שי לנואל ותשובתו של רוני לזר

• פותח הנושא sink
  • פורסם בתאריך

sink

New member
שי לנואל ותשובתו של רוני לזר

המכתב המצורף נשלח לחברים ב -EMAIL ושאלתי היא רוני אתה מנהל הפורום מדוע אינך עונה בפורום לשאלות הכותבים ?? המכתב לפניכם ! שי, אתה נודניק. כתבתי לך בעבר, ואני כותב לך פעם נוספת : * * אני לא מלכלך את הבמה הציבורית בויכוחים עקרים * * ואני לא משתמש בפורום כדי לכתוב פניה אישית-פרטית בעבר כתבתי לך ישירות. הפעם אני כותב עם העתקים לכל מי שכותב בפורום ולחברי הוועד, וגם ב Bcc לשורה ארוכה של מכותבים אחרים שעשויים לגלות ענין בנושא. כמעט לכל העולם. ככה לא תוכל להמשיך ולטעון שאני לא עונה לך. הנה, אתה רואה ? לעיני כל הקהל . אני עונה לך . פעם נוספת . ואני מבטיח להמשיך ולענות לך כמו תמיד בעבר עד שתהיה לי יבלת על האצבע . ובבקשה תסביר לי ולכל המכותבים איך זה שבכל פעם שאני עונה לך אתה מתייצב על הבמה בפורום וטוען שאני לא עונה לך , מבלי שאקבל ממך שום תשובה ישירה באימייל. לגופו של עניין, בקשר לשאלותיך הרבות, איזה חלק ממה שכתבתי בעבר לא הבנת ? אם היית יותר ספציפי כמו שביקשתי הייתי משתדל פעם נוספת, והפעם לאט. אבל אני לא מרים ידיים, ויש לי רעיון חדש ! אני זורק לך כפפה .. נסכם באימייל יום ושעה, ונתכנס כולנו בחדר הצ´ט, ונחליף מחשבות יצירתיות בקשר לקידומם של הפורומים, בשיחה ישירה טרנסאטלנטית קולחת. איך זה בתור רעיון להסרת כל מיני אי הבנות ? סיעור מוחות כזה עשוי להזניק את מצב הפורומים שלנו קדימה, לעתיד טוב יותר. בכל אופן, אם תרים את הכפפה, אשקיע בשבילך את המאמץ הנוסף ואשתדל לצרף למאמץ כמה שיותר חברים מעוניינים. אם לא תענה לי ולשאר המכותבים באימייל, אין דבר. גם זו תשובה . ואם תענה גם למכתב זה מעל גבי הפורום, זו תהיה הפעם האחרונה שאני כותב לך. הנה, הכרזתי על זה לעיני כל הקהל. יום טוב, רוני. --------------------------------------------------------------------- מי מהמכותבים הרבים של מכתב זה שיש לו דברים חשובים יותר לעסוק בהם, אנא כתבו לי ואסיר אתכם מרשימת התפוצה.

shaison

New member
רוני הפורום הוא נושא עקר???

רוני שלום במכתב המפנה לפורום זה כתבת "שחר של עידן חדש" שאלתי שאלה כנה הנוגעת לכל חבריי האגודה להם שייך הפורום בתחילה בפורום הבטיחות כי לא הצלחתי להיכנס למערכת (עובדה זה מה יש) החלטת לצנזר למה? אני חושב שאיחוד הפורומים יתרום הרבה לבטיחות וישאיר יותר אנשים בעניין זה די מטריד להיסתובב בין הפורומים ולנסות להבין איזה תשובה שייכת לאיזה מאמר. אתה כותב לי תשובות ומכתבי תגובה לאי-מייל האישי שלי לנושא כללי ששייך לפורום השאלה היא למנהל הפורום לא לרוני לזר האיש הפרטי !!!! תבדיל! וזאת גם הסיבה למה לא עניתי לך במייל האישי. אח"כ אתה עוד מאיים עליי במכתב פרטי שמופץ בתפוצת נטו שאם אני אכתוב לך מעל דפי הפורום שוב לא תענה לי. רוני רצית להיות מנהל תתנהג כמו אחד ,למה קיים הפורום ???????? דברים צריכים לידון מעל דפי הפורום לא בחדרי חדרים ומאחורי הגב. אתה קובע במכתבך שהנושא עקר ומלכלך את הבמה הציבורית ולכן אתה לא עונה מעל גבי הפורום תנסה להסביר את זה לכלל המשתתפים בפורום לא רק לי. אתה טוען במכתבך האישי אליי שענית כבר למה לא לאחד את הפורומים ולמה לא פורום אחד אני אשמח מאוד לראות את תשובתך רק תפנה אותי לאיפה זה נכתב הרי זה כל כך פשוט. בקיצור רוני אין לי שום בעיה להיות בצ´ט או בכל פורום בו תבחר אבל כל עוד הנושא הוא עניין הכלל אני חושב שמקומו בפורום וכאן גם צריכות להינתן התשובות הרי אין לנו מה להסתיר. אני מנצל במה זאת להודות לכל אלה שכתבו לי אבל זה לא נושא פרטי שלי ושל רוני שי לנואל

