שכונת אחדות

מיטל 210

New member
שכונת אחדות

שלום לכולם, חדשה פה.. אנחנו מחפשים דירה בפת תקווה ויש משהו שמאוד נראה לנו בשכונת אחדות איך השכונה? אוכלוסיה? אשמח לכל מידע ממכם תודה

דינהלה1

New member
לא מכירה אבל יכולה לתת טיפ

לפני שקניתי דירה הלכתי לבקר בשכונה שבדקתי, טיילתי באזור בדקתי מה יש ומה אין, כגון מרכזי מסחר, גני ילדים וכו..ביום שבת הגעתי לגינה השכונתית עם הילדים בזמן שהם שיחגו ראיתי מי האוכלוסיה, פתחתי בשיחה עם אמהות מהאזור שאלתי וקיבלתי טיפים נהדרים, עוד המלצה שקראתי אם כי אני עצמי לא יישמתי אותה זה פשוט לדפוק בדלת של השכנים בבניין, לראות מי הם, לפתוח בשיחה לשאול, לעבור דרך ועד הבית של הבניין ולהשיג ממנו הרבה מידע בהתאם להתנהלות מי הם השכנים ועל האזור.

ron249

New member
אחדות זו אחת השכונות הגרועות בעיר

אך מבחינת נגישות יש לה נגישות טובה בגלל קירבתה לכביש מכבית, פתיחת הכביש העלתה את המחירים בכל דרום העיר (וגם באחדות), כך שיש שינוי לטובה בשכונת אחדות, אך ייקח עוד כמה שנים אם בכלל עד שהאוכ' תתחלף ותשתפר, כרגע לפחות כפי שאמרתי השכונה היא אחת הגרועות ואחת הזולות בעיר, עם אוכ' לא משהו, אך עם נגישות טובה שלדעתי לאורך זמן תרים את השכונה למעלה.

מיטל 210

New member
תודה לכם

דינה את מה שהצעת אי עושה כל הזמן שואלת/מתעניינת גם לי לדפוק על דלתות דל אנשים לא הכי מתאים לכן אני שואלת בכל מקום אחר.. תודה

לא השכונה הכי טובה בפ"ת,

אבל גם לא הכי גרועה... לא משהו. אם אתם תלויים בתחבורה ציבורית לא מומלץ... לא השכונה הכי נגישה שיש.

למעלה