שכירת רכב בפולין

• פותח הנושא j w
  • פורסם בתאריך

j w

New member
שכירת רכב בפולין

נוכחתי שמחיר שכירת רכב בפולין דרך משרדי נסיעות בארץ יקר משמעתית ביחס למדינות אירופה אחרות (שאליהן יש עסקות שכירה מעולות). האם יש דרכים לשכור רכב בחברה אמינה במחיר סביר בצורה ישירה? ראיתי אתרים רבים באינטרנט; האם מוכרים לכם אתרים מהימנים? תודה יעקב

arie1y

New member
השכרת רכב בפולין

אני מצרף אתר של חברת JOKA הם חסכו לי 40% מדמי ההשכרה שביקשו בארץ הם היו אמינים ומדוייקים היתה חוויה נעימה להשתמש בשירות הזה .כמו כן אני מצרף אתר למלונות בפולין בעזרתו חסכתי סכומים רציניים במלונות טובים.

Arthur Dent

New member
שיחקת אותה.

אולי פשוט תרשום את הכתובת של האתר

talia olav

New member
האתר הנ"ל מציג מקומות לינה רק...

בערים גדולות יחסית. האם מישהו מכיר אתר עם מקומות לינה בעיירות קטנות יחסית? (אני מתעניינת באזור סנדומייז' - קלימונטוב - קורוז'ווקי...)

לכמה זמן, איזה רכב,

האם נקודת קבלה והחזרה הן אותן הנקודות? לאוריינטציה: בעצמי שכרתי רכב מקבוצה A (פז'ו 206 במצב מצוין) ליום אחד, ללא הגבלת קילומטרים, קבלה והחזרה בורשה, מחיר 34EUR . ניתן לרכוש ביטוח נוסף להגבלת השתתפות עצמית ב 3EUR ליום. החברה היא: http://www.trustrentacar.pl/eng/cala_start_eng.htm לא יודע אם הם מדברים אנגלית, אני דובר פולנית. כבר השתמשתי בשרותים שלהם לפני מספר חודשים וחזרתי אליהם שוב, הם הכי זולים לשכירות מסוג זה. החל מ3 ימים, המחיר יורד. אם החזרת הרכב אינה בעיר השכירות, ניתן לעבוד עם חברות בינלאומיות גדולות והמחיר עולה בהרבה. גש לאתר WWW.STAYPOLAND.COM ובצע שם בדיקה בהתאם לצרכים שלך. הם מתכתבים באנגלית. אם אתה מדבר פולנית, ניתן לשכור אוטו פולני, או פיאט 126 בחברות העובדות לשוק המקומי, החל מ80-90 זלוטי ליום, החל מ3 ימי השכרה, עם קילומטרז' מוגבל ליום. לא יודע מה מצב הטכני של האוטו. אל תשכח רשיון נהיגה בינלאומי. אל תחתום על חוזה שכירות בפולנית, אם אינך יודע שפה ואין מי שיתרגם לך. תתכונן לנהיגה אלימה ומסוכנת בהרבה מזו שבארץ. בהצלחה,

למעלה