שכר המינימום

מצב
הנושא נעול.
שכר המינימום

שכר המינימום
קראתי עכשיו ב- YNET שאושרה העלאת שכר.. החל מה- 1 ביוני. היה כתוב של שהיתה העלאה גם ב- 1 באפריל. השכר שלי לא עודכן עדיין.. האם חובת המעביד לעדכן אוטומטית לפי הפרסומים או שיש לדרוש זאת ממנו? תודות

נצל"ש-שכר מינימום

שכר המינימום
קראתי עכשיו ב- YNET שאושרה העלאת שכר.. החל מה- 1 ביוני. היה כתוב של שהיתה העלאה גם ב- 1 באפריל. השכר שלי לא עודכן עדיין.. האם חובת המעביד לעדכן אוטומטית לפי הפרסומים או שיש לדרוש זאת ממנו? תודות
נצל"ש-שכר מינימום
גם אני קראתי את הידיעה בYNET על העלאת השכר החל מהיום ל - 19.3 ש"ח לשעה. האם זה נכון גם אם אני עובד 40 שעות בחודש? תודה.

קישור לידיעה בYNET

נצל"ש-שכר מינימום
גם אני קראתי את הידיעה בYNET על העלאת השכר החל מהיום ל - 19.3 ש"ח לשעה. האם זה נכון גם אם אני עובד 40 שעות בחודש? תודה.
קישור לידיעה בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3258630,00.html אז האם הכוונה היא גם ששכר המינימום לשעה (לעובד במשרה חלקית של נניח 40 שעות בחודש) יעלה ל-19.3?

r66

New member
זה נכון לשעה אחת והלאה. המחיר

נצל"ש-שכר מינימום
זה נכון לשעה אחת והלאה. המחיר
הוא לשעה ולא לאחוז משרה

ורד302

New member
ועוד שאלה בנוגע לעליה בשכר המינימום

שכר המינימום
אני עובדת במקום עבודה ששילמו לי בו שכר מינימום (17.93 ש"ח לשעה) במשך השנה הראשונה. על פי ההסכם שהיה ביננו העלו לי את השכר בפברואר האחרון ל- 20 ש"ח. האם העובדה שהעלו בחודש אפריל את שכר המינימום אמורה להעלות גם את השכר שאני משתכרת כיום, או שאין קשר לכך?

r66

New member
יש קשר בתנאי שהתעריף נמוך מהתעריף

אני עובדת במקום עבודה ששילמו לי בו שכר מינימום (17.93 ש"ח לשעה) במשך השנה הראשונה. על פי ההסכם שהיה ביננו העלו לי את השכר בפברואר האחרון ל- 20 ש"ח. האם העובדה שהעלו בחודש אפריל את שכר המינימום אמורה להעלות גם את השכר שאני משתכרת כיום, או שאין קשר לכך?
יש קשר בתנאי שהתעריף נמוך מהתעריף
שנקבע לך בשנית. 20 ש"ח הם יותר משכר המינימום, אין מה לעדכן ע"פ חוק שכר מינימום

r66

New member
בהחלט. באפריל הועלה שכר המינימום

שכר המינימום
בהחלט. באפריל הועלה שכר המינימום
ל- 18.58 ש"ח/ש"ע. חובה על המעביד לשלם מינמום את המחיר הזה לשעה

מצב
הנושא נעול.
למעלה