מה את גם רוצה? חבר? או זין כזה ענק?
ק קשתונה New member 29/3/03 #21 זה לא זין זה בולבול!!!! ו.... לא אין לי חבר!!! אני פנויה לחלוטין... הצעות? מישהו?
S Setherial New member 25/3/03 #1 שי בקשר לתמונות... אז .. קודם כל .. שלחתי אותן .. עכשיו .. בטעות נכנסה לשם תמונה שלא הייתה אמורה להכנס.. אז לתשומת ליבך - למחוק את התמונה 'וייי'
שי בקשר לתמונות... אז .. קודם כל .. שלחתי אותן .. עכשיו .. בטעות נכנסה לשם תמונה שלא הייתה אמורה להכנס.. אז לתשומת ליבך - למחוק את התמונה 'וייי'
ע עמריבליו New member 27/3/03 #5 במהלך חיפוש הודעות מעניינות פגשתי את השירשור של משחקי מילים, אז אספתי את הכל לקובץ אחד, כדי שלא יאבד (אחרי כ"כ הרבה השקעה).
במהלך חיפוש הודעות מעניינות פגשתי את השירשור של משחקי מילים, אז אספתי את הכל לקובץ אחד, כדי שלא יאבד (אחרי כ"כ הרבה השקעה).
P Princess 1 New member 29/3/03 #20 חחח ממציא פה../images/Emo3.gif עמרי זה הכל מאהבה! אבל עדיין זה אתה התחלת וחוץ מיזה אתה מדרום שרון אז אני יוותר לך, אבל רק הפעם.... כי דרום שרון הם הכי שווים ומאגניבים
חחח ממציא פה../images/Emo3.gif עמרי זה הכל מאהבה! אבל עדיין זה אתה התחלת וחוץ מיזה אתה מדרום שרון אז אני יוותר לך, אבל רק הפעם.... כי דרום שרון הם הכי שווים ומאגניבים
P Princess 1 New member 30/3/03 #23 נו מה ציפית, במערכת יחסים צריך להשקיע ובייחוד אחרי כל מה שהיה בנינו לא הייתי מצפה ממך להזנחה כזאתי! ושקסה רק חבל שהמדב"ית לא איכותית כמו הילדים...
נו מה ציפית, במערכת יחסים צריך להשקיע ובייחוד אחרי כל מה שהיה בנינו לא הייתי מצפה ממך להזנחה כזאתי! ושקסה רק חבל שהמדב"ית לא איכותית כמו הילדים...
ע עמריבליו New member 30/3/03 #24 ../images/Emo52.gifאני מתנצל אני מבטיח שמהיום אני אשנה את דרכי, ואשקיע יותר במערכת היחסים שלנו
ז זורקה New member 27/3/03 #11 עמרי הקטע ב-מה? זה שזה משהו רע... יענו לא: עמרי, מה? יונז אלא: עמרי, מה? סריח! הבנת? או לחילופין- עמרי, איך עושה כלב?? הב הב איך עושה פרה? מו איך עושה חתול? מיאו איך עושה כבשה?? מה- כוער טומטם פגר וכו' וכו'
עמרי הקטע ב-מה? זה שזה משהו רע... יענו לא: עמרי, מה? יונז אלא: עמרי, מה? סריח! הבנת? או לחילופין- עמרי, איך עושה כלב?? הב הב איך עושה פרה? מו איך עושה חתול? מיאו איך עושה כבשה?? מה- כוער טומטם פגר וכו' וכו'