שכיבות סמיכה

עוזרים ?!

לאיזה שרירים בגב אתה מתכוון ? במפרק שכמה בית חזה יעבדו שרירי הסרטוס אנטריור וטרפז עליון ותחתון כצמד כוחות. לגבי הרחב גבי יהיה לו סיוע משני בעיקר בשכיבות שמיכה בזוית שלילית (חזה תחתון) אבל זניח לגמרי !!!

tommythecat

New member
רמי, סחבת היום בעליה? ../images/Emo13.gif

היי רמי, איך היה לעלות את בית אורן ואח"כ את נשר? שלומי שרד את זה? נראה לי שאתם לא רגילים לרכב עם הילוכים כאלה קשים
יוסי

יוסף

כפי שאני תמיד אומר: "את הקשה אנו מבצעים מיד (ובקלות) הבלתי אפשרי לוקח קצת יותר זמן" !!! ולשאלתך - שלומי לא שרד

tommythecat

New member
רמי, רמי, רמי ../images/Emo13.gif

אתה חכם על חלשים! בפעם הבאה, אתה ואני בבית אורן. מצידי כבר בסופשבוע
יוסי נ.ב. אז הבנתי ששלומי לא שרד. ומה לגביך? בכל מקרה, תכפיל את מה שתכננתם לעשות ב-3 ותקבל אימון עליות אופייני כשהתחריתי.

יוסי אתה תותח:)

רמי לאט לאט ותרגיע את יוסי . שלומי בטח שפך לאגר כבר בשליש הראשון של בית אורן:). דרך הגב איך אתה רוכב על הכביש? זה שונה לגמרי מההרים לא :) יותר מהיר השכבות וכאלה

tommythecat

New member
עמר...

מי שופך לאגר בשליש הראשון של בית אורן? בכלל, החצי הראשון של בית אורן הוא בסה"כ חימום. הקטע הקשה של בית אורן הוא מהמחצבה עד הכלא. בנשר, לעומת זאת, הקטע הקשה ביותר הוא בתחילת העלייה (אני מעריך שהשיפוע שם הוא 15%-20%) ולקראת האנטנה. אבל לדעתי שלומי שפך לאגר כי היו חסרים לו ההילוכים הקלילים שהוא רגיל אליהם מאופני הרים. מבחינתו גם 42-21 זה קשה מאד. אגב, יש קטעים שלמים בבית-אורן שאפשר לדחוף פלטה...אם אתה יכול
אמרתי לרמי לפני כמה ימים בחדר כושר שמי שלא מסוגל לרכב כביש, רוכב הרים
יוסי

ומה עם משרכב כביש ונמעס לו

לראות שחור מתחת לגלגלים כל הזמן, וכמעט להדרס בכל פעם זה כיף גדול מה אני יגיד לך :) וכמו שכבר דיברנו על זה על טעם וריח אין אבל אין מה ל...

כביש

עומר ידידי, הרכיבה על הכביש היא בעיקר לשיפור הכושר (אפשר להגיד אפילו שזה קצת משעשמם). אין מה להשוות מבחינת ריגושים ואדרנלין בין רכיבת שטח להרים, אבל כפי שאמרת כל אחד וטעמו הוא. יוסי צודק בית אורן זו עליה קלה יחסית אבל הכל תלוי בקצב שאתה רוכב. אתמול עליתי את זה פעמיים רצוף כאשר בפעם השניה דחפתי פלטות וזה היה לא קל.

רמי ממי מ בית אורן

כבר נמעס לי בגיל 14 אחרי שבפעם ה 100 אנטולי המאמן הדגול היה צועק קדימה בית אורן נשר יוקנעם והביתה וזה אחרי 40 קמ´ בפלאטון בכביש החוף. זה נכון כושר פראי כביש . כיף לא נורמלי חופש וקישרון נטו הרים.

tommythecat

New member
אנטולי המאמן הדגול...

