שכחתי להגיד... היי! אני בר בת 14! והצתרפתי לפורום...
O O Boy New member 6/7/03 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בר אחת כבר יש לנו, אם את כמוה מקבלים אותך בשמחה... חחח (וגם אם לא) חחחח....
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif בר אחת כבר יש לנו, אם את כמוה מקבלים אותך בשמחה... חחח (וגם אם לא) חחחח....
I i l0ve u New member 6/7/03 #8 יש 3 בר!!! יש אותי אותה ואת אממ שכחתי ת'שם משתמש שלה נו סושי גירל לא? משו כזה חחחח אה ומזל טוב מתוקה!
יש 3 בר!!! יש אותי אותה ואת אממ שכחתי ת'שם משתמש שלה נו סושי גירל לא? משו כזה חחחח אה ומזל טוב מתוקה!
ס סמוראית New member 7/7/03 #14 איזה קרועים... איזה קרועים אתם זה סוסי (Saucy = זה אומר משהו כמו חצופה וסקסית... לא?) גירל לא סושי.....!!! אה, וברוכה הבאה לך למעלה...
איזה קרועים... איזה קרועים אתם זה סוסי (Saucy = זה אומר משהו כמו חצופה וסקסית... לא?) גירל לא סושי.....!!! אה, וברוכה הבאה לך למעלה...
S Saucy Girl New member 7/7/03 #16 סושי? סושי?? סושי?? סושי???? וואו, לא הגזמתם.טוב, אז קוראים לי בר, והכינוי שלי זה ססי גירל. שזה אומר ילדה חצופה/גסה. ומי הבר השלישית?
סושי? סושי?? סושי?? סושי???? וואו, לא הגזמתם.טוב, אז קוראים לי בר, והכינוי שלי זה ססי גירל. שזה אומר ילדה חצופה/גסה. ומי הבר השלישית?