שכירות

שכירות

אני, אני צריכה עזרה בהולה: שמי שרון רווקה וחד הורית לילד בן 3 אנחנו גרים ביחידת דיור ושוכרים אותה מזוג אשר שוכר בעצמו את הוילה מבעלי הוילה כשהוסיפו בכתב יד שבעל הבית יודע שאני שוכרתוזה בהסכמתו (בחיים לא ראיתי אותו ). כאשר חתמתי על החוזה נוסף סעיף: אם ימכרו את הוילה יתנו לי התראה של שלושה חודשים מראש. כרגע אני בסוף אוגוסט 2011 שנה בדירה.בערך ביוני הודיעו לי שהוילה נמכרת ויש לי אפשרות להישאר עד מאי 2012 כי רק אז הדירה עוברת לבעלים החדשים אחרי יומיים נתתי את הסכמתי , לאחר מספר ימים היה לי דין ודברים עם השוכר שאמר (עוד סיפור שאפרט בהמשך) שהוא יכול להעיף אותי מהיום למחר. שוב לאחר מס ימים נודע לי מאשתו שהם לא נשארים עד מאי וברצונם לעזוב תוך 3 חודשים הסכמתי ואמרתי שאני מחפשת בקדחנות דירה (הכל מאילוצים) כשהיא יודעת שאהי מחפשת לעזוב כמה שיותר מהר (רק שאף פעם לא סיכמנו על יום ושעה, הם כל הזמן שינו דעתם ויעודם) ולאחר שבוע וחצי הודיעו לי שוב שהם נשארים עד מאי וחוזר חליה וכך עד שלשום שהחליטו להישאר ) כי מכירת הדירה התפוצצה לטענתם לעוד חודש או חודשיים, במקביל היא יודעת שאהי נחפשת יומיים וליל ושעדיין לא מצאתי דירה!!! אתמול אחה"צ במזל טוב ומשמיים מצאתי דירה במתפנה ב 1.9.2011 בדירה הנ"ל אפילו שנתבקשתי להאריך חוזה החוזה לא הוארך לאור המצב הנ"ל ואתמול לפני מציאת הדירה הבטיחה לחתום איתי השוכרת הראשית ואפילו לא פנתה אליי בערב שאלתי היא: האם יכולה אני להתפנות מהרגע להרגע הרי החוזה נגמר, לא טוב לי יותר להישאר וכל הזמן שיגעו אותי מבחינת זמני עזיבת הדירה כשאמרתי מפורשות כי אני מחפשת, האם אני צריכה לתת התראה מראש? בחוזה כתוב: השוכר יאפשר למשכיר חודשיים לפני תוםפ תקופת החוזה להציע ולהראות את המושכר לדיירים פוטנציאלים. השוכר מתחייב להודיע למשכיר חודשיים מראש על תאריך גנר יחסי השכירות במכתב רשום. מה עליי לעשות אהי צריכה לחתום על הדירה החדשה ואני בהיסטריה.... תודה שרון

אם תקופת ההסכם הסתיימה

ואת גרה שם ללא חוזה כתוב, עליך לתת הודעה מראש של חודש (אם את משלמת שכ"ד כל חודש) או של משך התקופה בה את משלמת שכ"ד אך לא יותר משלושה חודשים מראש.

למעלה