שכחו אותי בבית?.....

מצב
הנושא נעול.

עמי52

New member
שכחו אותי בבית?.....

שכחו אותי בבית?.....
נפרדנו לפני מספר חודשים. גישור לא הצליח ואשתי תבעה אותי בבימש למשפחה. כעת אנו מחכים לדיון. אני מתגורר מחוץ לבית אך קשור מאד לילדים (בני 16 13 ו7ש), רואה אותם לפחות 3 פעמים בשבוע ומבקר הרבה בבית אשתי רוצה לנסוע לחו"ל לבילוי לכמה ימים. ביקשתי להיות בתקופה זו בבית ע"מ לשמור על הילדים והיא סרבה. טוענת שזה "יבלבל" את הילדה הקטנה . אין לנו הסכמה לגבי ביביסיטר שהיא רוצה להביא "במקומי" לתקופה הטיול. מה המקום של צו עיכוב יציאה מהארץ? האם זה דרסטי ומסלים? (במסגרת עבודתי אני נוסע הרבה יותר לחו"ל ממנה)

תשובה

שכחו אותי בבית?.....
נפרדנו לפני מספר חודשים. גישור לא הצליח ואשתי תבעה אותי בבימש למשפחה. כעת אנו מחכים לדיון. אני מתגורר מחוץ לבית אך קשור מאד לילדים (בני 16 13 ו7ש), רואה אותם לפחות 3 פעמים בשבוע ומבקר הרבה בבית אשתי רוצה לנסוע לחו"ל לבילוי לכמה ימים. ביקשתי להיות בתקופה זו בבית ע"מ לשמור על הילדים והיא סרבה. טוענת שזה "יבלבל" את הילדה הקטנה . אין לנו הסכמה לגבי ביביסיטר שהיא רוצה להביא "במקומי" לתקופה הטיול. מה המקום של צו עיכוב יציאה מהארץ? האם זה דרסטי ומסלים? (במסגרת עבודתי אני נוסע הרבה יותר לחו"ל ממנה)
תשובה
באיזו עילה? צו עיכוב אפשר להוציא רק אם יש חשש שהנתבע יברח. כאן אתה הנתבע ובכל מקרה אין חשש שהאם תברח.

אתה תחזור הביתה

שכחו אותי בבית?.....
אתה תחזור הביתה
ממש אמא למופת - ככה מטיילת באמצע הבלאגן במקום לדאוג לדברים. תביעה למשמורת ותביעה להסדרי ראיה, הכל בהתאם לנסיבות ולרוח הדברים. צו עיכוב מהארץ זה יפה אבל צריך סיבה ומה תגיד שהיא תברח עם הילדים??? תנסה להגיש צו מניעה, שלא תתן לאף אחד אחר חוץ ממך את המשמורת על הילדים בזמן שהיא בחו"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה