שכן יקר

שכן יקר

שלום רב לך, תראה, במשך השבוע זה די מעצבן כשאתה גומר לי את הדקות במגה וידאו, איך שהוא זה היה נסבל כי ראיתי שאתה מחובר לאינטרנט כשר, כל כך כשר שאפילו YNET חדשות אי אפשר לראות, רק לפתוח את המייל, אז ריחמתי עליך. אבל, וזה אבל גדול, גיליתי שבשבת האינטרנט שלך פתוח לחלוטין, אז למה אתה ממשיך לגלוש על הדקות שלי??? חבל, אתה לא רוצה שהילדים שלך ידעו, נכון? אז תרד לי מהקו!!! ד"ש לאישתך, אה, ושבת שלום.

סוג ב

New member
חמודה את

לא ידעתי בכלל שזה בא על חשבון.. (המגוידיאו) אני בדיוק מחכה שיחזרו לי הדקות.. למה את לא נועלת את האינטרנט שלך?

לשתיכן

אם אתן בווינדוס XP אפשר בקלות לשנות את האייפי עם תוכנה (DHCP_IP_Forcer) ולחזור לסרט, בווינדוס 7 עדיין לא מצאתי דרך לשנות את האייפי.

סוג ב

New member
כן, קראתי על זה מקודם ב fxp

לא ידעתי שזה אפשרי. אני אנסה את זה פעם הבאה..

לחוד

New member
עי"ש עוד פתרונות מומלצים יותר

ולכל הרוחות, מה רע בהורדות ישירות? עם מעט מיומנות בחיפוש אפשר למצוא הכל, ולראות באיכות טובה בהרבה.

לחוד

New member
פשוט מאוד

יושבים יום אחד ובמשך שעתיים מרכיבים רשימה מסודרת של סרטים שחייבים לראות (אגב, אין כזה דבר). מורידים יום יום כמה (תלוי ברוחב הפס ובמיומנות הגנב/ת) וכך יש תמיד חומר איכותי ומשובח לצפיה במחשב.

סוג ב

New member
עשיתי את זה

לפני אחת הטיסות שלי. עד היום לא ראיתי את הסרטים... למי יש זמן? אם כבר יש זמן, אני מעדיפה לראות סדרות.. ואת העונות החדשות, אי אפשר להוריד מראש.

גבעון 1

New member
לא הבנתי

סוגי לא הבנתי לאן את טסה? וגם לא ממש הבנתי מה בדיוק כתבת לי בתגובה למטה, .... על העור המתבלה והארנק.... אשמח אם תסבירי לי מה רצית ממני?
...

mister xy

New member
זה עובד, בדוק ומנוסה

פורומים של ילדים, אולי, אבל זה עובד. וחוץ מזה הילדים מבינים הכי טוב בדברים האלה...

מתבי6

New member
קצת הבהרות לבור כמוני

גם לי יש אינטרנט (כן, כזה שאפשר לגלוש לכל מקום) אבל מה זה החשבון דקות שהזכרת? אגב, אצלי הוא נעול עם סיסמא אז השכנים לא יכולים להצטרף לחגיגה

סרטים לצפיה ישירה באתר מגה וידאו מוגבלים

ל-72 דקות. אז אם עוד מישהו צופה על האלחוטי שלי ה72 דקות מסתיימות בחצי מהזמן וזה מעצבן לקום למודם כדי לכבות ולהדליק...

למעלה