שכנים, שכנים, שכנים...

NightElf

New member
שכנים, שכנים, שכנים...

אתמול חשבתי על זה שלא יצא לי לראות אפילו שכן אחד מאז עברתי לדירה. אין לי מושג מי השכנים שלי, מה גילם, אופיים וכדומה. זה נחמד ברמה מסויימת שיש שקט מהשכנים, תרתי משמע, אבל מנגד נראה לי שהיה יכול להיות נחמד גם להכיר שכנים בתור ידידים, שיהיה אפשר להעזר בהם אם צריך וכדומה... ומה לגביכם? אתם גרים בבניין עם שכנים שאתם מכירים? או שגם אצלכם השכנים הם "רוחות רפאים"?

chicka

New member
האמת..

שגם אני לא מכירה את השכנים שלי. למזלי, אני גרה בקומה ראשונה אז אני יכולה לגרור כמה שבא לי כי אין אף אחד למטה שאני צריכה להתחשב בו... לא בטוחה שיש יותר מדי חבר'ה צעירים אצלי בבניין - האמת ? מעולם לא חשבתי להכיר אף שכן (למעט ועד-הבית).

NightElf

New member
את וועד הבית גם אני לא מכיר, עם

כל היתרונות שיש בעניין, והמבין יבין...

רוחות רפאים ../images/Emo121.gif

המון זמן אחרי שעברתי לא יצא לי להיתקל באף שכן (ואני גרה בבניין עם 12 דירות...). זה היה מוזר, אפילו במעלית כמעט ולא נתקלתי באנשים... לאט לאט הם התחילו לצוץ מהמחבואים שלהם. היום אני מידי פעם רואה את השכנים במעלית או בכניסה, ולחלקם אני מהנהנת לשלום אבל לא מעבר לזה. הקשר הכי "עמוק" שהיה לי עם שכן זה כשהשכנה מלמטה באה להתלונן שמישהי דופקת עם נעלי עקב ב 6:00 בבוקר. אופס, זו הייתי אני. פדיחות...
ופעם גם ירדתי במעלית ומישהי שאלה אותי - "את מהדירה של הסטודנטיות בקומה 4?" מסתבר שאנחנו מפורסמות בבניין, כי בכל הדירות יש משפחות עם ילדים, ואנחנו היחידות שגרות שם בשותפות...

מכירה (ולא תמיד לטובה ../images/Emo3.gif)

סיפרתי כאן בעבר על הכנים חובבי הרעש לסוגיו מלמעלה, אז יצא לנו להתוודע - ולא לטובה. מצד שני, יש לנו דלת ליד שכנה, אישה מבוגרת, מאוד נחמדה, הרבה פעמים אנחנו נתקלים בה במעלית או בכניסה/יציאה מהבניין. לפעמים היא באה לבקש משהו, פעם שכחתי מפתח והיא נתנה לי להשאר אצלה עד שיגיע לדירה מישהו עם מפתח - באמת נחמד. חוץ מזה יש את מר ועד בית, גם איש מאוד נחמד שבא אחת לחודשיים שלושה וגובה מאיתנו סכום מכובד (נאור - כוונתך הובנה במלואה
), אבל אנחנו יושבים ומשיחים איתו, וגם בו יוצא לנו להתקל ככה על הדרך למעלית. בנוסף, יש קשישה שגרה אצלנו, עם כלב זערורי שהיא מוציאה לטיול במשך רוב שעות היום (ובחורף תמיד מלבישה אותו בסוודר
), אז איתה אנחנו ביחסי שלום-שלום.

goldyboy

New member
איזה קטע

לפני כמה חודשים כתבתי על כך בבלוג שלי. אני כבר כמעט שנה גר בדירה שלי ובקושי מכיר את השכנים שלי. מדי פעם איזה שלום שלום במדרגות וזהו. לא יצא לי לנהל שיחה רצינית עם אפאחד מהם. טוב, נו. זו תל אביב. אפאחד לא מדבר עם אפאחד

למעלה