שכל אחד יגיד....

SIVAN6C

New member
שכל אחד יגיד....

שם: גיל: מקום מגורים: מאכל אהוב: מאכל שנוא: זמר\ת אהוב: זמר\ת שנוא: מערכון אתם הכי אוהבים: תודה למי שעונה.... ומי שלא עונה הוא מגעיל.....

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif עונה!

שם: גילי גיל: 12-אני הכי קטנה פה נכון? מאכל אהוב: אמממ..אני מאוד אוהבת את המרקים של אבא שלי אז שיהיה מרק.. מאכל שנוא: אממ חצילים,קבנוס נקניקים וכבד

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif המשך...

זמר/ת אהוב/ה: אין... זמר/ת שנוא/ה: לא שונאת אבל אני לא סובלת את מאיה בוסקילה אלא אם כן זו עלמה שמחקה אותה אז זה מצחיק...

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif נוו תענו אל תהיו מגעילים!

ו.. לא כתבתי מערכון כי אין לי מערכון אהוב אני אוהבת (כמעט) את כולם...

S H I L G I

New member
../images/Emo113.gif

שם: נייטע גיל: עוד חודש וחצי 15
מקום מגורים: חיפה חיפה, עיר אמיתית! מאכל אהוב: שוקולד
מאכל שנוא: חצילים
זמר\ת אהוב: כל מיני.. זמר\ת שנוא: יותר מדי חחח מערכון אתם הכי אוהבים: בטח משהו מהעונה שעברה..לא עולה לי כרגע משהו.

../images/Emo26.gif

שם:סקייטי\סקוטה\ניהאו,סקעתי,סקוטית,סקיטה,"סקייטר",טולה טבלולה,גברת פלפלת,חוויטה ועוד רבים
מגורים:עזריאלי מאכל אהוב:צ'יפס מאכל שנוא"כבד קצוץ זמר\ת אהוב:קיילי,מדונה,גוון סטפאני ,איימי לי
זמר\ת שנוא :שמרים וזמרות ישראליות-וג'סטין טמברלייק מערכון?

../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif

באמת???
מגניב שאת יכולה להכניס להודעות את שילגי איש השלג שלך שוב

אלין GIRL

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifתשובות שליי../images/Emo9.gif

שם: אלין מגורים: ראשון מאכל אהוב: הכל אבל הכל
אני טוחנת הכל
ואני רזה חיחי
מאכל שנוא: אין כזה דבר
זמר אהוב: ג'סטין טמברלק
זמר שנוא: מממ אין כזה....כל אחד עם המוזיקה שלו
אני הכי אוהבת את המערכון עם האחיות פיק ושני הגרוזינים...למי שזוכר זה היה שנה שעברה

LoLo16

New member
........../images/Emo187.gif

שם: זוהר גיל: 18 (שבוע הבא!!!..
) מקופ מגורים: כפר סבא מאכל אהוב- שוקולד מאכל שנוא: חצילים זמר/ת אהוב/ה: אבריל לוין, אשלי סימפסון, קלי קלארקסון, סלין דיון... זמר/ת שנוא/ה: אגם רודברג ורודריגו גונזלס.
מערכון אהוב: סקס והסטטיסטיקה

SIVAN6C

New member
מממ... לא עניתי על השאלון שלי.....

שם: סיון גיל: 17 וחצי מגורים: מודיעין מאכל אהוב: במבה מאכל שנוא: גמבה פלפל בצל זמר\ת אהוב: כלא 6 סאב והצל דני דין ומסיקה זולה ממברס יובל לוריא אולי יש עוד ואני לא זוכרת....(אני די סנילית) זמר\ת שנוא: מאיה בוסקילה מערכון אהוב: אין משהו שעולה לי בראש.... אני צוחקת מהכל אז בעיה.....

PopPy

New member
נמנמ

מאכל אהוב: נמ. שניצל וכאלה ^^; מאכל שנוא: פירות וירקות. שריטה עמוקה שלי. זמר\ת אהוב: הוו יש המון.. איימי לי ואוונסנס, טורי איימוס, הסולנית של K's Choice, ענבל פרלמוטר, עברי לידר, רונה קינן, רונית שחר ושילה פרבר. זמר\ת שנוא: אוי, אלוהים, בריטני ספירס. כי הכריחו אותי לשמוע את זה כל היום. וגם מאיה בוסקילה, היא זוועתית. מערכון אתם הכי אוהבים: אני אוהבת המון, אבל זכור לי במיוחד המערכון על סיני ("רוצה לראות בולבול של בדואי?") בגלל שיש לי ולחברים שלי קטע איתו.

Gizmo15

New member
תודיייייי שאת מתה על בריטני!../images/Emo28.gif

טחחחחחחחח, בזמר/ת אהוב/ה- מצאו יוצא דופן
מצד שני, עברי הוא לא לגמרי...

PopPy

New member
אני מוחה!

איימי לי והסולנית של קייז צ'ויס לא לסביות. וגם רונית שחר לא. [נראה לי..]

למעלה