שכר טרחה

שכ"ט עו"ד ...

בשוק חפשי כל עו"ד יכול לקבוע את שכר טרחתו כראות עיניו. מקובל 0.75%-0.5 מכל צד. מומלץ שכל צד יהיה מיוצג ע"י עו"ד נפרד. איני חושב שעבור דירה זולה זה שונה (אלא אם כן מדובר בדירה זולה מאוד).

דולב, לא צריך להקניט ...

זכותו לא להשתמש בשרותי תיווך (ויש עוד שחושבים כמוהו), בדיוק כמו שזכותו לא להשתמש בשרותי שמאות או שרותי עו"ד ...

לאבי שנער

בבקשה נא להעמיד את האדון דולב המכונה גם ארה ויקטורי להפסיק לכנותי במילות גנאי כמו "מוח מעוות","הבלה" ,"מוכת גורל"ושאר איומים למינהם ופניני לשון. קיבלתי ממנו גם מסרים בוטים בתפוז כמו בקשה שאלך להזד... והמבין יבין. אם אתה זוכר כשנכנסתי לפורום לראשונה ראיתי שהוא משתמש באופן בוטה בפורום בפרסום אגריסיבי וחינמי עם לינקים לאתר הבית של משרדו וניתובים לדירות בעירו ועל כן הכינוי פרסום בחינם. תודה מראש

שכר טרחה

יש למישהו מושג כמה שכר טרחה לעורך דין במכירת דירה? ואם מכירה נמוך מ 100000 דולר שכר הטרחה גבוה יותר באחוזים?

ERA victory

New member
ערב טוב לכל הנוכחים!!!!

אבקש לא לשרבב את שמי ולהכניס אותו לויכוחים ומשתתפים לא לי ! אבקש גם ממי שמציין את שמי לציין אותו כראוי (שמו של אדם הוא כבודו) והערה אחרונה לפרסום בחינם : שמת לב שאני משתמש באופן בוטה בפורום? מי מינה אותך למנהל הפורום ,ומי שמך כשופט פוסק ומחליט? ומי את שתגידי מה בוטה מי בוטה וכמה בוטה ומה לא ? והכי חשוב מי שפוסל אדם ומקצועו כן בהחלט הוא אדם בעל מוח מעוות וקטן! הפרתי את הבטחתי לא להגיב לדברי בלע והשמצות אך יש גבול לכל דבר ! וכציטוט מדבריך מקווה אני שלא נפגוש יותר אנשים כמוך בפורום זה, ולא בכל מקום! שלום לך ולא להתראות !

מכירה מתחת 100,000 $

שכ"ט במקרה של דירה זולה אינו נמדד באחוזים, אלא בסכום גלובלי בתוספת מע"מ. הסכום משתנה אם מדובר בעסקת מכר פשוטה בה הזכויות רשומות בטאבו לעיסקה מסובכת יותר בה מעורבת חברה משכנת למשל. פרטים תוכלי לקבל מכל עו"ד שעוסק בנושא מקרקעין.

רב תודות עוד פרידמן

הבנתי נכון שהעורך דין מייצג אותי צריך להיות נוכח במועד החתימה?

למעלה