שכר טראפיק

טופי

New member
שכר טראפיק

שלום, רציתי לדעת מה רמת השכר של טרפיק (במאמרים אין את זה). האם התפקיד לרוב כולל רכב? לאילו תפקידים אפשר להתקדם מזה?

yali

New member
פייפר קאט

מה הכוונה ? האם התפקיד חוץ מזה שהוא בלבול מוח הוא לא נחשב במשרד פרסום ?

froggirl

New member
טראפיק

השכר של טראפיק משתנה, זה תפקיד שקשור לתחום האדמיניסטרציה בתוך משרד הפרסום - תיאום בין גורמיםבתוך המשרד ועמידה בלוז"ים. תלוי בהתמקחות מול מי ששוכר אותך לעבודה - בדרך כלל נע בין 5500-6000, לפעמים יותר.ברגע שנכנסת לתפקיד ובמידה ולא היכרת קודם את תחום הפרסום, דרך העבודה לומדים המון ומשם אפשר לעבור לאיזה תפקיד שנראה לך שאת/ה מתאימה לו - קריאייטיב - אם יש לך כישרון ואחרי לימודים, או תקציבאות. לא ידוע לי על טראפיק שמקבלת (ובד"כ טראפיק הן נשים) רכב אבל בדרך כלל סלולארי וגם זה בשביל שיוכלו להתקשר אליהן ל"הציק" אחרי שעות העבודה במידה ואין טראפיק ערב. וכמו שאבולה אמר - הרבה שרירי רגליים וגם הון עתק על נעליים אורטופדיות...

yali

New member
froggirl

טראפיק לא נחשב תפקיד יותר מקודם מתקציבאית ?

froggirl

New member
בעיקרון

טראפיק זה מרכז המשרד. איש המפתח של המשרד. בלעדיו העבודה לא זורמת, לא מתבצעת, לא עומדת בלוזי"ם ואין למי לבוא בתלונות. כן, בגדול זה תפקיד מאוד מרכזי וחשוב על הנייר וגם בפועל - סה"כ הטראפיק מנהל את עבודת הסטודיו/צוותים של הקריאייטיב (לא קריאייטיבית, רק מנהלתית) ונחשב יותר מהתקציבאי. בדרך כלל הוא מרוויח כמו תקציבאי - אולי קצת יותר. אבל לרוב לפי מה שאני יודעת המשכורת עומדת סביב הסכום שציינתי. זה מאוד אינדיבידואלי לדעתי - תדרוש יותר - תקבל יותר - תלוי בבוס שעומד מולך וכמה הוא רוצה אותך על סמך ניסיון קודם שלך בחיים.

ק ס נ ק ס

New member
................

אצלנו טראפיק מרוויח 8000 ש"ח נטו, בלי רכב אך יש לו ניסיון רב בתחום ישנם משרדים שעבודת הטראפיק הינה במשמרות ואז המשכורת בסביבות 6000 ש"ח נטו

MooHoo

New member
היי, שוב יש לך זמן פנוי?

תעשי טובה ותשארי הפעם

froggirl

New member
יכול להיות

אם בעצם חושבים על זה, בכל סקר על משכורות תמיד יופיע כמה מרוויח תקציבאי ובשום מקום לא מופיע כמה מרוויח טראפיק... יש מצב

froggirl

New member
דרגה אחת מעל המנקה

לא סנג'ר - הייתי יותר מגדירה את זה כגננת או שוטר תנועה. אני אנסה להמחיש לך את זה תתאר לעצמך צומת עמוס שהרמזור בו התקלקל. כל אחד רוצה לעבור הכי מהר שהוא יכול כדי להגיע ליעד שלו. אבל ברגע שכולם נכנסים לצומת בבת אחת, בסופו של דבר נוצר פקק ענקי וכאוס רציני (בהנחה שאנחנו לא חיים באנגליה). אם תשים בצומת שוטר והוא יכוון את התנועה כולם יסעו על פי ההוראות שלו והוא יסדר את תנועת המכוניות וכולם יוכלו להגיע לאן שרצו ובזמן. עכשיו תחליף את השוטר בטראפיק, התנועה והיעדים בבריפים ולוזי"ם ואת הנהגים שנכנסים לצומת לא פנוי כתקציבאים.. זה מה שטראפיק עושה. מנווט את העבודה במשרד שבו כל תקציבאי בטוח שהלקוח שלו הכי חשוב בצורה הגיונית תוך ניסיון לעמוד בלוז"ים לא הגיוניים ועושה סדרי עדיפויות לקריאייטיב לפי דחיפויות.

ק ס נ ק ס

New member
........

" דרגה אחת מעל המנקה" ... אני לעומך לא מזלזל, זה תפקיד ניהולי לכל דבר, שדורש כישרון רב יותר מתקציבאי!... ואני תקציבאי ולפחות אצלנו משלמים לטראפיק הרבה יותר מלתקציבאים. טראפיק זו הגדרה פלצנית, אך התפקיד הינו מנהל סטודיו אדמניסטרטיבי ולוגיסטי. אני אישית הייתי מתחרפן אם הייתי טראפיק.. ואני אכן מעדיף את הבילבולים של הלקוח !

froggirl

New member
ממש לא.

למה שאני אזלזל בתפקיד כמו טראפיק? אני עושה אותו כבר מעל שנתיים. בחיים לא הייתי עושה תפקיד שאני מזלזלת בו. זו היתה הערה צינית לשאלת הסנג'ר... (ד"א גם במנקה אני לא מזלזלת ודבריי הוצאו מהקשרם
) טראפיק זה בהחלט תפקיד ניהולי. מסכימה. וגם אמרתי את זה באחת ההודעות. וההגדרה לא פלצנית. היא מדויקת. ניווט של תנוועת העבודה במילה אחת. אתה היית מתחרפן אם היית טראפיק... אני אישית כבר התחרפנתי ובדרך להחלפת מקצוע בקרוב מאוד.... תחזיק לי אצבעות.

ק ס נ ק ס

New member
froggirl ../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

מחזיק לך אצבעות .. מחליפה מקצוע באיזה תחום ?

למעלה