שכטר הולך ופוחת

שכטר הולך ופוחת

עופר שכטר צפוי לגלם בסרט חדש ילד בן 16 חולה. מחברת ההפקה נמסר לו כי על מנת לקבל את התפקיד יצטרך להוריד כ 15 קילו שזה יותר מרבע ממשקלו הנוכחי. שקוף שירידה כה חדה במשקל וזמן קצר של כחודשיים יגרום לו לחולשות, תופעות לוואי ואף נזק בריאותי שאין לו הופכין. הבקשה של ההפקה מעופר הייתה מוגזמת וחסרת הגיון, וסביר להניח שהיא ניצלה את תמימותו ואת חוסר הנסיון שלו בתחום המשחק. הוא נמצא בשלבי התפתחות בתחום שדי חדש לו והגיוני שירצה להראות מקצועיות ורציניות על מנת שיכירו בו כשחקן רציני. עפר לקח את התפקיד והסכים לרדת במשקל עד תחילת הצילומים של הסרט שיתחילו בתאריך 8.12.06. הירידה במשקל כבר חלה, והיה ניתן לראות זאת היום בטקס פרסי האופנה, כאשר עופר עלה לבמה כשהוא נראה כחוש מתמיד ומכנסיו נתלו על גופו הדקיק בצורת שק. אכן היה ניתן לראות את השינוי שחל בו, גם כאשר טובל'ה ישרה אליו מבט וטענה כי לא זיהתה אותו, וכאשר העירה לו על שערו שהספיק לגדול, השיב לה שזה לטובת התפקיד החדש בו הולך להשתתף. אז מה יהיה עם עופר שכטר, מתי נראה אותו שוב? יהיה ניתן בכלל לראותו, או שמא יהיה זה מאוחר מידי?!

RTur

New member
אויש נו באמת..

אף אחד לא היה מבקש ממנו לעשות כזה דבר אם זה באמת היה כ-ל כ-ך מסוכן! שחקנים עושים את זה בלי סוף והוא לא הראשון שעשה את זה.. גם עידו תדמור עשה את אותו הדבר בדיוק לסרט הזה שהוא הצטלם אליו כי זאת הדמות.. הוא היה אמור לשחק מישהו חולה ש זאת ששיחקה ב"יומנה של ברידג'ט ג'ונס" (שכחתי את שמה) נאלצה להיפך להעלות את משקלה בכ-15 ק"ג בשביל התפקיד.. שגם השמנה זה דבר לא בריאותי בכלל! מה עשיתם מזה כזה סיפור?! חוץ מזה שנאמר כבר שההפקה מודעת לנזק שעלול להיגרם והם יעשו את כל הצילומים שלו כמה שיותר מהר כדי שיוכל לחזור לשוב להיות עפר שכטר הרגיל.. תנוחו!

|כן,אני מכיר דוגמא מעולה לזה,דוד קי

דוד קיגלר היה צריך להשמין בשביל לקבל את תפקידי אבי,גנגנה. ועוד הרבה הרבה תפקידים אחרים. תמיד שהוא על המסך זה 'גורילה,שמן,ענק' אבל לא,הוא צריך לעשות את זה אחרת לא יקבל את התפקיד. אני יודע מה שאני אומר כי הוא היה שכן שלי לשעבר והוא השמין בצורה מהירה בשביל התפקיד.

../images/Emo45.gif* ועוד דבר.

אותו דבר,הוא משמין ומשמין ומשמין ויכול להפוך לבטטה מהלכת ושומן זה מחלות. אז הוא שמר על עצמו ואני משאר שגם עפר ישמור על עצמו

הוא ישקול 40 ק"ג!

זה לא שהוא עכשיו שמן ויש לו מה להוריד! הוא רזה מידיי כבר עכשיו.. אני פשוט לא מבינה את ההפקה למה הם לא יכולים להסתפק באיפור והלבשה?!

RTur

New member
אני עכשיו שוקל 40 קילו!

ואני חי כמו בן אדם רגיל לחלוטין! אני לא חולה, אני לא מוגבל, הנה תראי אני אפילו יכול לכתוב בפורומים!
ולא, אי אפשר להסתפק באיפור והלבשה.. מה זה סרט פורנו חובבני? רוצים לעשות משהו איכותי ושיראה אמין! מה קרה פתאום התעוררת? ככה שחקנים תמיד עשו, עושים ויעשו גם בעתיד.. כנראה שעפר ממש ממש רוצה את התפקיד הזה שהוא מוכן לקחת את זה על עצמו ואני ממש מעריך אותו על זה.. אל תדאגי עפר ישרוד את זה ואת תראי אותו באלופה 2..

MoRaN SaShA

New member
40 קילו? ואוו. איך אפשר?!?

מה אתה נמוך או משהו?! דוגמניות שהן בסביבות ה-1.70 שוקלות 50+ אז איך אפשר לשקול 40?!?!?!

Simply an Angel

New member
זה תלוי...

זה הכל עניין יחסי... את לא יודעת מה הגובה שלו או מה מבנה הגוף שלו... יכול להיות שאולי 40 זה באמת רזה אבל בשבילו זה בסדר.. בקיצור- זה המשקל שלו וככה הוא חי ומסתבר שטוב לו.. וזה מה שחשוב

שכטרית1

New member
משהו פה באמת מסריח!

לא נראלי הגיוני שיבקשו ממנו להוריד כ"כ הרבה הוא גם ככה שחיפון.. לפי דעתי ברור שאסור לו לקבל את זה. אם היה לי תפלא שלו הייתי עכשיו מתקשרת להזהיר אותו, חבל שאין לי!

שכטרית1

New member
הבן אדם בן 25!

שמעתם פעם על בן אדם בן 25 ששוקל 40 ק"ג?! אני לא.. למה הוא צריך להיות כ"כ רזה, זה פשוט לא בסדר! הוא כבר רזה מספיק והוא עוד רזה בטיול באמריקה רואים!

טוב נו מה את המטפלת שלו?

גם אם תכתבי את זה פה עוד 200000000000 פעמיים, זה לא יגרום לא לעצור את זה...אלא אם את מקושרת לעפר באופן אישי אין לך מה לעשות חוץ מהלמשיך להתלונן! לא חראם? את מנפחת את זה לגמריי...הוא 100% לא שוקל 40, ואל תגידי לי שלא כי מה, את עומדת לידו כשהוא נשקל?
בחייאת...הוא שוקל לפחות 50...אז 15 קילו, אפשר לחשוב, אנשים עשו כבר יותר מזה ועברו את זה בשלום...אז תאמיני לא שעפר לא מיוחד. וזה כולה תפקיד, ישר אחרי שהוא מסיים לצלם הוא שוב עם דיאטנית מחזיר את כל מה שהיה לו...זה עניין של כמה זמן, למה לטחון את זה שוב ושוב ושוב?! די!

למעלה