שכר הולם

relax

New member
שכר הולם

למישהו יש מושג כמה עלי לדרוש עבור משרת מזכירת הנהלה בחברה מצליחה?

תלוי איפה בארץ

אם זה במרכז הארץ אפשר לדרוש 6,000 אם זה בפריפריה אז בקושי 4500 כמובן לדרוש הררבה בשביל המיקוח ושלא יחשבו שאת פרירית (בראיון)

Agalgala

New member
|פרחמסכימה עם רויטל וחולקת עליה....

בזמנים עברו - טובים יותר - הרבה יותר - טווח המשכורת הזה היה ריאלי. היום הוא ריאלי על הנייר. כמישהי שחשבה לעזוב את מקום העבודה שלה - עד לרגע שבו החלטתי להקים עסק משלי - עברתי אין-ספור ראיונות. גם במרכז הטווח הוא כמו בפריפריה: 4,500 - 5,000. אם ידיעת האנגלית שלך היא ברמת שפת אם או שפת אם - אז אפשר לדרוש 6,000 ואולי קצת יותר. מה שהכי חשוב: תבחני כל מקרה לגופו, את המקום, האנשים, התפקיד עצמו, הגב הכלכלי של החברה, התנאים הנילווים, אפשרויות הקידום וכד'. מבלי לרפות את ידיך, תנסי לא לקפוץ מעל הפופיק - תזכרי שכמוך יש עוד עשרות ששלחו קורות חיים ומגיעות לראיון. היום כל חברה, מצליחה ככל שתיהיה, מנסה לקצץ בעלויות שלה. תנסי לרמוז בראיון שאת פתוחה להצעות ולא נעולה על טווח של שכר, אבל בעבודה הקודמת שלמו לך XY.... זה כבר יעביר את המסר. בכל מקרה, בהצלחה

../images/Emo6.gifאצלי היו קטעים...../images/Emo9.gif

אני חזרתי מהמרכז אחרי שעבדתי שם 14 שנה וחשבתי שמזכירה בצפון (בפריפריה) מרוויחה אותו דבר . והגעתי עם בטחון עצמי ביכולת שלי, והייתי בשני ראיונות בחברות גדולות , בשתיהן למזכירה בכירה ואחרי שעברתי את המבחנים הגרפולוגים בשתי החברות ואת הראיונות אז אמרו לי בשתיהן שאני בעדיפות על שאר הנבחנות והמשכורת היא מינימום ואז אמרתי שאני על פחות מחמש וחצי אלף לא באה לעבודה... בקיצור לא הסכמתי לעבוד בחברות האלו כי נראה לי שבמשכורת מינימום אני לא מוכנה... הקיצרר, לקח לי זמן להבין שבפריפריה לא משלמים כמו במרכז ומצאתי מקום נוסף - עם משכורת מינימום !!!!

yoyo10

New member
האמת הכאבת היא

שבמצב היום של השוק יש מאות אם לא אלפים של קורות חיים על אותה מישרה והמעסיקים יכולים להרשות לעצמם לשלם שכר מינימום על משרות שפעם שלמו מעל 5000 ולא משנה כמה ניסיון הכשרה או כישורים יש לך

אז ככה...

הייתי רוצה שכולם ירוויחו אותה משכורת, הן בפריפריות והן בערים הגדולות. הבוסים כמו המזכירות (שהלא אנחנו עובדות קשה). במצב השוק היום, ואחרי אבטלה של כמעט שנה הייתי מוכנה לקרוע את עצמי גם בשביל מינימום! למזלי אני יודעת לשאת ולתת כך שאני מרוויחה לא רע אם כי עדיין לא "טוב" כמו במשרד הקודם. בנוסף, וזו תגובה למי שבא לה פשוט לקחת את התיק ולעוף אחרי שצועקים עליה, יש לי דבר אחד להגיד, אני עשיתי את זה לפני שנתיים ונשארתי כמעט שנה בבית. אף אחד לא זימן לראיון, אף אחד לא ניסה לבדוק אפילו כמה אני מוצלחת או שלא. ראו את שנת הלידה וראו שאני נשואה+1 וישר שללו יען כי לא סיימתי את פרק הילודה בחיי. כל מעסיק נהיה מתכנן משפחה... חברתי, חד הורית מבחירה, אינה מוצאת עבודה קבועה רק משום שהיא חד הורית מבחירה. תחשבו היטב לפני שאתן עושות צעדים פזיזים! בבקשה! לא קמים והולכים, מתמודדים!!!!!

relax

New member
קודם כל תודה לכולן על התייחסות!

העבודה היא במרכז הארץ וכוללת שלושה מנהלים (אחד דומיננטי הרבה יותר מהשניים) עברתי ראיון עבודה מוצלח, והבנתי שאני ממש על הכוונת שלהם (אם אפשר לקרוא לזה ככה...)אך עדיין לא סוכמו פרטי השכר.

enicegirl

New member
כמה דברים חשובים

אם את אקדמאית זה רק יהיה לטובתך כי זה בהחלט אמור להוסיף בשכר. שנית, תוודאי שיהיו לך הטבות סוציאליות כגון קופת גמל, קרנות למינהם וכאלו שרק ייטיבו איתך בעתיד. אני התקבלתי לפני כשנתיים כמתחילה ולא חתמתי על שום הטבות ועד היום אני די אוכלת אותה.

קושוש

New member
כל כך לא פייר שהשכר נקבע לפי

איזורים בארץ. המעבידים פשוט מנצלים זאת לפי דעתי.

זה מקביל לגובה שכ"ד

אין מה לעשות במרכז הארץ המחייה יקרהיותר וישיותר מקומות עבודה לכן לפי זה גובה השכר..

למעלה