שיתוק שינה.

hbk socks

New member
שיתוק שינה.

היי, אני שמח לראות שיש פורום כזה בתפוז :p סתם רציתי לשתף שהיו לי שיתוקי שינה של כמה שניות מדי כמה חודשים במשך החיים שלי. תמיד חשבתי שהנשמה פשוט לא הספיקה להכנס לגוף או משהו (גם כשנגמר השיתוק יש נשימה גדולה כזאת, כאילו נכנסה רוח לתוך הגוף). היום היה לי עוד שיתוק שינה, וזה היה שונה ממה שהיה לי אי פעם, כשקמתי ולא יכולתי לזוז (אני כבר רגיל לזה, למרות שאני מזיז את האצבעות בידיים ליתר ביטחון) שמעתי נחירות חזקות מאוד (לא שלי), והתחלתי לשאול את עצמי מי ישן שם? זה היה מוזר, איך שנגמר השיתוק של הכמה שניות הזה סובבתי את הראש ולא היה שם אף אחד. הבנתי היום שהקול הזה היה סוג של חלום צלול, ואני לא מבין למה אתם מנסים להגיע למצב כזה אם להגיד את האמת. קצת מבאס אותי השיתוק, בעיקר שהיום חקרתי וגיליתי שזה מגיע עם הזיות (וגם לא הזיות נחמדות של דובים וממתקים, אלא שדים או משהו). סתם שמח לשתף :)

hbk socks

New member
אה אוקיי קראתי עוד טיפה

כנראה מדובר רק על שיתוק שינה בלי חלום צלול, ואתם למזלכם לא סובלים מזה, ולא רוצים גם. מצד שני, היו לא גם חלום צלול אחד או שניים בחיים שלי :p

makron2

New member
זה קורה...

קרה לי דיי הרבה פעמים שיתוק בעת התעוררות,חלק מלחיצים חלק קלים. ד"א ציינת שזה קורה פעם בכמה חודשים,זה שולי ביותר ולהגדיר את זה כסבל זה קצת מוגזם,יש דברים גרועים יותר.

silverhawk

New member
אגב,

שיתוק השינה לא נובע מיציאת הנשמה או שום דבר דומה... מדובר בסה"כ בחומר משתק שמופרש בגוף בעת השינה במטרה למנוע מן השרירים לבצע את הפעולות אותן מורה המוח לבצע בעת החלום. מדהים? בהחלט, הגוף האנושי הוא תופעה מדהימה. על טבעי? לא ממש... בכל אופן, מומלץ לנסות ולנצל את שיתוק השינה על מנת ליצור חלום צלול.

למעלה