שכנים מנייאקים !

• פותח הנושא C0D3
  • פורסם בתאריך

C0D3

New member
שכנים מנייאקים !

אררררר איזה שכנים מעצבנים יש לי פה !! אני התחלתי לנסוע ככה קצת רק לעשות איזה 2-3 קיקפליפים להתחמם קצת פתאום יוצא אליי איזה שכן ערס מזה מעצבן עושה לי איפה אתה גר אני אומר לו הנה הבניין שמאחוריך אז הוא אומר אז תסע שם אני אומר לו שאני נוסע שם והוא אומר לי שיום שבת היום יום מנוחה ואני אומר לו יופי יום שבת אין ביצפר אז זה הזמן לנסוע זה לא 2-4 אז מותר לי להרעיש בסוף אין לי כוח כבר לשכנים המניאקים האלו ! מוות לשכנים !

rodney

New member
זאת בעיה רצינית

לאן שלא נלך (חוץ מסקייט פארקים) זה יפריע למישהו .. זה ממש מציק

Sham 69

New member
גם אתמול בקניון בכפר סבא

הייתי שם עם חברים וחבר שלי עשה קיקפליפ מעל מדרגות.. ואז בא איזה שומר שמן ומסריח ורדף אחרינו.. וכוסאמק.. מתחבאים שוטרים בכל מקום שאפשרי אם אתה מנפץ בקבוק דפוק אחד אז פתאום צצים לך 2 שוטרים ורודפים אחריך הומואים..

baryariv

New member
ל- sham 69........

גם אני הייתי אתמול בקניון כפר-סבא.......היה אדיר......... איך אתה נראה? בן כמה אתה?

fentoozler

New member
לםני שבוע נסעתי

בחניון ריק לגמרי! ליד הקניון בעיר שלי ביום שבת לא היה איש אחד ולא אוטו אחד רק פקח מזדיין שנוסע על קטנוע והעיף אותי משם

all arounder

New member
רודני צודק......

איפה שלא נהיה תמיד ירדפו אחרינו יציקו לנו וישנאו אותנו.......לא משנה אם זה שוטרים שומרים ערסים מציקים שעוברים ברחוב ומתחילים להגיד לנו לעשות תרגילים מעצבנים או שכנים הומואים שחושבים שהרחוב זה שלהם..................חייבים סקייט פארקים!!!!!!!!!!!

C0D3

New member
מעכשיו אני יושב להם מתחת לבניין

ומתאמן רק שם זהו !!!! הם עוד ישמעו ממני !

למעלה