מה כבר קרה
שהפך את הערב שלך להזוי? ובתכלס קשה לי להאמין שהעונה השניה תצליח כמו הראשונה... הרי 15 אלף נבחנו ככה שעכשיו יבואו רק הפליטים שלא היו אז... ובגלל שברור שעכשיו הם יוציאו דיסקים והכל לא לקחתי קשה את זה ששירי הפסידה (למרות שהצבעתי 500 פעם משני המחשבים בבית), כי אני משוכנעת שהיא תצליח יותר והדיסק שלה יהיה ממש טוב ושהיא תצליח לאללה! וד"א רק שתדעו, כל אלה שחוגגים על ההפרש והכל, שהייתה חתיכת רמאות מזה רצינית בהצבעה היום... הייתי בפורום של קשת לפני כמה ימים ופרסמו תוכנה שאמרו שזה מכוון להצביע בלופ לשירי ובהתחלה אמרו שהמעריצים של שירי רמאים והכל והיוםף אחרי שנינט זכתה, גילו שבעצם הלופ היה לנינט ככה שהמון אנשים הצביעו 250 פעמים (כי זה לופ) לנינט כשהם בעצם רצו להצביע לשירי והם בכלל לא ידעו שעבדו עליהם ובלי לשים לב הם הצביעו לנינט ולא לשירי כי לא כתבו בשום מקום למי זה מצביע על הטופס עצמו אלא רק בצד ושם מי שסידר את הלופ כתב שזה לשירי מיימון... ככה שהקולות שנינט קיבלה היו גם אלה שהצביעו לה וגם עוד כמה אלפים שחשבו שהם מצביעים לשירי.... וד"א גם ניסיתי לשלוח אס אם אס לשירי וזה לא קיבל!!! ולנינט זה קיבל בלי בעיות... בקיצור כל העסק היום היה מסריח אבל חפיף- עוד כמה שנים כולם יזכרו רק את שירי ולא יהיה אכפת לאף אחד שהיא הייתה במקום שני ולא ראשון