כן זזים, לשעה פצצה, כן זזים, אז תסתמי מועצה!
אגב, חייב להגיד שכשהצצתי בשידור בניק, אז ראיתי את סוזי נוזפת בילדים שלה. כלומר שהיא חוזרת! אתה מוכן, עולם?! סוזי שיינפלד חוזרת! כן, אני יודע, היא הפרידה בין הזוג האהוב עליי, אבל התגעגעתי ליעל!

ואת הסצנה הראשונה גיליתי באינסטגרם של גיורא. אגב, שתדעו שהוא כתב בתסריט שהם המון זמן באותו יום... באמת, כמה זמן? רק אתמול הם (לא) שיחקו פוקר...

היא לא רצתה כלום, אודי! שום דבר! אגב, תכירו, זה ניסו.

וכן, עד לזה שלוקחים טביעות אצבעות- ראיתי אצל גיורא באינסטגרם.

שוב פתיח מלא!

אה, ראיתם? מיטל מורי! שימו לב, מסתכלים על אודי כשאגם קמה. שמתם לב? יש לי תקווה. יש לי תקווה. רחלי ולירון לא במצב טוב. וואו, זה כמו עם חוליו שוב, רק שהפעם בלי מצליח ועם אגם ונמרוד. זוכרים שאודי בזבז את שיחת הטלפון על אגם? אז עכשיו אגם לא מקבלת שיחת טלפון.

תודה, ורשבסקי, שאתה יותר חכם משולץ. אבל אתה צריך לא לצפות בסדרות טלוויזיה ארגנטינאיות ולהמציא מהן סיפורי כיסוי. והנה הבוס המטומטם... האמת, דר, גם אני מאוד חושד בו. מאוד.

והנה מצליח שלנו! כשהיה כתוב שהוא מצטרף לחבורה, זה נשמע מטומטם עכשיו, נכון? תתארו לכם: "בוס, מצאנו אותו! הוא שותף שלהם! תספר לנו הכל!" "אז סבתא העיפה אותי מהמיטה בבוקר ואמרה לי למרוח לה קרם ברגליים..."

כן, לגמרי. גם אני לא מאמין, מצליח! ממך הסתירו?! ממך?! מהיד שקוטמת את השעועית?!

שולץ מכסת"ח. נינה כהן? נו באמת!

בסדר, רחלי ולירון ישנים ביחד.

הנה סוזי!!!!!!! הנה!!!!!!!!!!! אח, יעלי... מוזר שלאילנה יש מספר של ראש המועצה (תחשבו כמה תלונות אפשר לשלוח לשם!) אבל בסדר. בוא'נה, אתם קולטים שסוזי יושבת לה לבד, בבית ענק, בלי הילדים שלה שנעולים מי יודע איפה, והיא לא מרגישה כלום?

מה שווה המילה של שולץ...

הם עזרו לתפוס את נינה. קביל, לא? תפסו את אבא של מיטל...

אוי, איתן...

איזה הבדל בין המשפחה האשכנזית למזרחית. זה הכי הרבה רגש מצד סוזי.

אז יש קצת כסף לבנדה. ואודי רוצה כדורגל, אה? אני יודע לאן זה הולך...

לילוש! איזה יופי, גם את פה! קצת אירוני שויקי היא הצלפית פה. שומעים את המוזיקה? זאת הייתה המוזיקה כשאגם ואודי התנשקו!

רגע, רחלי לא קיבלה כוחות בסוף?

קצת בכיתי בסצנה של ויקי ואיתן. לא רצינו שככה זה יהיה...

אפליקציה!

מתברר שלילושלומי במצב רע אם הם לא מתראים 45 דקות. לילוש חיפשה את ויקי כל אתמול.

וחבר המנהלים מדבר על המעצר של איתן. ג'סי מעדכנת שהוא הלך עצוב אחרי הנשיקה.

כן, לא יותר מדי. אבל היי! פרקים נהדרים בשעה נורמלית, אני מתלונן?