שכחתי

ליידילי

New member
ומכיוון ששכחתי

הלכתי למקום שיש בו מומחיות לשיכחה... וזה מה שמצאתי שמה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1074&msgid=94299789 או במלים אחרות: (ציטוט ): "יש יותר כסף המושקע היום בהשתלות שדיים ובשיווק ויאגרה מאשר במחקר על אלצהיימר... התוצאה היא שבשנת 2020 תהיה אוכלוסייה ענקית של קשישות עם שדיים זקופים וקשישים עם זקפה ענקית אשר לא יהיו מסוגלים לזכור מה לעשות עם זה".

אורמור

New member
שאני אזקיר לך??..

תאנטמי מותק, תאנטמי כמו שהמאדם אומרת שתפי אותנו בנבכי אינטימיותך ונחזיר עטרה ליושנה לא חוכמה לקטר קולה זמן.. עדיף לכתוב משו אינטימי לא? שיהיה לך שבוע אינטימי ומואר יקירתי צרור נשיקות חמות (בלי לשון, ) ושלל אהבה לך.

ליידילי

New member
למה בלי?

החיים (רמון) והמוות (לא עלינו) ביד הלשון... פניני לשון היו מאז ומעולם מאיכויות המאנטמות והמאנטמים. עובדה: הז-ק-ירי והזכרי.

ליידילי

New member
להזכיר לך

טוען בסמוי שידעת פעם מה חשוב בעיני. כך או אחרת עובדה שלמרות מצבו העלבלוב של הפורום, (איתך הסליחה אוריק) עדיין אנו עוברות/ים ומציצים לרגע. ולעתים משרבבים מילה. אני מתגעגעת. גם ולאו דווקא פחות לפורום ס.א ועוד יותר לס.א שהיה ביואל...

ואגב ביואל היו פורומים נהדרים

אני השתתפתי בשלושה מהם והחמצתי אחד שלא שמתי לב אליו החמצה שאני מבכה אותה עד היום (מהמגירה לדיסק) עידן הפורומים של יואל היה עידן אחר לגמרי מי מכם השתתף בפורומים של יואל? (אני כתבתי באמנות פלסטית באקטואליה ובמוסיקה קלאסית ביואל)

ליידילי

New member
סליחה אוריק, את טועה

כלומר נכון ש ס.א הן ר"ת של ס"א. אך ס"א, הגם שעבר לתפוז, מקורו היה ביואל. ועבר הוא על מנהלותיו המדהימות וה א-נשים שהשתתפו בו. הוא עבר בעת שוואללה לא השכילו לשמר את קהילות יואל. ועל הדרך גם חתכו את הקישורים ומנוע החיפוש, (ועל כך ממש לא ניתן לסלוח). חומרים רבים אבדו. יתכן ואמצא משהו לשם הדגמה.

געגוע אני מבין

אני למשל מאוד מתגעגע לאבא שלי. לאבא שהיה לי ואין לי עוד. אך בעודי מתגעגע אליו ברור לי שלא אוכל להחזיר אותו. לכל דבר יש זמן ואורך חיים. אז געגוע אני מבין ומקבל כפי שהוא. העלאת גירה בראש על "כמה כייפ היה אילו" ביחס לדברים שההקשר והמציאות שלהם השתנתה, אני לא.

ליידילי

New member
אני זוכרת

את הדברים המרגשים שכתבת משנפטר אביך. ואני מאמינה שאתה יודע מהו געגוע. אך לא הצלחתי למצוא למי דבריך על העלאת גירה מתייחסים. ואם זו היתה אסוציאציה חופשית שלך ניחא. באשר לאילו אני מעדיפה את גישת הסופר שדיבר על שלושת האחים "אילו אילולא ואלמלא..."... האחים המזיקים.

למעלה