שכר לגננת

שכר לגננת

ברצוני לפתוח עסק והיתי מעוניינת לדעת כמה משלמים לגננת שכירה באזור המרכז (חולון-בת ים ראשל"צ) העובדת משרה מלאה 8-16 או חצי משרה 8-14 אודה לכן על התיחסות

טלגל

New member
גננת שכירה גם בגן פרטי, מתייחסים

אל משכורתה ואליה ע"פ הנתונים של משרד החינוך. ז"א מתייחסים לותק שלה לניסיון שלה, לתואר כן/לא וכו' כמו-כן מתייחסים לשעות ולכמות הילדים בגן. גננת אמורה לעבוד מ-0800 ועד 1330, אם את זקוקה ליותר אזי גם משלמים יותר. בכל אופן המשכורת נעה סביב 4500 ל- 5000 לחודש.

רחלי7

New member
../images/Emo35.gifעוד שאילה בנושא משכורת....

האם המשכורת שציינת היא מקובלת גם בבאר שבע ? ואם רוצים שאעבוד 6 ימים בשבוע ולא חמישה ,זה נחשב יותר ממשרה מלאה? תודה

קרני12

New member
ועוד משהו

אני כרגע בשלבי חיפוש עבודה לשנה"ל הבאה (אחרי הפסקה של שנה למען גידול בני שנולד). ואכן, המשכורות נעות בטווח שנקבת (ברוטו כמובן) אולם ישנה דרישה לימים ארוכים לפחות פעמיים בשבוע עד 4 או עבודה של 6 ימים עד השעה 2 . והמשכורות מאד נמוכות ואין שום תוספת על כך. נקודה נוספת יש את הסטג'ריות, אלא שמסימות את הסמינר ומוכנות לעבוד בעד כל סכום, כי אחרת הן לא יקבלו את התעודה וזה ממש שובר את השוק, משום בעלי גן לפעמים מעדיפים לקחת אותן ולשלם פחות. הנושא מאד בעייתי, האם יש גוף שמפקח על הנושא במגזר הפרטי?

קדן

New member
נתון לחוזה העבודה שלך

לי לא ידוע על פיקוח בעניין זה. במהלך השנים שאני עובדת במגזר הפרטי אני נוהגת לחתום על חוזה המוסכם עלי ועל המעסיק, בלי חוזה אני לא מתחילה לעבוד. אם את מתחילה מקום חדש אין בררה וצריך לקבל את רוב הדרישות שלהם כמו שעות העבודה .. במידה והמעסיק יהיה מאד מרוצה מהעבודה שלך, בשנה שלאחר מכן אני מאמינה (מנסיוני) שהוא יבוא לקראתך. אך לדעתי חשוב מאד לטובתך לערוך חוזה ולבדוק אותו טוב טוב לפני שאת חותמת וזאת על מנת למנוע אי נעימויות בהמשך השנה. מאחלת לך הצלחה

טלגל

New member
אני בזמנו חיפשתי סטאג'ריות להחליף

אותי כשיצאתי ללידת בני, ולא מצאתי כי לא היה להן נוח השעות. הן לא יכולות לעבוד כל השבוע וכולי. כמו-כן בעלי גן שיחפשו גננות זולות לא מספיק מקצועיות וכולי יהיו להם הרבה כאבי ראש ותלונות של הורים לא מרוצים כך שאני אתפלא אם הם יעדיפו גננות בסטאג'. קדן צודקת ולעבוד רק עם חוזה מסודר, לבקש שבגן יהיה פיקוח של הגנים הפרטיים, בד"כ ההורים מבקשים, וזה לטובתנו. וכן לשים לב שבחוזה יהיו כל התנאים כמו דמי הבראה, ימי חופשה, נסיעות ואיזו שהיא קרן פנסיה.בקשר לשעות זה באמת תלוי בצרכים, בהסכמה שלך לעבוד יותר, אבל מעבר לאיזו שהיא מכסה זה נחשב לשעות נוספות. שיהיה בהצלחה......

למעלה