שכחתי, מה עושים?

M o S h E1

New member
שכחתי, מה עושים?

איך אני יכול להגיע לתפקידים בצבא שלא אמרתי בראיון אישי בצו ראשון? אם למשל אני רוצה להגיע ל"מחנה" או לגלגל"צ או אפילו להיות כתב צבאי של גל"צ... איך אני יכול להודיע לצה"ל שאלה תפקידים שמעניינים אותי אבל שכחתי להגיד אותם בראיון אישי???

RENI1

New member
אם הפרופיל שלך קרבי

זאת בעיה. אם הפרופיל שלך עורפי והנתונים שלך מתאימים, תקבל את האופציה הזאת במנילה. במידה ולא קיבלת- תמיד תוכל לשלוח פקס בבקשה להתמיין אליהם. ("פרוטגוניסט" יוכל לעזור כאן יותר ממני).

M o S h E1

New member
הפרופיל שלי לא קרבי, אז זה אומר שאנ

שאני כן אקבל זימונים לשם?

RENI1

New member
אם הנתונים שלך מתאימים

זה יופיע לך במנילה. ובמידה ותביע רצון להתמיין לשם-יש סיכוי שתקבל זימון.

M o S h E1

New member
אז איך אני יכול לדעת אם הנתונים שלי

מתאימים לשם? לפי מה הם קובעים את זה? והקטע של ההבעת רצון, זה לשלוח ללשכת הגיוס בקשה, לא? והמון המון תודה!!

RENI1

New member
אתה לא יכול לדעת

מהסיבה הפשוטה שהנתונים האלה אמורים להיות חסויים (אלא אם כן יש לך מכרים בלשכ"ג שיכולים לבדוק לך). הנתונים שדרשוים שם קב"א 54+ וסימול עברית 9. הקטע של ההבעת רצון זה גם לסמן במנילה שאתה מעוניין וגם לשלוח בקשה בכתב (זה אף פעם לא מזיק) אבל לא ללשכ"ג (חחח לא יודעת בדיוק למי, תיכף יגידו לך) בהצלחה :)

RENI1

New member
הנתונים שדרושים לשם הם*

(בעעע איזה משפט עילג יצא לי)

RENI1

New member
אהה והנתונים נקבעים

לפי הצו הראשון (ראיון אישי לבנים, מבחנים פסיכוטכניים וכו').

M o S h E1

New member
פאקק...54+ זה גבוהה..

ומזה בדיוק סימול עברית 9?!... חחחח.... מממ...אז במנילה אני צריך לכתוב שאני רוצה(במידה ולא קיבלתי ת'אופציה הזאת), נכון? ושוב, אלפי תודות..אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי.. ועוד שאלה, במידה וקיבלתי פרופיל צבאי, אני אוכל להתמיין לשם או שכבר אין מצב כי אני קרבי?

RENI1

New member
אממממ

סימול עברית נקבע לפי היכולת שלך לכתוב ו"לתרגם" את המשפטים שנתנו לך בצו הראשון (בקטע של האימות נתונים). במנילה אתה צריך לכתוב את זה במידה וזה כן מופיע לך. במידה ולא- יש בסוף המנילה (אצל בנות לפחות) שאלה "איזה תפקיד אתה הכי רוצה?". פה יש לך אפשרות לכתוב גם תפקיד שלא הוצע לך במנילה. אבל כמובן שזה לא מספיק ולכן, אם האופציה הזאת לא הוצעה לך במנילה, שלח בקשה בכתב להתמיין לתפקידים האלה כחריג. לגבי השאלה האחרונה- אמרת שהפרופיל שלך לא קרבי,לא? בגדול, ההתמיינות לשם מתאפשרת רק עם פרופיל עורפי (אני מדברת על בנים כרגע, בנות יכולות להתמיין לשם גם אם פרופיל 97). אבל עד כמה שידוע לי שמורות מכסות מסויימות גם לבנים עם פרופיל קרבי (לא מבינה בזה כ"כ, חכה שמישהו נוסף יענה לך).

M o S h E1

New member
אוקיי, והמון המון המוןןן תודה!!../images/Emo6.gif

ומחכה לשאר התשובות מחבר'ה אחרים..

chen010189

New member
שאלה שקשורה למה שכתבת..

בשאלות בגב המנילה, השאלה "לו ניתנה לך האפשרות לבחור תפקיד מתוך התפקידים המוצעים לך בחוברת המצורפת, איזה תפקיד היה בוחר?"? השאלה הזאת באמת תורמת במשהו? עד כמה הם מתייחסים למה שאני כותבת להם שם? ובכלליות, עד כמה זה עוזר?

RENI1

New member
חחח האמת?

לא נראה לי שזה עד כדי כך מזיז להם (במיוחד אם התפקיד שכתבת לא מופיע לך כאופציה במנילה). לכן אמרתי שבנוסף רצוי מאוד לשלוח בקשה בכתב.

למעלה