שכן

מדברייה

New member
שכן

שלום למשתתפי הפורום, אתמול בערב חווינו חוויה קשה וברצוני לשתף אתכם ולשמוע את דעתכם בעניין. אתמול בערב ישבנו עם חבר בבית.בת הזוג שלו החליטה לעזוב אותו, והוא ביקש את חברתנו. ישבנו לאכול ארוחת ערב, בסיומה מישהו דפק בדלת.בעלי קם לפתוח את הדלת, ואמר שזה צוות של מד"א.שזו טעות בדלת משום שלא אנו קראנו להם. קמתי ואמרתי שמישהו מהשכנים קרא להם, ושהוא במצוקה.יצאנו למסדרון וראינו שהשכנה הזעיקה אותם.בעלה יצא מהמקלחת ונפל על הרצפה.הם ניסו להחיות אותו במשך עשרים דקות, אך הוא כבר נפטר לפני שהם הגיעו.בעלי היה חסר מנוחה.הוא לא הפסיק להסתובב ליד הדלת של הבית שלנו.הוא אמר שהוא פוחד מהשכן.אני אמרתי לו שהשכן והוא היו ביחסים טובים.שאין לו ממה לחשוש משום שבעלי תמיד כיבד אותו. מה דעתם על זה שהם טעו בדלת? נראה כי הכול אצלי בזמן האחרון בסימן זוגיות.בעלי היה במילואים לפני מספר ימים ולמדתי להעריך אותו יותר, החבר שהגיע שבור מפרידה של בת זוגתו, ושכנה שאיבדה את בעלה בערב אחד תוך עשרים דקות..

Baz Lavan

New member
אם הבנתי נכון

הם קישרו את מות השכן אליהם בגלל שצוות מד"א טעה בדלת והגיע אליהם. השאלה אם אכן יש קשר בין הדברים או שזו באמת הייתה טעות.

golden energy

New member
הבנתי את זה.

ובכל זאת, היא רשמה שבעלה פוחד מהשכן?...אחרי שהוא מת? מצטערת, לא רואה קשר. וחוץ מזה, זה ש*את* (מדברייה) רואה את המקרים האלו כקשורים לזוגיות או זוגיות שלך...למה?... לא מובן לי. זה נראה שאת כאילו מחכה שמשהו ישתבש בזוגיות שלך או- מחכה לראות מה יקרה הלאה ואז תקשרי את זה לזוגיות.

רותי 11

New member
לדעתי מה שקרה זה שאולי

אותה נשמה של השכן פשוט באה להיפרד מכם בדרכה שלה. פשוט מאוד

מדברייה

New member
השכן

בעלי מתעורר בכול בוקר בארבע לפנות בוקר והולך להתפלל. באותו לילה הוא אמר שהוא פוחד ללכת לבית הכנסת כי הוא פוחד מהנשמה של השכן שנפטר.הוא הסתובב ליד הדלת שלו כול הערב ולא מצא מנוחה. אמרתי לו שאני לא חושבת שיש לו ממה לחשוש.השכן הזה אהב אותו מאוד, ובעלי היה בין האנשים הבודדים בבניין שכיבדו אותו.

מדברייה

New member
זוגיות

זה משהו שמאוד מעניין אותי בחודשים האחרונים.אני ערנית לכול שינוי אצל בן זוגי ולכול מה שמתרחש בחיינו שנראה לי קשור לעניין. כך למשל, לפני מספר שבועות בעלי היה במילואים.הוא שב הביתה לאחר שבועיים.אני הרגשתי נורא.טיפסתי על קירות הבית.הפסקתי לחייך.נוכחות הבן שלנו ניחמה אותי. כשהוא שב ממילואים התקשר אליו חבר.הוא אמר שחברה שלו עזבה אותו לאחר מספר שנים שהם היו יחד (הוא לא רצה להינשא לה, והיא הרגישה שזה כבר לא מתאים) הוא ישב בסלון שלנו ודיברנו באופן כללי על כול מיני נושאים,הוא חיפש חברה ולא רצה לשוב לבית ריק.באותו ערב דפקו בדלת שלנו צוות של מד"א שטעה בדלת. אני חשבתי על האירועים האחרונים.בעלי במילואים- הרגשתי שכאשר הוא רחוק ממני אני מעריכה אותו יותר ומוכנה לעשות כמעט הכול בשביל שישוב.החבר שננטש ומחפש חברת אנשים והשכנה שהתאלמנה בעקבות אירוע לב של בעלה בלילה אחד שנראה בדיוק כמו הקודם. אמרתי לבעלי שהכול נראה לי בסימן זוגיות.אולי מישהו מנסה לומר לי משהו,אני מרגישה שאני לא נהנת מספיק מחיי הזוגיות שלי, שבקלות אני הופכת לעצבנית וללא מרוצה.שכול דבר שקורה בחיינו גורם לי לחשוב אם עשיתי בחירה נכונה,ואז מייד להצטער על המחשבה כי היא מטופשת ואני לא מצליחה לראות את עצמי בלעדיו.הוא כל מה שביקשתי, אז למה אני לא יציבה בתחושה שלי? ויש את נושא הדת- אנני יודעת למה הוא רוצה להיות דתי ואני לא.לא היה הרבה יותר פשוט אם שנינו היינו רוצים?מה השיעור שלי פה?

happines s

New member
לי זה נראה כאילו מנסים להראות לך

שכן אפשר להיפרד-בדרך זו או אחרת, כדי שתשקלי אם את רוצה את הזוגיות הזו לדעתי יש לך כרגע אפשרות לבחור לכאן או לכאן והראו לך את שני הצדדים: - איך זה בלעדיו (שהוא הלך למילואים) - ואיך זה איתו (כששמת לב שאת מתגעגעת אליו ומעריכה אאותו) וגם הראו לך שכן זה יכול לקרות לך-אתם יכולים להיפרד נותנים לך בחירה. והוא שיהיה דתי מה זה צריך להפריע לך?תתנהלו בזהירות אחד ליד השני והעיקר לא לקחת את זה לקיצוניות, הכל במתינות ולאט לאט.גם כשחוזרים בתשובה צריך לדעת מאיזו סיבה והתמקד בה במקום לחזור בתשובה בשביל "לחזור בתשובה" כאילו זה יפתור בעיות בחיים. יש לגבש עקרונות ולצדד בהם

למעלה