שכחתי לגמרי לגמרי...

Gilliana

New member
שכחתי לגמרי לגמרי...

... שאני חייבת לכם תשובות לשאלות שלא נענו בחידון מלפני שבועיים. בהזדמנות זו אני גם רוצה להתנצל על כך שהשבוע לא היה חידון משום שגם עינת וגם אני נתקענו בכל מיני בעיות. אנמי מקווה שהשבוע החידון יחזור לסדרו. הרי התשובות לשאלות שלא נענו: 1. מתי היתה החופשה האחרונה שלקח מאלדר לפי שנת 1997? התשובה המלאה: ינואר 1993 3. מה היה שמו של סוכן ה-FBI שגופתו נמצאה בפרק AUBREY? סם צ'ייני 4. בפרק SOFT LITE: מה היה שמה של הבלשית שהיתה סטודנטית לשעבר של סקאלי? התשובה המלאה: קלי ראיין 5. באיזה פרק אנו רואים לראשונה רמז לסרט FIGHT THE FUTURE וכיצד? גבירותי ורבותי - הרבה יותר מוקדם ממה שנדמה לכם: HERRENVOLK. בפרק זה מתוודעים סקאלי ומאלדר (וכמובן גם אנחנו) לקיומן של הדבורים. 6. איפה גר סקינר? קריסטל סיטי, וירג'ינה 7. מתי מגיעים קרייצ'ק ומאלדר לגולאג בטונגוסקה? 26 בנובמבר 1996 8. איך קראו לחסיד שנרצח בפרק "קדיש"? יצחק לוריא 10. איך קראו למכון הרפואי שבו עברה סקאלי את הבדיקות ב-MEMENTO MORI? בית החולים הולי קרוס ממוריאל לסיכום - תתאמצו יותר בפעם הבאה!

Ice Age

New member
הממ, לגבי 10

10. איך קראו למכון הרפואי שבו עברה סקאלי את הבדיקות ב-MEMENTO MORI? בתחילת הפרק הוא אכן הולי קרוס ממוריאל, אבל בית החולים שסקאלי מתאשפזת בו אחרי שהיא מגלה את בטסי הגופיאן הוא בית חולים אחר:ALLENTOWN BETHLEHEM MEDICAL CENTER תראו גם פה, בסצנה 7.

Gilliana

New member
אבל מאיר...

שאלתי על הבדיקות - לא על האשפוז. ובכל מקרה - תודה על ההערה

Ice Age

New member
נדמה לי שגם באשפוז עושים בדיקות...

אבל את צודקת...

למעלה