היי עמר, אנטולי היה אכן מאמן דגול (ונשאר כזה). אני חושב שמאז שאתה רכבת אצלו הוא הפך להיות הרבה יותר קשוח. לי למשל, הוא קרע את הצורה באימונים של מעל 700 ק"מ בשבוע. שבתות היו מוקדשות לאימונים של 200 ק"מ ויותר. אימוני עליות אצל אנטולי היו לטפס 3 פעמים את בית אורן, ואז לרכב לזיכרון יעקב, לחזור לחיפה ולעלות את פרויד. אימון אחר היה לעלות בית אורן, לרדת נשר, להסתובב למטה ואז לעלות את נשר לרדת בית אורן. 3 פעמים ברציפות. אחחחח...אלה היו אימונים. צריכה קלורית של כמעט 8000 קלוריות ביום, דופק בשכיבה 40 ובעמידה 43. נגד השעון 40 ק"מ בפחות משעה....איזה זכרונות. אגב, אם לא ידעת, אנטולי עבר תאונת דרכים קשה. יוסי

tommythecat

New member
אוטו? איזה אוטו? ../images/Emo6.gif

האוטו היחיד באימון היה של המאמן. באימוני מהירות, היינו "יושבים" אחרי האוטו. המאמן היה נוסע ב60-70 קמ"ש ואנחנו היינו נצמדים לרכב ונהנים מחסימת הרוח. זה אולי נשמע מזוכיזם, אבל רמת הסיבולת שאתה נמצא בה בלתי ניתנת לתיאור. יוסי

אלי ו.

New member
60-70 קמ"ש?

אני מבסוט כשאני מגיע ל 55 בירידות
באמת פסיכים. אני מוריד את קסדת הרכיבה בפניכם. מה שמזכיר לי ציטוט של לאנס ארמסטרונג, משהו כזה: "אני לא מאוד מהיר מאחרים או אתלטי, יום אחד גיליתי שאני יכול לסבול כאבים הרבה יותר מאחרים והחלטתי לנצל את זה.." השאר היסטוריה.

tommythecat

New member
כן,..במישור

היי אלי, 60-70 קמ"ש מאחורי האוטו שחוסם לנו את הרוח. מאחורי משאית אפשר "לשבת" במהירויות של מעל 70 קמ"ש אבל זה כבר מתחיל להיות מסוכן. לגבי לאנס ארמסטרונג, הוא אכן אדם מדהים. הוא החלים ממחלת הסרטן וחזר כדי לנצח 3 פעמים ברציפות את הטור. בתור רוכב כביש אני מבין בדיוק למה הוא מתכוון. הזמן הטוב ביותר לבצע התקפה ולנסות לברוח לפלאטון זה בעליות קשות. כשאתה סובל, וגם שאר הרוכבים, זה הזמן המתאים ביותר לחרוק שיניים לדחוף פלאטה ולנסות לברוח. יחד עם זאת, לדעתי הרוכב הגדול ביותר בזמננו הוא אדי מרקס, הידוע גם בכינוי "הקניבל". יוסי

הי יוסי

מה המהירות הכי גבוהה שלך בירידה? באופני כביש. אני הצלחתי להגיע בירידה של ורדיה-רופין ל97 קמ"ש על אופני מוטו בקאן. ליפני 10 שנים בערך. קח סטיה של 3% על הספידמטר הישן.

tommythecat

New member
המהירות הכי גבוהה

היי עמר, המהירות הכי גבוהה שאני הגעתי אליה הייתה 94-95 קמ"ש בפרויד. הייתי יכול להגיע ליותר, אלמלא אידיוט שהחליט לחתוך אותי עם הרכב שלו. כשהייתי מגיע למטה לרמזורים ליד מת"מ הייתי מקבל צפירות הערכה מהמכוניות ברמזור שהיו מגיעות אחרי
יוסי

tommythecat

New member
עמר ידידי...

עמר, אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את כל הסיפור של אנטולי. הפגיעה בראש באה לאחר שהוא החלים מאירוע מוחי. אחרי האירוע הוא לקח תרופות שמאיטות קרישה, והמשיך לרכב. אחת הסיבות שהוא נפצע כל כך קשה היתה בגלל התרופה הזו. הוא שכב מחסור הכרה ובמצב אנוש עד שהוא התחיל להתאושש. בפעם האחרונה שאני ראיתי אותו הוא נראה כמו שלד, ואם אתה זוכר איך אנטולי נראה פעם, אז זה היה מראה קשה. הוא חזר לעצמו, לפחות חלקית, אבל עד כמה שידוע לי הוא לא רוכב או מאמן רוכבים יותר. יוסי

למעלה