שכונת ציפור

irisy1

New member
שכונת ציפור

לכל המומחים מחר אנחנו עומדים לחתום חוזה אצל חיים זקן על דירה נהדרת בשכונת ציפור. גם לאוזנינו גונבה השמועה שזו לא השכונה הכי טובה בעיר. למראה עיניים המקום מאוד נאה בעינינו והדירה טובה. אין לנו ילדים קטנים, ולגבי צריכת שירותים הבנו שבמילא כולם נוסעים כל הזמן לכל מקום. הבעיה היחידה עם הדירה שהמרפסת צרה (מ-א-ו-ד צרה) וארוכה - האם באמת במודיעין המציאו מחדש את מושג המרפסת? אני צריכה תגובות רצוי במיידי. תודה אגב מאוד מתרשמת מהפורום הידידותי. איריס

falash

New member
הפרוייקט של זילברמנץ בציפור

יש כמה בניינים גבוהים נחמדים, וכמה בניינים מדורגים נחמדים...עד כאן טוב ויפה. אבל בין הבניינים, במקום להשאיר גינה ירוקה ונחמדה ומעט שטח פתוח, תקעו קוטג'ים טוריים, ואז: א. חנקו את הפרוייקט מצפיפות (האם זה מה שצפוי בכל הפרוייקטים בציפור?) ב. נהיה בלגאן וסמתוכה שלמה בפרוייקט עם חניות תת קרקעיות ומעברים מסובכים (כמו שאוהבים לעשות במודיעין - במיוחד בקייזר) ג. זהו . רגע... מי רוצה לגור בקוטגים כאלו מוקפים בבניינם??

yoelth

New member
שכונת ציפור וחיים זקן - תגובה

שכונת ציפור למעשה עדיין לא קיימת ברובה. חלקה הגדול משתרע באזור הלא בנוי שמאחורי תחנת הדלת ומאחורי רחוב כסלו עד למורדות כביש 443 - כך שבפועל יש רק 3-4 רחובות שנקראים ציפור וזו לא ממש שכונה קיימת.מכל מקום הסביבה מאוד נוחה, התושבים בסדר גמור, הקירבה ליציאה ל443 מקצרת זמן , כך שבפועל מדובר במקום חיובי ונעים למדי. ובאשר לחיים זקן - הקבלן אמין,איכות הבניה טובה, הצוות שלו מאוד איכפתי, הם ביצעו כל תיקון שרק בקשנו (כן, אני גר בפרוייקט שלו ברח כסלו), והוא היה הקבלן היחידי במודיעין שמסר את הדירות לפני המועד שבחוזה, וזה אומר הרבה לגבי מצבו. שיהיה בהצלחה ותמסרו ד"ש ממני (יואל) לנטע (מנהלת המכירות שלו) שגם גרה בפרוייקט.

Angel972

New member
פרוייקט ציפורי ורחוב כסלו בפרט

הם המקום הכי טוב במודיעין
סתם ... סתם ... אבל אני גר שם, ולכן זה מקום מצויין
בעיקרון גרים שם אוכלוסיה רגילה, כזאת שניתן למצוא בכל מקום אחר במודיעין. השמועה יצאה בעיקבות העובדה שחיים זקן קיבל ממשרד השיכון היתר למכור את הדירות למשפחות מעוטות יכולת, מה שאומר שמחיר הדירה היה נמוך ממחיר דירה רגילה, אבל ... וזה אבל גדול ... אף אחד לא בדק בכלל מי קנה את הדירות, ובעשותו כך - מחר חיים זקן את הדירות לאנשים רגילים לחלוטין, במחירים נמוכים יותר מהרגילים. ולא כמו שאמור היה להיות. הקונים הרוויחו ...

BenjiMan

New member
כדאי לך...

יהיו לך שכנים מאוד נחמדים... אנג'ל ויואל...אני גר ממול...בשמשוני... ב.

mic1511

New member
אני הייתי נזהרת גם יואל גם אנג'ל

תפוס מרחק, בוא לשכונת הפרחים שם מדהים, שקט, רגוע ויש שכנים טובים כמוני

yoelth

New member
אלה שגרים בפרחים ובשמשוני

הם אלה שלא עברו את מבחני הקבלה לרחוב כסלו......

mic1511

New member
מה פתאום אנחנו עברנו את המבחנים

בחשוון, כסלו עוד לא היה קיים

Angel972

New member
טוב טוב ... לא קצת הגזמתם ../images/Emo35.gif

סך הכל היא ביקשה חוות דעת פשוטה ... אל תגלו לה מעכשיו שיש בחינות קבלה
וmic ... בכסלו הקרוב (עוד חודש) נעשה לך בחינה חוזרת ... מועד ג'

yoelth

New member
אם דליה היתה כאן היא כבר היתה

מסבירה לך על היתרונות והחסרונות של כל מי שקשור איך שהוא לחשוון. בכל מקרה בהעדרה אני יכול להמליץ לך להיזהר ממכשירים חדים בחדר המדרגות.....

d a l i a l

New member
יואל - אני כאן../images/Emo153.gifכל הזמן...../images/Emo46.gif

ואני יכולה להמליץ לך להיזהר מכוכב מאדים שעושה את דרכו אליך בהפוכה...

mic1511

New member
אין כמוך דליה ../images/Emo6.gif

ואנג'ל נראה לי שאחכה למועד ......

BenjiMan

New member
שאנשי השמשוני...

נכנסו לגור רחוב כסלו היה אדמת טרשים ... מתי המבחנים..?
ב.

למעלה