שי לחג

קפת

New member
שי לחג

כבכל שנה, אני נוהגת להעניק לכם שי צנוע לחג. וגם השנה יש בכוונתי לשמור על מסורת יפה זו. בימים אלה, של לפני כסת (פוך) ועשור (להקמת ועד נשות השוטרים) אני הוגה והוגה באפשרויות שעומדות לפני. כרגע, אני נוטה להעניק לכל אחד ואחת מכם גרם קוק ופטיש שניצלים מהודר. אפשרות נוספת: מכסה אסלה מרופד במראה נמר ורוד ותלושי הנחה להסרת שיער מן הגבות אצל רונית רפאל. אבל אם יש לכם הצעות ובקשות, אני אשמח לשמוע. אם כי סביר להניח שלא יצא לכם מזה שומדבר. בנוסף לתהיות שלי, שזה חלק מחשבון הנפש - כלומר, אם היתה לי נפש, כי חשבונות יש לי למכביר - אני מהרהרת באפשרות לבקש מהנהלת הפרדס לשנות את שם הפורום ל: בעט לי ואבעט לך בתחת ואחרי זה נלך להוריד כמה דרינקים אצלי או אצלך. ושוב, במסגרת המדיניות הטולרנטית שלי, שבה אני מרשה לכם להגיד הכל, דוח, בפנים, כדי שתהיה לי סיבה להשפילתכם - אני מאפשרת לכם להביע עמדה בנוגע לשמו החדש של הפורום. כמובן שגם יהיה לכם רעיון ממש נועז, מקורי, יצירתי ואחלה - אין שום סיכוי שאשתמש בו, ואם אשתמש בו לעולם לא תקבלו על זה קרדיט ואם תעיזו לצייץ ולדרוש תמצאו את עצמכם בבית משפט, מול העוכרדין הנוכל שלי. שנה טובה.

הרבה

אני בעד לשנות את שם הפורום לשם שלי: הרבה מלפפונים חמוצים. ככה גם יבואו הרבה נשים בהריון ונוכל לדבר על בחילות בוקר (בשביל זה יש גם את פטר חמור) והקאות (גם בשביל זה יש את פ"ח), על משיכה עזה למלפפונים חמוצים בשוקולד (רגע, גם בשביל זה יש לנו את פ"ח?), על טחורים (בשביל זה בטח ובטח שיש לנו את פ"ח) ובסופו של דבר על גודש בחזה (פ"ח), זה שהבעל לא קם בלילה (פ"ח, לריסה, פ"ח) ופריחת חיתולים (חררה? נו ברור שפ"ח). בברכת "בבנין ביטוח ציון ננוחם, ודבר מנורה מכלל ביטוח. אחת שמונה מאות ארבע מאות ארבע מאות אֵיי, אַיי, ג'ינס פרטי". המ"ח

בעיות במדיניות האינטגרציה

ובכותרת המשנה - זה מה שקורה כשנותנים מחשבים גם לשכבות סוציואקונומיות חלשות. ובפונט 12 - כן, אנחנו מתכוונים ללריסה.

א י ל ה

New member
תראי

בנושא השם לפורום, זה ממילא לא משנה ממש. תודי. אבל זה לא מה שחשוב. הרי החגים בפתח והשוס הגדול בימים אלה הוא מתנות החג. עם סגול בה"א. ומכיוון שציינת אפשרות של מכסה אסלה מרופד וגו', נזכרתי במשהו שראיתי באיזו דירה תל אביבית אפלולית אי אז בשחר נעוריי, כשעוד הייתי זוכה לראות דירות תלאביביות אפלוליות מבפנים. בקיצור, מדובר במשהו שימושי בהחלט מחד, אבל מעורר מחשבות והגיגים מאידך, משהו שהוא יומיומי ופרוזאי מכאן, אבל ממלא יראה משם, משהו שנמצא בכל בית, אבל איש לא ישכח דווקא את הספציפי זה. כן, מדובר במושב אסלה, שקוף-פרספקס, שבתוכו חוטי תיל. לא, לא עובר בהם חשמל, למרות שזה משעשע בפני עצמו, אבל אין אחד, או אחת, לצורך העניין, שלא עוצר, או עוצרת, לרגע קט, ולו לשבריר שנייה, לפני שהוא, או היא, עושים בה את השימוש שעושים בה. אין, אין מתנה יותר מתאימה לשנה החדשה, עת עלינו לבוא בחשבון נפש בינינו לבין עצמנו. אין.

קפת

New member
תגידי

האם נכונה השמועה שפעם, ממזמןף קיבלת מתנה ליומולדת חוטיני מנייר זכוכית? כי אם את יכולה לברר לי איפה קנו לך, זו גם אפשרות מקסימה למתנה לחג.

בטמבוריה הקרובה למקום מגוריה

קניתי 2 חתיכות ניר זכוכית 2.0 וחבילת מסקינג טייפ, גזרתי, הדבקתי, ובעזרת המון שאר רוח ייצרתי במיוחד עבודה מתנה לחג. אם תרצי אוכל להכין גם לך זוג, אבל אני צריך התרעה של שבוע מראש, כי הטמבוריה לא מחזיקה כאלה כמויות של ניר זכוכית.

למעלה