שי לחג.

TEENAGER1

New member
שי לחג. ../images/Emo77.gif

לכבוד השנה החדשה
תתפנקו נא בקטע וידיאו משעשע (באיכות גרועה, אבל למי אכפת) מההופעה אתמול של אביתר עושה תנועות המ... מעניינות
, רוקד ומפזז ב"מתי נתנשק".
תתעלמו מהכיתוב המעצבן הזה שמופיע על הקובץ מידי פעם. הקובץ שוקל 60 מגהבייט, והדרך היחידה שמצאתי להעלות אותו היא להמיר אותו לסוג אחר של קובץ. את זה אני עושה עם תוכנה שמתעקשת להטביע את חותמה על כל קובץ שמעבירים דרכה
בכל מקרה, הוראות הורדה: 1. לוחצים פה--> http://rapidshare.de/files/5799100/DSCN0933_NEW.wmv.html 2. יורדים עד למטה, ולוחצים על "free". 3. יורדים עד למטה שוב, ומחכים שיעברו השניות. עד שיופיע לינק - DSCN0933_NEW.wmv. 4. לוחצים על הלינק ומורידים למחשב. אמור לקחת בסביבות ה-20 דקות, תלוי במהירות החיבור שלכם. אה, ותנסו להתעלם מזה שלקח לי כמה שניות לקלוט שאני מחזיקה את המצלמה הפוך
אז... פורום אביתר בנאי היקר, חג שמח ושנה טובה תעשו לעצמכם ולכל מי שמסביב דברים טובים ותהיו שמחים
מיכל.

InfeCtedShesek

New member
שנה טובה ומתוקה.

האם יש שמועות על אלבום חדש לשנת תשס"ו? (תגידו שכן תגידו שכן תגידו שכן
)

אין מצב.

האחרון יצא ב-23.3 השנה.. אין שום סיבה שבעולם [חוץ מהרצון שלנו...] שכבר יהיה אחד חדש...

Endlessoul

New member
רק הרגע ראיתי את ההודעה ../images/Emo9.gif

אבל עדיין לא פתחתי את הקובץ, אני בדרך
מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא תודה!
שנה מדהימה

תודה רבה רבה... ../images/Emo24.gif

הייתי בטוחה שכבר אמרתי אבל... כנראה טעיתי בשרשור והודתי למישהו אחר..
לא נורא... בכל אופן, תודה רבה...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הומויו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

תודה רבה!!!! פשוט כיף, לראות אותו ככה, כאילו חזר לגיל חמש חחחח הוא לא יוותר אפפעם על המפוחית בהופס אני גומר הא? חחח כפרעליו. בכל מקרה, חג שמח שיהיה לך!! איך היה בארוחה? אה ו...לקח בדיוק 4 דקות להוריד שוב תודה!

../images/Emo9.gif

סתם רציתי להודיע לך רשמית שאת מותק
אהה כן, ולכבוד השנה החדשה, במיוחד בשבילך, קבלי-
את מקסימה...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

הוחמאתי מאוד
ויש לי מספיק אבל עוד אחת
תתקבל בברכה...חח יופי עכשיו הוצאת ממני את כל התפרצויות האהבה שלי
עדי, ופורום- אתם רשמית מותק! זה פורום מקסים חם ומפרגן וכיפי ומצחיק ואוהב... פאק אתם פורום מושלם
תתחתנו איתי?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הגעתי למסקנה...../images/Emo32.gif../images/Emo141.gif

לרוב אלו שנמצאות בפורומים בכללי....אין חבר. נכון זה כל כך נכון? חושבות שיש קשר? אולי יותר מדי זמן פנוי
לא יודעת לגבי הבנים, אבל....נו, אפשר לפתוח משרד שידוכים! כי הרי גם לכולנו מכנה משותף והכל טוב אני אפסיק

../images/Emo11.gif

אין. [פרטים...
] יש פרטים שלא כדאי לפרסם באינטרטנט אם אני לא רוצה שירצחו אותי...

למעלה