"שכונה רק לאשכזים"

puma141

New member
אבל איזה חוצפה זו?

גזענות טהורה.....איך ככה?

אבל הפרסומת מצחיקה

זיקן

New member
מנהל
זו פרזומת מטומטמת כמו שאר הפרזומות.

שחקנים ומפורסמים יעשו בשביל כסף אפילו פרזומת לדייסה לתינוקות.

puma141

New member
בסדר.....

אבל ההגחכה בתוך זה- זה מה שמצחיק.....זה מגוחך!
אני באמת לא מבינה איך אנשים מסוגלים לצאת עם דבר כזה.

זה ממש לא חדש

אני שגרתי בקטמון הישנה בירושלים הרגשתי את המבטים ננעצים!
עצוב שיוצאי אשכנז לא מסולגלים להודות שלא בא להם בטוב בזוית בעין כל מי ששונה מהם וזה אצל כל המגזרים חרדי דתי חילוני ותל אביבי

פרסומת מגעילה שחשפה את האמת שהם רוצים אנשים משלהם בישובים שלהם וזה ידוע !
יש לנו מדינה סופר גזענית וכו ומתנהגים בצביעות במקום להיות אמיתיים

puma141

New member
אתה מגזים

אתה לא בערב הסעודית :) חוץ מזה שלפעמים זה הפוך- גם מזרחים מדברים על אשכנזים. רק שאשכנזים ברובם כבר לא שמים על שטויות כאלה. עשה הפרדה בין גזענות כמו זו למה שאתה מדבר או מתבכיין קצת עליו.

נכון אנחנו

לא בערב הסעודית וזה לא בושה לומר שיש כאן המון גזענות בכל מקום ובכל מגזר ,תנסי ללכת לרכוש דירה במחיר מוזל כמו שנותנים לחרדים ותראה אך ינפנפו אותך, באמת עצוב שכל פיפס שעולה לתקשורת ישר מתחילים בדיקה תלונות וכו ,כולם יודעים איזה קהל מגיע לאמנה לגבי דיור,כולם גם יודעים מהן הועדות קבלה,כולם יודעים שאם אני ארצה להשכיר קראוון ב500 שח יגידו לי אחי לא מתאים לנו שרווק ישכיר זה לזוגות,כולם יודעים מה שקורה במציאות וטומנים את הראש בחול כי זה לא נוגע ,וכשאתה בישובים ובקהילות או בשכונות כאלו אתה מרגיש את המבטים והשאלות

יש הבדל בין לדבר לבין להפלות או לקטלג או ללעוג ,טוב שלא הביאו לפרסומת את זאב רווח,הרי זה ידוע וברור למי הם מתכונים,מי מגיע לחברת הבנייה הזאת ולאמנה קהל חילוני או מסורתי או רק דתי אליטאסטי יוצאי התיישבות בישע גבעת שמואל ירושלים בית שמש פתח תקוה ?

אני מרגיש גם בתל אביב וצפונה ,גם שחום גם מסורתי כיפה סרוגה ,וכנראה שיש קהלים שזה בטבע שלהם התנשאות והתנהגות כלפי עדות המזרח

puma141

New member
זה לא קשור בעיני

לבושה או לא.
אמרתי שתפריד בין מקרה כזה של גזענות, שכל התרוצים של
הקבלן שם- לא מתקבלים על הדעת ולא רלוונטיים, זה מקרה חמור.
לבין גזענות באופן כללי.
ההתבכיינות על זה היא בעיקר מהצד המזרחי בד"כ, גם כשהוא לא טומן את
ידו בצלחת מבחינת האשכנזים.

המקרה הזה הוא כמו שאתה אומר- מעשה. מעשה מכוער.
אבל אתה יכול להסתכל על זה גם מצד אחר- מצד הגינוי של הדבר הזה מכל הכיוונים, גם של האשכנזים.
אתה לא יכול להיות אחראי על כל ראש חולה/מוגבל/פרימיטיבי או כאלה.
צריך לקחת את הדברים בפרופורציה, ולהחליט לאיזה כיוון אתה לוקח את השטויות האלה, ובמה זה יועיל לך?
מבחינתי אותו אדם שעשה את זה- שייענש, שיגנו אותו או כל דבר אחר, כי שוב, זה מגעיל מה שהוא עשה.
אבל בין זה לבין להתחיל להוציא ע"ח זה את כל השדים מהבקבוק העדתי-
המרחק רב וזה דבר שבד"כ מעיד על האדם עצמו, זה שכותב, ולא על האמת
שהיא הרבה יותר פשוטה היום.

למעלה