שי שלי

שי שלי

כמעט עברו להם שלושה חודשים. 3 חודשים בלעדיך. נראה לי כי עבר נצח מאז שהלכת. הלכת בלי לומר מילה בלי לומר good bye - רק את במילותיך האחרונות אני נאחזת "פיצי שלי אני אוהב אותך, נדבר כשאחזור מהמשחק". אבל לא חזרת. למה שי? למה החיים צריכים להיות כל כך אכזריים? מתגעגעת למילותיך האוהבות, לידיך העדינות, לחום גופך, לקניות בסופרמרקט, לרביצה מול הטלוויזיה, לזפזופים שלך מול הטלוויזיה עם השלט וכמובן שהיית נעצר באחד מערוצי הספורט. אני זוכרת שתמיד הייתי שואלת אותך "חייבים לראות את זה?" ואתה היית עונה: "לא פיצקה חמודה לא חייבים, אבל את יודעת שאת נורא צפויה, ידעתי שזה מה שתגידי". ואכן שי שלי הייתי צפויה, אבל רק בשבילך, לא היה אדם שהכיר וידע אותי טוב יותר ממך. שי שלי, ככל שעובר הזמן הכאב נהפך להיות מציאותי יותר, הגעגוע נהפך לחלק ממני, הכאב שעמו אני מתמודדת יום יום מאז שהלכת קיבל מקום מאוד חשוב בקרבי. אני יודעת חמוד שלי שאתה מסתכל עליי מלמעלה , כואב את כאבי, מזיל דמעה בכל רגע שאני בוכייה וכמובן בל נשכח את מבטך הגאה שמככב אצלך: "אשתי הולכת לעבודה כל בוקר, היא ממשיכה את לימודיה לתואר השני, ככה אני מכיר את האישה שלי, אשת חייל". ואין לי ספק שעוד יום יבוא ואנו ניפגש שוב. רק תבטיח לי שתשמור עליי שם מלמעלה, תדאג לי. אתה יודע כמה קשה לי בלעדיך ומפחיד לי בחושך. הלבד הוא כל כך לבד . כל הדברים שהייתי רגילה לעשות עבורך כל כך חסרים לי. להכין לך בגדים בבוקר, לבשל לך, להכין לך תה, וגם הדברים שאתה היית עושה עבורי חסרים לי עוד יותר. פתאום לבד, צריכה להתמודד עם החלל האינסופי שנוצר בעקבות אובדנך. כל כך חסרות משמעות המילים " הזמן יירפא", הזמן לא יירפא הוא רק הופך את הכאב למציאותי וקרוב יותר. תדע שאני לא כועסת עליך אני יודעת שליבך בגד בך, אם זה היה תלוי בך ברור שהיית נשאר איתי לנצח נצחים ועוד היינו מספיקים להביא ילדים ולנסוע לנפאל ועוד ועדו ועוד. אוהבת אותך ומתגעגעת עד תום.

התחברתי מאוד לדברים שלך

בעיקר לשאלה הקשה שלך, שאין לה מענה: למה החיים צריכים להיות אכזריים כלכ כך? וגם ללבד הזה, שהוא כל כך לבד.. שיהיה כוח

תמשיכי לחיות ../images/Emo24.gif

תמשיכי את הלימודים ועשייה זה כאילו לבצע את הרצונות שלו והוא יעזור לך מהשמים להגיע להשגים טובים מאמינה שאת חזקה ותגיעי להשגים שחלמתם עליהם המון בהצלחה מתוקה
גדול וענקי שיעטוף אותך באהבה

מיצי חמודה , שבוע טוב ומבורך

מה שלומך כעת יקירה ? הוא רואה אותך מלמעלה ואני בטוחה שהוא היה רוצה שאת תהיי מאושרת לכל אחד לוקח את הזמן שלו לאבלות , אבל החיים שלך צריכים להמשיך ותזכרי שיש כוכב אחד למעלה שמאיר ודואג לך תזכירי מתוקה הכי חשוך לפני עלות השחר ואם כוכב אחד מאיר את השמים , הם כבר לא כהים כל כך

שבוע טוב ומבורך

עבר עליי סופשבוע נוראי. הכל כל כך קשה בלעדיו. נשארתי לבד. נשברתי בסופשבוע הזה. הייתי כל כך חזקה במשך שלושת החודשים שעברו. אבל ביום שישי סיימתי את הבחינות והתמוטטתי. הרגשתי שהתקרה דוחקת אותי למטה. בכיתי כמו ביום ההלוויה. רוצה רק שיקחו אותי מפה. ששי יקח אותי איתו למקום שלו . לא יכולה לחיות בלעדיו . כל כך מתגעגעת. לא בטוחה שאני אצליח בלעדיך שי שלי. היית הכל בשבילי: אבא, אמא, בעל, מאהב, החברה הכי טובה ועוד ועוד. ועכשיו שהלכת נשארתי בלי כלום. בלי מילים, בלי אהבה לתת או לקבל.

עכשיו הזמן לקבל ../images/Emo24.gif גדול

ואני חושבת שאת מרגישה ככה לא להסתגר תרימי דגל ואז אבוא אשב לצידך אקשיב לך אולי אחבק אותך כמו אחות נאמנה אולי החיבוק האמהי שלי יעזור לך להרגיש שאת לא לבד אני יודעת את הכאב של האובדן ככה חשתי שאבדתי את אחותי שהיתה כל עולמי לא רציתי להשאר פה בלעדיה אבל החיים נמשכו ונוצרו חיים סביבי תני לי לעזור לך אני יודעת מהי בדידות בחיבוק גדול ובאוזן קשבת ואת תרגישי יותר טוב ןתוכלי להמשיך בחיים שלך כאן ועכשיו עם לב מחוזק ועיניים נקיות מדמעות

למעלה