שכר

cactus1

New member
שכר

שלום רב האם מישהו יכול לומר לי כמה נהוג לגבות עבור אימון אישי לזוג אצלם בבית פעמים בשבוע? תודה מראש

כמה אתה גובה בד"כ?

יש פה כמה שאלות. כמה אתה גובה בד"כ? מה יהיה אורך הפגישה? אותו דבר? וזמן הנסיעות? וגם שאלה, אם אתה רוצה לעודד את המהלך הזה, שזה אצלם... (אם לא, עושים תעריף יקר, ואז אולי יבחרו באופציה שיותר נוחה לך ויותר זולה עבורם... - כך אני מכוונת אנשים לבוקר במקום לערב) אימון לזוג - נשמע כמו יופי של הרפתקה

cactus1

New member
שכר

בדרך כלל אני גובה 150 ש"ח לאדם אצלו בבית כולל הנסיעה במקרה הנ"ל אין הוצאות על נסיעה כי זה ממש 5 דקות האימון נמשך שעה

אז על מה השאלה? על זה שזה פעמיים?

רק עכשיו ראיתי את העניין של הפעמיים. כאן נכנסת ההתלבטות? האם לגבות אותו סכום או פחות? אין פה תשובה חד משמעית, זה תלוי בך. בעיקר כמה היומן שלך מלא. אם הוא לא מלא במיוחד, ואת רוצה שהם יתאמנו פעמיים בשבוע, אז אפשר לעשות קצת הנחה. אני חושבת שהעיקר עם המחיר, זה שאנחנו נרגיש בנוח. ברגע שאנחנו מרגישים שזה מחיר לא הוגן עבורנו, יש בעיה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ואני שואלת

למה בחרתם פעמיים בשבוע? בדרך כלל נכון לעשות אימון פעם בשבוע או פחות, כדי שיהיה זמן בין הפגישות לחיים לקרות, לתובנות להתפתח. נראה לי שגם במקרה של אימון זוגי (שהוא התמחות בפני עצמה) זה תופס ואפילו עוד יותר. או שאולי התכוונת לשני אימונים אישיים? למה הכוונה ב"אימון אישי לזוג"? אם מדובר באימון נפרד של בני הזוג, נכנסת כאן שאלה אחרת בנוסף - האם זה אתי? האם בעבודה על מטרות האחד, ההגשמה שלו וההתפתחות שלו אין אפשרות של סתירה למטרות האחר? למי הנאמנות שלך תהיה קודם? מה יקרה אם יעלה קונפליקט?

איזה סוג אימון?

ראיתי ששאלת גם בפורום "מאמני כושר אישיים", אם הכוונה לאימון כושר גופני - התשובות שקבלת פה לא רלוונטיות. במצב כזה, יכול להיות מצויין לעבוד עם שניהם יחד, אם זה יתן לכל אחד מהם יותר מוטיבציה. התשלום צריך להיות תלוי אם את נותנת לכל אחת ואחד מהם תרגילים זהים או שונים.

לוקחת לכוון שונה: איך אתם מרגישים עם תמחור?

הציע לי לקוח לשלם כפול עבור כל פגישה. לא הסכמתי. משהו בזה מרגיש לי לא מתאים, קשה לי אפילו להגיד מה. (פעם שניה, אגב, שמציעים). האם הייתם מסכימים? ומה עם הנחה? איך אתם מרגישים כשמבקשים מכם הנחה? (על זה אני מבינה שאולי לא תרצו לענות בפומבי... אבל אולי אורן כן
) יכולה לומר לגבי אישית, עם הנחות, בתחילת הדרך היתי מסכימה בשמחה, כי רציתי כל לקוח. היום אני רואה שזה יוצר אצלי תחושה לא נוחה, בד"כ. מקרה יוצא דופן הוא אם מישהו פונה אלי מתחום או קבוצת אנשים שמאוד מרתקים אותי, והיתי רוצה "דריסת רגל" שם. זה היה כאשר לראשונה התחילו לפנות אלי חרדים (גיליתי שאין שום הבדל...) וגם ערבים. אז שם לא מפריע לי לתת קצת הנחה, לפעמים, אם אני מאוד רוצה את הלקוח הזה.

למעלה