שכניםן שכנים

שכניםן שכנים ../images/Emo79.gif

אתם גרים בבניין או בית פרטי? איך אתם עם השכנים שלכם? אתם מהחברותיים שיקראו לשכן מהצד השני של הכביש, או מאלו שמתחבים בשניה שרואים מישהו ומאיצים הביתה?... אם שכן ידפוק בדלת וסתם ידבר איתכם, תכעסו? תיראו ממהרים? או שיהיה לכם נחמד? האם תלכו לדבר עם השכנים שלכם סתם כך? האם כשאתם נתקעים בלי משהו, כמו חלב למשל, תדפקו אצל שכן או שתסעו לקנות או שתוותרו? האם הייתם רוצים להתחבר עם השכנים שלכם? מי השכן האהוב עליכם? מי השכן המעצבן ביותר? האם אתם חיים בשלום עם השכנים שלכם?

ובאותו הקשר

האם אתה גר בבית של ההורים או בדירה שכורה? (לשוכרים) מה נתן לכם את הפוש לצאת מהבית ובאיזה גיל יצאתם מהבית? אילו ניתנה לכם אופצייה לחזור להורים בלי הקטע של הבושה והחזרה הבייתה הייתם חוזרים? (לאלו שגרים בבית) מתי נראה לכם תצאו מהבית? מה יהיה הכי טוב ומיוחד במגורים לבד? מה הכי גרוע במגורים לבד? אם ניתנה לכם הזדמנות הייתם מעדיפים לגור לבד או עם שותף/ה? למה אתם לא עוזבים את הבית?

SemSh

New member
שכירות שכירות ושובשכירות

אז ככה עזבתי את הבית של ההורים בגיל 22 לפני כ7 שנים ברגע שיכולתי להרשות זאת כלכלית עזבתי כרציתי פרטיות ועצמאות. לחזור להורים .....למה אתם רוצים להחזיר אותי להורים מה עשיתי לכם
וקצת יותר ברצינות אני מעדיף נסיעה של שעה וחצי כל כיוון לא משנה באיזה שעה ולא להישאר לישון אצל ההורים (אני ממש לא מרגיש שייך בבית שלהם) . לגבי מה עדיף שותפים או לגמרי לבד לדעתי לבד למרות שלגמרי לבד אני חיי רק כמה חודשים עד עכשיו חייתי בהתחלה עם שותפים ואחר"כ עם בת זוג (אז לכו תדעו אולי לקראת סוף שנת השכירות אני ירצה לגור עם שותפים )

shannyqua25

New member
באותו הקשר

האם אתה גר בבית של ההורים או בדירה שכורה? של ההורים (לשוכרים) מה נתן לכם את הפוש לצאת מהבית ובאיזה גיל יצאתם מהבית? אני רוצה פרטיות ולכן אתחפף בקרוב אילו ניתנה לכם אופצייה לחזור להורים בלי הקטע של הבושה והחזרה הבייתה הייתם חוזרים? אם אני ארצה לחזור אחזור אני מאמינה בלי בעיה... (לאלו שגרים בבית) מתי נראה לכם תצאו מהבית? בקיץ בע"ה מה יהיה הכי טוב ומיוחד במגורים לבד? זה קצת אישי... מה הכי גרוע במגורים לבד? הבדידות לפעמים יכולה לשגע אם ניתנה לכם הזדמנות הייתם מעדיפים לגור לבד או עם שותף/ה? שותף למה אתם לא עוזבים את הבית? כי אין לי כסףףףףףףףףףףףףףף

מותר לי

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif

אתם גרים בבניין או בית פרטי?
בבית פרטי איך אתם עם השכנים שלכם? אתם מהחברותיים שיקראו לשכן מהצד השני של הכביש, או מאלו שמתחבים בשניה שרואים מישהו ומאיצים הביתה?...
ה"רחובות" אצלינו זה שבילים... אני לא אצעק לשכנים כשאני עוברת בשביל, גם לא אתחבא, אם הם רואים אותי- "שלום" מנומס, ואם הם עסוקים- אז לא... אם שכן ידפוק בדלת וסתם ידבר איתכם, תכעסו? תיראו ממהרים? או שיהיה לכם נחמד?
קודם שידפוק בדלת וידבר
האם תלכו לדבר עם השכנים שלכם סתם כך?
לאאא!
האם כשאתם נתקעים בלי משהו, כמו חלב למשל, תדפקו אצל שכן או שתסעו לקנות או שתוותרו?
אם זה רק משהו אחד- אוותר, אם זה הרבה דברים שחסרים והמכולת פתוחה- אלך לקנות האם הייתם רוצים להתחבר עם השכנים שלכם?
לא
אני רוצה לעוף משם, מה יש לי לרצות להתחבר אליהם... מי השכן האהוב עליכם?
ההוא שאני לא מכירה
וברצינות יותר- יש אחד נחמד וחביב שגר ממש לידי... מי השכן המעצבן ביותר?
זה ש"המליץ" לי לסבול כדי להשאר שם... האם אתם חיים בשלום עם השכנים שלכם?
אין יחסים דיפלומטים אבל אין מלחמות... סתם כך...
האם אתה גר בבית של ההורים או בדירה שכורה?
דירה שכורה (לשוכרים) מה נתן לכם את הפוש לצאת מהבית ובאיזה גיל יצאתם מהבית?
לראשונה בגיל 18, פעם שניה בגיל 20.5 כשהבנתי שאני צריכה לעבוד... אילו ניתנה לכם אופצייה לחזור להורים בלי הקטע של הבושה והחזרה הבייתה הייתם חוזרים?
למה לא, אבל עכשיו אף אחד לא בבית במשך היום, צ'עמם!
(לאלו שגרים בבית) מתי נראה לכם תצאו מהבית?
מה יהיה הכי טוב ומיוחד במגורים לבד?
שאף אחד לא עומד לי על הראש! מה הכי גרוע במגורים לבד?
כשאני חולה אין מי שידאג לי
אם ניתנה לכם הזדמנות הייתם מעדיפים לגור לבד או עם שותף/ה?
לבד עם שכנה נחמדה בגילי שנדאג אחת לשניה כשצריך אבל לא נשב אחת לשניה על העורק הראשי ומריבות וכו'... למה אתם לא עוזבים את הבית?
הבית הנוכחי? שאלה טובה!

