואז לשכור דירה וכשתמצאי עבודה תוכלי להחזיר את ההלוואה. אם הבנק לא נותן לך כזאת אופצייה תבררי לגבי קיבוצים שאפשר אצלהם קומבינה של לעבוד ולגור, ככה בתור שלב ביניים שיהיה לך הרבה

Guy K

New member
הי תמי

הלוואי שיכולתי לעזור במשהו, אבל אם זה עוזר במשהו, אז יש חברים ביוסטון שמתגעגעים וחושבים עלייך
ואוהבים אותך המון! תשלחי לי במסר את הטלפון שלך, אולי נחשוב על פתרון עבורך. |מליון נשיקות| ומתגעגע.... גיא

תגובה

תודה על כל התמיכה... יום ראשון אני אתקשר למקומות של העזרה שנתתם לי המשפחה שלי לא מזיז לה מה שקורה לי ...מאשימים את האמא המשוגעת שהחליטה ביום בהיר לזרוק אותי שוב מהדירה שלא שלה יש לי בדיוק שבוע אחד למצוא את הכל .זמן קצר אבל אין לי ברירה אני מאחלת לכם בזאת סוף שבוע פיצוץ וחג פורים שמח לכולם

arifell

New member
טוב, מקווה שתצליחי להסתדר

נ"ב: סוף שבוע פיצוץ, לא נשמע טוב...

אסור לי להיזרק לרחוב.....

שינוי בתוכניות היא שוב קפצה עליי באייומים וחשבה שאני לא עושה כלום כדי למצוא עבודה. ביום שלישי הקרוב אני צריכה למצוא לי מחסה חדש שיש בה או בקרבתה אופציה לעבודה מחר אני אסע שוב לת"א למצוא עבודה תמורת חדר... מישהו אולי מכיר...קשישה לישון איתה בלילה. תמורת חדר ובבוקר אני כבר אמצא משהו למחייה. אוף.......מתי היא כבר תפסיק לזרוק אותי

La Gamba

New member
האם ניסית לפנות לארגון קלי"ק?

הם לרוב מטפלים בעניין הקשישים.

אלוהים שלי ייצא לפנסיה../images/Emo12.gif

נשאר לי יום אחד בלבד למצוא את כל הפתרונות האפשריים ומחר ויהי מה...אולי אהיה ברחוב ואולי לא

תמי-היכן את מחכים לך אצלי

בבית אני שמעון שלי הילדים ואפילו קוקה הכלבה... הכנו לך מקום ואת אינך גם לא עונה לסלולרי?? תצרי קשר אנחנו מחכים ורוצים אותך אתנו פנינה

למעלה