שכח שהוא עגול?!?!

שכח שהוא עגול?!?!

קדימה..נו!! קדימה.. עוד חמש דקות ואנחנו הלכנו.. לפה! תלעס,כן.. כן..לבלוע הכל! עוד מעט וזה יבוא.. שעה ומשהו..לא מרגיש שונה.. האנשים אותם אנשים.. המיץ? מממ כן..נשאר מיץ.. המוסיקה שונה!! נו טוב..כולנו יודעים שהמוסיקה של חצות.. אינה דומה לזו של אחת.. ואז בלי להודיע..זה באאאאא..מממ..כן זה בא. הרגליים! אוווו חם! חום מתפשט..לאט לאט.. וזה עולה..ועולה.. כל האנשים יפים! קטנים ויפים.. השחרחורת בפינה! יפה? מכוערת? אוי..היא מדהימההההה.. מלך! זהו..אני מלך.. ארבע שעות ולא מפסיק..לא מפסיק לזוז! לרקוד.. אחחח היא מסתכלת בצורה חשודה,ילדה רעה! מלך..אחחחח אני מלך.. מאוהב בעצמי,נקרע מבפנים.. התעוררתי בבוקר..ההשפעה כאילו לא היתה.. אז למה לעזאזל אני מרגיש אותו הדבר??! מה? יכול להיות.. ש.. ש.. ש.... אני מלך אמיתי?!

נעים להכיר כבר הכרנו

ולא במסיבה אחת ומי שמכיר יודע איך רוקד הסייח הפ ר א י פויההההה שאתה לא זוכר אותי אבל נסלח לך

מעולם לא הייתי שם אבל.....

צודק נעים להכיר למרות שיש סייח פראי אחר שאותו אני כן מכירה

ממממ NO..

אמא תמיד אמרה שיש סייח פראי אחד! יוצא הרבה שמשקרים לך? או.. אולי..אולי.. שיקרו לי?!:(

ממממ NO..

אמא תמיד אמרה שיש סייח פראי אחד! יוצא הרבה שמשקרים לך? או.. אולי..אולי.. שיקרו לי?!:(

יערית

New member
סמים???זה לא אין! :p

מקווה שלא תעשה את זה יותר, כי הבוקר למזלך התעוררת,אבל לך תדע מה יהייה בבוקר הבא! חומר למחשבה. יערית

חומר? איפה??:)

היי יערית.. נעים להכיר.. צודקת,באמת שכן.. אבל..וכן יש אבל.. ראיתי יותר מדי חברים שלי,שאת היום הולדת העשרים ואחת שלהם.. הם חגגו עמוק עמוק באדמה.. גם חומר למחשבה.. לא חושבת?! ככה בינינו..ובין האלפים שפה.

יערית

New member
נעים להכיר גם כן..אך

צר לי על חברייך שמצאו את מותם בגיל כה צעיר, אך הם בטח לא רצו את זה נכון? לעומת זה אתה עושה משהו שיכול להביא ל...(לא רוצה להתנבא) אז למה? החיים יפים גם בלי ... ותאמין לי שאת ההרגשה המופלאה הזו אתה יכול להרגיש בסופרלנד, פשוט תעלה על ה360 מעלות ותרגיש בהייייייייייי. קשה לי להבין את זה,אולי יום אחד תבין אותי:) הרבה בריאות . יערית.

אווו כן..

את מתחילה לגרום לי להבין שאת צודקת.. ואני?! מממ כן.. ט ו ע ה.. לא יודע מה איתך,אין כמו לעשות טעות ואז ללמוד ממנה. החיים לא קצרים,אנחנו עושים אותם כאלה.. את מאמינה במשפט האחרון אה? מתאים לך..

יערית

New member
מאמינה בהחלט!

אך מכיוון שאני מאמינה במשפט האחרון אני משתדלת לעשות טעויות שנתנות לתיקון, אל לי לקחת סיכון בטעויות לא הפיכות. שמור על עצמך,הייתי בצעירותי המון במסיבות שכאלה, האמן לי לראות את כולם באור צלול זה הכי משכר! לילה טוב יערית

tairon

New member
הודעת חצר טאדדדםם והמלך הוא סייח ברוך הבא אחלה!

ואתה הוא?

הבוס?:) נעים מאוד.. לא רוצה לגרום למלחמה.. ואפילו לא מחפש יחס.. טיפה משתף מה שהלך לי בראש בדקות האחרונות,מקווה שלא פוגע.

tairon

New member
סייח איפה יש מלחמה?ומי הבוס זה סידרה לא?..

היתה פעם סידרה כזו עזוב אותך בוס שמוס אני טאי נעים מאד שמח על הצטרפות שלך

למעלה