MultiMad

New member
רוני חברמן../images/Emo88.gif

מעשה ביצור קצת דמוני לפשטות נכנהו כאן רוני פורומים הוא פתח אך לפתע נוכח הוא בכלל לא כמוך כמוני זכויות החמשיר שמורות לרפול)

לשי הגלוי ולסינק החבוי שגם הוא כבר

בעצם גלוי. לסינק , " מדוע אינך עונה בפורום לשאלות הכותבים " : הפורום חדש, ועדיין אין כאן תשובה שלי לשאלה, אבל אין לי מדיניות כזו ומעולם לא היתה. לא יודע מאיפה צצה השאלה, אבל אם היא קשורה לנאמר במכתבי לשי, לא זה מה שכתוב שם. מקווה שבכך לפחות נושא זה סגור. מה שכן, צריך לנדנד לי די הרבה ולזרוק פצצה כמו שזרקת כאן כדי לגרום לי לענות בפעם הרביעית על אותה שאלה. לענין הפיצול בין פורום הבטיחות ופורום זה התיחסתי בהרחבה ב"הודעת המנהל" כאן למעלה, וגם בהודעה בפורום הבטיחות וגם באימייל "חדשות האגודה". אז שי, אם זו שאלה, הנה, עניתי לך עליה גם כאן. ואם מבול פניותיך הם מלחמת התשה, בסוף תנצח. אבל אם אתה רוצה באמת ובתמים לקיים דיון מעמיק, רציני ורב משתתפים בנושא, אני באמת חושב שחדר הצ´ט הוא המקום הטוב ביותר, אלא אם כן אתה רוצה להזמין את כולנו לבית קפה בניו זילנד. קח יוזמה. תציע יום ושעה לצ´ט או שלח את הכרטיסים. ושי, אם במכתב שלי נשמעתי כועס, אני מקווה שלא נפגעת . כל זמן שאני כועס, זה סימן שעדיין איכפת לי. רק רצוי כמה שפחות . רוני.

אוזן קשבת לחברי האגודה../images/Emo132.gif

רוני שלום, אין חדש דבר בתשובתך או במילים אחרות כרגיל לא ענית. הדיון בחדר הצ´ט מיותר מראש לאור העובדה הפשוטה שאתה, אמנון האן ושאול שפי רוצים הפרדה בין הפורומים ולא מענין אותכם כלל מה חושב, רוצה ומרגיש הציבור (בדומה לכנסת והממשלה). תקרא את כל הפורומים השונים + תסתובב בעמדות, ותגלה שרוב הציבור רוצה פורום אחד (רוב הציבור קורא ולא כותב ולכן יש להסתובב בשטח ולהקשיב). אם יש לכם ענין להקשיב ולשנות דעה במידת הצורך (הודתם בטעותכם בעבר ופתחתם פורום זה) אז יש למה לקיים דיון, אם אתה/ם מתכוון להמשיך להקריא לנו את הודעת הפתיחה אז חבל על הזמן של כולנו. בוועד הנוכחי שני חברים חדשים שלא היו שותפים להחלטה על צנזורה וכל השאר אולי כדאי להצביע על הנושא מחדש ? יום טוב לכולם איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה

ריבוי פורומים

שלום לרוני ולכולם. ניסיתי לא לכתוב בעוד פורום הזה, אבל לא עמדתי במשימה. רוני, נראה שהתשובות שאתה נותן מספקות בעיקר אותך. אינך מתייחס כלל וכלל לעובדות, או לשאלות שאתה נשאל. לא הייתי בפורום הזה, אז כנראה שאני לא ממש בעניינים, מצד שני, כמו בטלנובלה טובה, נראה שלא הפסדתי כלום. רוני, אני מאמין שכוונותך טובות, אנא בדוק עם עצמך, וענה לשאלה: עד כמה אי הפעילות בפורומים, ובכלל זה נושאי אויראות ובטיחות, הנם תוצאה של מדיניות הפורומים שלך ? יום טוב אייל

למעלה