שכר דירה ראוי

מצב
הנושא נעול.

צילהק

New member
שכר דירה ראוי

שכר דירה ראוי
הגשתי תביעה לשכ"ד ראוי. בקדם משפט ביקש הנתבע למחוק את התביעה בטענות שונות. השופט דחה את בקשתו ואיפשר לו להגיש כתב הגנה מתוקן. במסגרת כתב ההגנה הנתבע טען הרבה טענות ובניהם טענה שאם יחוייב בכל זאת. הרי המועד צריך להיות לא כפי שתבעתי. היות ואני רואה שהסיפור הולך להתמשך זמן רב שאלתי היא: האם אני יכולה לבקש החלטה זמנית שתקבע שהנתבע יתחיל מהמועד שהוא טוען לו. ובאשר לעבר הדבר יקבע בפס"ד סופי. אם כן באיזה הליך מתבצע הדבר?

תשובה

שכר דירה ראוי
הגשתי תביעה לשכ"ד ראוי. בקדם משפט ביקש הנתבע למחוק את התביעה בטענות שונות. השופט דחה את בקשתו ואיפשר לו להגיש כתב הגנה מתוקן. במסגרת כתב ההגנה הנתבע טען הרבה טענות ובניהם טענה שאם יחוייב בכל זאת. הרי המועד צריך להיות לא כפי שתבעתי. היות ואני רואה שהסיפור הולך להתמשך זמן רב שאלתי היא: האם אני יכולה לבקש החלטה זמנית שתקבע שהנתבע יתחיל מהמועד שהוא טוען לו. ובאשר לעבר הדבר יקבע בפס"ד סופי. אם כן באיזה הליך מתבצע הדבר?
תשובה
מדובר בהליך של בקשת ביניים לקבלת שכר ראוי זמני. יש סיכוי שבקשתך ל א תתקבל שכן בתי המשפט לא נוהגים לתת סעד זמני הזהה במהותו לסעד הקבוע המבוקש.

התשובה שלילית

שכר דירה ראוי
התשובה שלילית
הואיל ולנתבע טענות הגנה רבות כפי שציינת והואיל והטענה בענין המועד היא טענה חילופית או טענה משלימה לטענות אחרות, לא תוכל לקבל החלטה כמבוקש על ידך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה