שי=מתנה!!!

כפית15

New member
שי=מתנה!!! ../images/Emo77.gif

אבוי!!!! שי (מתנת האל) לא זכה!!! אני
!!! הבן אדם שווה כל כך!!! ושר כמו מלאך!!! שי, אני הייתי איתך בהתחלה ואיתך עד הסוף!!! רק
ו-
נתת את כל ה-
שלך!!! מתה עליך!!!!!!!!!!!!

גמני ../images/Emo23.gifשי!!!!../images/Emo105.gif

הוא היה כל כך עצוב...
גבסו שלי!
אני כל כך אקנה את הדי-ג'י שלו או משזה לא יהיה!!!!

כפית15

New member
../images/Emo7.gif

אני גם אקנה!!!!!!!!! 1000 אלף אחוזים!!! אוי.. מה הייתי עושה בשביל הבןאדם?!

קוקיטה

New member
הוא באמת חמוד!!!

אינ הצבעתי לו ולנינט אותו מס' הצבעות! שניהם היו מקסימים! אני כל כך מאושרת ששירי לא זכתה!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשיםםםםםםםם דייייייי...

אהמ נינט זכתה אבל מה שחשוב עוד יותר...
נגמרה התכנית
חזרה לעולם השפיות...
תפתחו להם פורום או משהו...

קוקיטה

New member
מצטערת אבל אני מכורה!! מה אני אעשה

עכשיו?!?! בהחלט ל-א טוב שזה נגמר!!

shiray

New member
ממש לא!

טוב אני לא רוצה להיכנס לאיזה ריב כי על טעם ועל ריח אין להתווכח אבל בכל אופן למה הגישה של "מזל שX לא זכה"?!?!?!? למה להיות נגד אנשים במקום לחשוב למי יש את הקול הכי יפה?!?!?! בכל אופן אני רק חייבת להגיד שאני לא יודעת למה את כ"כ נגד שירי, אבל לשירי יש יכולות קוליות הרבה יותר גבוהות משל נינט! לנינט יש קול חמוד והיא שרה מהלב אבל שירי מגיעה לטונים שרק הזמרות הכי טובות מצליחות להגיע אליהם! וד"א רק שתדעי שהיו המון רמאויות וזיופים בגמר, ולא אני לא אומרת את זה בגלל שנינט זכתה ולא שירי אלא בגלל שנגיד שלחתי איזה 7 אס אם אסים לשירי אבל לא קיבלתי תשובה שההצבעה שלי נרשמה ככה שלא קיבלו את זה! לעומת זאת אח שלי הצביע לנינט והוא כן קיבל תשובה ככה שמשהו לא היה בסדר עם החישוב של האס אם אסים ולשירי לא החשיבו את זה בכלל! בכל אופן אפשר לעזוב את זה כי באמת התכנית נגמרה ועכשיו רק כדאי לעקוב לראות מי באמת יצליח כי מי שיצליח לאו דווקא צריך בשביל זה אוטו ופלאפון משוכלל... ורק חבל גם שבתחרות אימצת גישת אנטי כזאת ולא פשוט היית בעד נינט או שי כי לדעתך הם הכי טובים...

תקשיבוווווווווווווווו

קודם כל שום דבר לא נגמר!!! זה רק מתחיל חכו לדיסקים!!! דבר שני אני בשיא הבעסה שנינט זכתה אחרי שהצבעתי 265 פעמים לשירי!!! ועוד 70 לגבסו כי הוא כזה חמוד!!! וגם כי הבטחתי ... לא משנה עכשיו מה שמשנה זה שזה נגמר ושעוד מעט תתחיל עונה חדשה!! טוב סורי על ההתלהבתו אבל עבר עלי ערב הזוי מאוד!!!!!!!!

shiray

New member
מה כבר קרה

שהפך את הערב שלך להזוי? ובתכלס קשה לי להאמין שהעונה השניה תצליח כמו הראשונה... הרי 15 אלף נבחנו ככה שעכשיו יבואו רק הפליטים שלא היו אז... ובגלל שברור שעכשיו הם יוציאו דיסקים והכל לא לקחתי קשה את זה ששירי הפסידה (למרות שהצבעתי 500 פעם משני המחשבים בבית), כי אני משוכנעת שהיא תצליח יותר והדיסק שלה יהיה ממש טוב ושהיא תצליח לאללה! וד"א רק שתדעו, כל אלה שחוגגים על ההפרש והכל, שהייתה חתיכת רמאות מזה רצינית בהצבעה היום... הייתי בפורום של קשת לפני כמה ימים ופרסמו תוכנה שאמרו שזה מכוון להצביע בלופ לשירי ובהתחלה אמרו שהמעריצים של שירי רמאים והכל והיוםף אחרי שנינט זכתה, גילו שבעצם הלופ היה לנינט ככה שהמון אנשים הצביעו 250 פעמים (כי זה לופ) לנינט כשהם בעצם רצו להצביע לשירי והם בכלל לא ידעו שעבדו עליהם ובלי לשים לב הם הצביעו לנינט ולא לשירי כי לא כתבו בשום מקום למי זה מצביע על הטופס עצמו אלא רק בצד ושם מי שסידר את הלופ כתב שזה לשירי מיימון... ככה שהקולות שנינט קיבלה היו גם אלה שהצביעו לה וגם עוד כמה אלפים שחשבו שהם מצביעים לשירי.... וד"א גם ניסיתי לשלוח אס אם אס לשירי וזה לא קיבל!!! ולנינט זה קיבל בלי בעיות... בקיצור כל העסק היום היה מסריח אבל חפיף- עוד כמה שנים כולם יזכרו רק את שירי ולא יהיה אכפת לאף אחד שהיא הייתה במקום שני ולא ראשון

shira245

New member
נו באמת!!!!!../images/Emo46.gif

אפשר לחשוב!את אומרת מה זה הגישת האנטי שירי הזאת אבל מהזה כל השטויות האלה על הקולות?!? אז נינט זכתה!זה היה הפרש של 300000 קולות.תהיי ריאלית. אז נינט זכתה,ושירי הפסידה,שתיהן שרות מקסים אבל זה לא סוף העולם. אז לא קיבל את הSMS שלך וחברה שלי שהצביעה לנינט זה לא קיבל לה.אז?!? GET OVER IT! סה"כ תוכנית!

קוקיטה

New member
גישת אנטי?!?!?!

מה כבר אמרתי?!?!?! אני לא סובלת את שירי אז לא רציתי שהיא תנצח! זה הכל!!!!!!! זה שלא הצלחת להצביע לשירי זה לא אשמתי! כנראה הקוים היום עמוסים! לא אמרתי שהצבעתי לשי ולנינט כדי ששירי לא תזכה אלא כי אהבתי את שניהם!!! שניהם שרו מקסים לדעתי!!! את שירי אני פשוט לא סובלת! היא סנוןבית והיא חושבת שמגיע לה יותר מכולם! זה הכל! לא הייתה לי שום גישת אנטי...מה את רוצה?!?!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדייייייייי בבקשה חלאסססס...

יוו אנשים, הנה התפתח לו ריב קטן פה... דיייייייייייייייייי, התכנית נגמרה, אני בטוחה שיעשו עוד משהו דומה בקרוב... חלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס...

כפית15

New member
אנשיםםםםםםםםם

חבל לריב על תוכנית... לכל אחד יש דעה משל עצמו וזה ברור... (גבסו שולטטטטטטטטטטטטט הורדתי את כל השירים שלו!!! הוא שר "פמלה" פשוט מדהים!!!) לכל אחד מהשלשה או בכלל מכל המתמודדים שהגיעו לשיר סולו, הגיע לזכות כי לכל אחד מהם יש קול פשוט מדהים!!! ן... ינט זכתה כי גם היא שרה מקסים!!! בקיצור, אני לפחות, מקווה לשמוע את כולם בהמשך ולא רק את נינט שזכתה (כי הפךאפון והמכונית זה לא מה שעושה את זה...) אז.. בהצלחה לכוווווווווווולם!!!

קוקיטה

New member
בלע!! סורי ילדות....../images/Emo140.gif

אבל כשמתקיפים אותי אני תוקפת בחזרה! אי פרומיס! נו מור כוכב נולד פייטינג!

shira245

New member
סורי!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifלא הייתה כוונה לריב

ובשבילך קרין לא נדבר יותר על כוכב נולד! ..... שי גבסו?נינט טייב?לא מכירה אותם!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשיםםםםםםםםםםם...

אהמ מחר יש 2 דברים מקסימים...
דוסון קריק
רודריגוווווווווווווווווווווו...
יאיייייי סוגדת לו...

למעלה