שכונת יוספטל

• פותח הנושא bk103
  • פורסם בתאריך

bk103

New member
שכונת יוספטל

שלום לכולכם אני ואשתי חושבים לעבור לפתח תקווה. ראינו דירת גן מאוד יפה במשעול הולצברג ( בבניינים די חדשים - 15 שנה). הבית מאוד יפה , וכל הבניינים האלה נראים נחמד. השאלה היא- האם אתם יודעים על המקום קצת יותר? אני יודע שזה לא נחשב לאיזור הכי טוב אשמח לדבר עם מישהו שגר באיזור הזה ויוכל להסביר לי קצת יותר . ובנוסף ראיתי שרוצים לסלול את כביש 40 בצד המזרחי של השכונה , האם מישהו יודע על זה משהו? אודה לכם מאוד על התגובה ... קובי

Cell313

New member
קצת על האיזור

כיום האיזור לא פופולרי במיוחד, שכונת יוספטל היא שכונה הנחשבת לשכונת עולים מאתיופיה ובעבר היתה ידועה כאזור הפשע של פתח תקוה. האזור הספציפי שאתה מדבר עליו בתוך השכונה נחשב טוב יותר מהשיכונים, הבניינים שם חביבים ויש נוף יפה לכיוון ראש העין. השכונה כיום גובלת עם תיכון גולדה ובסיס צבאי , שבעתיד יתפנה וכך תקום שכונה חדשה במקומו וגם כביש 40 יעבור שם, הדבר יעלה את ערך הדירות, אך זה יכול לקחת 5-10 שנים. אם התקציב שלך מאוד נמוך אפשר לשקול דירה בשכונה הזו, בפתח תקוה תוכל למצוא דירות טובות במחירים יחסית שפויים גם באיזור מחנה יהודה,רמת ורבר, עין גנים ומרכז העיר, שנחשבות לשכונות יותר טובות. מחנה יהודה ואיזור שעריה לדוגמא היו נחשבות בעבר לשכונות פשע ומלאות בערסים, כיום המצב במגמת שיפור ומחירי הדירות רק עולים, יכול להיות שהמגמה תתחולל גם ביוספטל, אך כיום זה לא נראה ככה.. הכל תלוי בעיריה ובמה שהיא תעשה, אם היא תחליט כן לממש בניית דירות חדשות באיזור האיזור יפרח, אם היא תמשיך להשקיע רק במערב העיר כמו שהיא עושה עכשיו האיזור יוזנח יותר ויותר.

bk103

New member
קצת עזר, אבל...

תודה...

stamsem

New member
למה להטעות ???

שכונת יוספטל מעולם לא הייתה ידועה כאזור הפשע של פ"ת כדבריך ! אתה מתבלבל עם שכונת עמישב! השכונה אכן התמלאה בעולים חדשים בעשור האחרון אבל אני אישית לא רואה מה הבעיה עם זה? כולנו בני אדם וכולנו שווים חבל לשפוט אדם לפי צבע עורו בלבד. השכונה בסדר גמור החינוך בסר גמור אני גרה בשכונה בשנים האחרונות ומגדלת כאן את ילדיי ואין לי טענות בשכונה קיים וועד חזק שמנסה שמשפר את השכונה . bk103 ברוך הבא

Cell313

New member
תגובה

לא שפטתי אף אחד לפי צבע עורו, להפך, אני חושב שזה דווקא רע שבשכונה נמצאים הרבה מעולי אתיופיה, כי הם צריכים להיות גם בעין גנים,כפר גנים ואם המושבות, באופן שווה כמו כל האוכלוסיה. בתור אחד שהתגורר בעברו ברחוב ברנר בשכונה אני מוכרח להגיד שידוע לכולם על הפשע שהשכונה ידעה בעבר, כל לילה היו פריצות וגניבות מכוניות, ועוד. היום המצב שם במגמת שיפור אך לדעתי העיריה לא עושה מספיק מאמצים, ואמרתי שיש תקווה בגלל פינוי הבסיס הצבאי ובניית יחידות דיור חדשות.

bk103

New member
תודה על תגובתך

ואם את כבר כל כך נחמדה- אז יש לי עוד מספר שאלות- האם יש גנים טובים באיזור? את גרה במשעול הולצברג? והאם ידוע לך לגבי הבניין החדש שבונים שם ? ( נראה לי שהוא לדתיים בלבד) אשמח לתשובות תודה קובי

למעלה