shannyqua25

New member
הסקרים פה מעבירים לי את הזמן יופי

אתם גרים בבניין או בית פרטי? בית איך אתם עם השכנים שלכם? אתם מהחברותיים שיקראו לשכן מהצד השני של הכביש, או מאלו שמתחבים בשניה שרואים מישהו ומאיצים הביתה?... השכנים שלי פרסים משני הצדדים, והם מה זה לא מעניינים, לעומת זאת מולי יש איזה קולומביאני חתיך, שבמונדיאל הוא השתגע פה ברחוב יצא וצרח כמו מטורף... ואז גיליתי אותו, וגיליתי גם את אישתו. אם שכן ידפוק בדלת וסתם ידבר איתכם, תכעסו? תיראו ממהרים? או שיהיה לכם נחמד? השכנים באמריקה לא דופקים בדלת, רק השכן הישראלי שלי מבקש מרגרינה או סוכר לפעמים... האם תלכו לדבר עם השכנים שלכם סתם כך? בפירוש לא. האם כשאתם נתקעים בלי משהו, כמו חלב למשל, תדפקו אצל שכן או שתסעו לקנות או שתוותרו?רק משהכן הישראלי שלי... הסופר לא במרחק הליכה ולכן לא תמיד יש לי סבלנות ללכת לקנות... האם הייתם רוצים להתחבר עם השכנים שלכם? לא מי השכן האהוב עליכם? ההוא ממול מי השכן המעצבן ביותר? אלה מצדדי, פרסים עם קול חרא, כל הבוקר אני שומעת אותם קודחים בפרסית, זה נורא... האם אתם חיים בשלום עם השכנים שלכם? אכן.

shannyqua25

New member
אם זה מעניין?

יותר מלנבור בספרי חוקים ולשנן בע"פ זה בטוח... סתם הכל עניין של מה אתה אוהב לעשות ובמה אתה יותר חזק. ולשאלה מה אני הולכת לעשות עם זה, להתקבל לבית הספר לרפואת שיניים. כן צריך קודם תואר ראשון פה, ורצוי שיהיה במדעים למרות שזה לא עקרוני. בלי קשר גם עם תואר במתטמטיקה בלבד אפשר להתקדם (בהתחשב בעובדה שלא נתקעים רק עם תואר ראשון).

מותר לי

New member
יודעת מה שמתי לב עכשיו? ../images/Emo163.gif

(את הולכת להרוג אותי או לסלוח לי
) שאף פעם לא אמרתי לך ברוכה הבאה
ראיתי אותך בכמה פורומים, ותמיד היתה לי תחושה שאת וותיקה בפורום (כל פעם בפורום אחר, אשליה...
) עכשיו החלטתי לעשות חיפוש לבדוק מתי הצטרפת, אפילו שירשור לא פתחנו לך!
ככה בשקט בשקט, להודעה בת שבוע שכבר לא קופצת... מחדל!
מקווה שתהני כאן
(בעצם את כבר יכולה להגיד אם את נהנת או לא
)

אני לא הורגת אפאחד :)

גם לא בע"ח, אז בטח שלא אותך [שהיית נחמדה וניחמת אותי בזה שאני שואלת הרבה שאלות בפורום אחר
]
תודה רבה לך,
יום מקסים

מר קו23

New member
שכנים שכנים

טוב אז אני גר כבר 13 שנה באותו בניין השכנים לא ממש השתנו ב13 שנה שאני פה הרבו מבוגרים פה אז זה רק שלום שלום אין ממש אנשים בגילי ,והאמת שאם אני תקוע בלי חלב , סוכר אוכל וכו' וכו' אני תמיד יכול ללכת לבניין שמימני שבו גר דוד שלי שתמיד אפשר לקחת ממנו הכל ובמידה והוא לא בבית אז אני פונה לכיון השני כי בבניין ממול גר סבתא שלי אז אני לא אמור להיות תקוע בנושא הזה חחחח. האמת שהשכנים שלי הם סבבה שקטים ולא מזקים.............................

אליאב007

New member
אוך, שכנים

בניין בסדר מה יש לי לקרוא מרחוק. אם ליד אז בסדר לא לא נחמד מדי פעם אבקש כן אין מישהו ספציפי כנ"ל כן

למעלה