שכחתי לומר

icודליה

New member
שכחתי לומר

שתהיה לנו תלבושת אחידה!!!!!!!!!!!!!!! המורה היום הודיעה!!!!!! כנראה פוקס יעצבו לנו וזה מה שנבחר. בטח יהיו כמה צבעים וצורות, אבל אני חצי מרוצה, חצי לא מרוצה. אין לי ממש דעה על הנושא הזה.... כי מצד אחד זה ממש מדכא והיו בנות שעמדו לבכות..... אבל זה יוצר שיוויון, וזה חשוב. מה גם, המורה אמרה שלא נשלם על זה.... אבל היא גם אמרה שייקח עוד המון המון זמן עד שתהיה תלבושת....

לנו מתחילת השנה כבר יש ....

ובדוגרי זה לא כל כך נורא .... זה נורא כי אני בקושי לובש את כל החולצות הקצרות שאני ממש אוהב ... פוקס מעצבים לכם את החולצות ?! אני לא ממש רואה שיווין, מישהו ישלם על החולצות ...

icודליה

New member
חחחח

אף אחד לא מאמין למה שהמוזרה הזאת שאני קוראת לה 'המורה' (מחנכת, רכזת שכבת ז'...) אומרת!!!! טוב די אודליה!!!! די לרבוץ בפורום!!! לכי לישון!!! יש לי איזה שעות ספורות לישון....

באמת צריך לישון ....

אצלינו אמרו לנו שתיהיה תלבושת ומועצת תלמידים תעצב אותה איך שהתלמידים ירצו ... וכמובן.... לא דיברו אפילו עם המועצה, הבית ספר (יותר נכון העירייה) החליטו על תלבושת בלי לשאול אף אחד ...!

icודליה

New member
מועצת תלמידים

יושבת עם המעצב (איזה שנבחר) ומכינים את התלבושת.

זהו ... זה כבר מאוחר מדי ....

היום קניתי את שתי החולצות שמשלימות לי ל6 חולצות ...

be a bee

New member
פוקס?../images/Emo2.gif

זה לא היתכן! זה לא אפשרי!חייב להיות פתרון מדעי!!!!

kipodina

New member
גם לי בבית ספר

זה התחיל משנת הלימודים הזו, kenvelo היו צריכים לעצב לנו את התלבושת ובסוף לא..
לא יודעת מי לעזאזל עיצב אותה אבל מה שבטוח זה לא חשוב איזה מותג עיצב את הדבר הזה, תלבושת אחידה זה דבר מעצבן,מכוער ומגעיל!

גם לנו יש פוקס

כבר איזה שנה. וכל חולצה עולה איזה 25 שקל! גאד! מה הם חושבים שאנחנו? וגם לנו יש בכל מיני צבעים וצורות.

מה ?!

פוקס !! 25 שקל !!! אצלינו איזה חברה לא מוכרת עשתה ת,חולצות וכל חולצה עולה בדיוק 14 שקל ...

kipodina

New member
נראה אם אני זוכרת נכון-

אצלינו זה: חולצות קצרות-15 ש"ח חולצות ארוכות-20 ש"ח קאפוצ'ון-25 ש"ח נממ זהו, בלע אבל החנות כלכך קטנה וצפופה כי היא צריכה לשמש את כל הבתי ספר שבעיר.

eli3320

New member
אני מקווה שלנו...

לא יהיה תלבושת אחידה אני לא יכול לחשוב על ללבוש אותו בגד כל יום! אפילו אם יהיו כמה צבעים וצורות! ומוזר שזה פוקס הרי עושים את בגלל שאין הרבה כסף אז איך פוקס?? אבל מה איכפת לכם אם אתם לא משלמים על זה!

אוקיי אז ככה.....

לחברה שלי פוקס גם עיצבו.. זה חראאאאאאא!!!! כאילו בדוגרי זאת חולצה מאוד יפה וצמודה ומה שאת רוצה אבל מה? היא עולה 33 שקל לחולצה לקיץץץ!!!!! זה מחיר של חולצה נורמאלית!!!! ומי ישלם כ"כ הרבה כסף גם על תלבושת וגם על בגדים נורמאליים לאחרי בצפר?! זה הון!!!!!!!!!!!! וזה לא שווה וזה חיסרון עצום! מה גם שהתלבושת באה לחסוך לנו כסף ולא לבזבז לנו אותו עד לגרוש האחרון! וזה שהיא אמרה שלא תשלמו זה סתם שטויות במיץ תפוחים........ לנו יש תלבושת הרבההה יותר פשוטה מפוקס אבל היא יפה יחסית, צמודה יחסית ונכון שהיא דיי מתכווצת והכל אבל היא עולה רק 14 שקל לחולצה לקיץ... של החורף יעלו לנו 35 אבל עוד לא ראיתי אותם... של פוקס בטח יעלו בשביבות ב60 או 70... וזה המון כסף בשביל תלבושת של בצפר.. בלי לבאס כמובן.. LOL כאילו יש לזה יתרונו וחסרונות.. אהה ודרך אגב תלבושת זה באמת נשמע נוראי בהתחלה ואני גם הייתי לגמרי לגמרי נגד זה בהתחלה אבל עכשיו אני מרוצה.. זה כיפי.. ע כמה שתלבושת יכולה להיות.. LOL
אבל בתכלס מצד אחד נדפקת מצד אחד יצא לך טוב... וכנ"ל אני.. כאילו תלבושת אפעם לא יכולה להיות דבר מושלם..

למעלה