שי!!....

kedeman

New member
מר עומר חרובי אני מניח?

הכותרת לא מתאימה לי אבל התוכן כן לתמונות יש שתי אחראיויות אחת של טלי שקולטת ומסדרת את התמונות והשניה היא שלי - להעלות ולהכניס אותן תחכה עוד קצת זמן נבדוק אם התמונה קיימת אם לא אז נבקש שתשלח שוב

kedeman

New member
התמונה קיימת

נטפל בה ופה אתה יכול לדבר איתי כי פה אני נכנס ל2 דקות לפורום ומגיב אין לי עכשיו כוח כמעט למחשב אז אני בודק מה קורה פה כל פעם שאני עובר ליד

kedeman

New member
לא התלהבתי מהרעיון

אבל אם תכתוב פה משהו ויהיה לי מה לומר אני מבטיח לכתוב אותו!!! :) או שתשלח לי הודעות לאייסיקיו מדי פעם אני גם עונה (סנוב אז עד הסוף לא??)

itain

New member
שי!!....

מה? באמת לא שולחים לך תמונות לאתר שאין לך תמונות לשים? הייתי בטוח שיש פול אנשים ששלוחים תמונות לאתר!!!

taltoolit

New member
שולחים שולחים

רק יש טיפונת לחץ כרגע במהלך השבוע יהיה עידכון גדול

itain

New member
סבבה... אני כבר לא יכול לחכות!

אני מקווה שתהיה שם תמונה שלי..... ממש מקווה!!!!!!!!!!!!!! אלי מישהו שלח תמונה שלי בלי להודיע לי ותהיה לי הפתעה... רק שזאת לא תהיה תמונה מפדחת אם תהיה...

itain

New member
אני?

אני איתי נידרמן ממועצה איזורית מטה אשר מושב בן-עמי..... אני שמח מאוד ששלחת תמונות..... אני מקווה שזה תמונות מהמסע חוף או מהמד"צים!!! בא לך לספר לי מי את?

kedeman

New member
איתי אני אמסור לו

מחקתי את ההודעה שלך כי היא הכילה מספר טלפון בבקשה אל תפרסמו מספרי טלפון פרטיים שלכם בפורום תודה

itain

New member
סבבה.....באמת תודה!

ידעתי שאתה בן אדם הגיוני ושתמחוק את ההודעה שלי... תודה.. ואני לא יעשה את זה בפעם הבאה!...

למעלה