שיתוף!!!

שיתוף!!!

לאחרונה אני מנסה לשקם את היחסים שלי עם המשפחה שלי ועם החברים שלי... הבנתי שאם אני רוצה שהיחסים ישתנו אז השינוי הזה צריך לבוא ממני תחילה. הייתי לפני כמה חודשים בריבים ענקיים עם אחים שלי שבעבר הייתי כל כך קרוב אליהם... לאחרונה התחלתי להיפגש עם האח הבינוני שלי ואנחנו מתייעצים אחד עם השני, משתפים אחד ת'שני ויוצאים גם לבלות יחד... אני כרגע מתכנן לשקם את הקשר איתו ואז אני אעבור לשקם את הקשר עם האחד הגדול... עד היום הייתי עם האח הגדול יחסית בכאסח איתו ועם חברה שלו אבל החלטתי לשנות זאת ואני כרגע ביחסים טובים איתם יחסית אבל לא עמוקים... בעתיד לאחר שאני אתקרב לאח שלי הבינוני ואחזק איתו את הקשר אני אעבור אליהם. בקשר לאמא שלי ואבא שלי אני מנסה להיות יותר עצמאי... יותר בוגר... יותר מבין... יותר סלחני... עד היום אמא שלי תמיד עזרה לי בהכל... ובגלל שהיא הייתה כל כך נחמדה וטובה... הוצאתי עלייה את הכעסים שלי... את העצבים שלי ונהייתי מודע לזה לאחרונה מאוד מאוד ואמרתי לה סליחה על זה... אבל אני מרגיש שאני צריך מישהו נטראלי לדבר איתו על הדברים שמציקים לי... לשפוך את הלב לפניו... להתייעץ עם בן אדם שמבין עניין... החלטתי על מנת שזה יתרום לי ולמשפחה... החלטתי עצמאית ללכת לכמה מפגשים עם פסיכולוג... על מנת שיהיה לי מישהו שלא קשור למשפחה או חבר או משהו כזה שיוכל להקשיב ולהביע את דעתו ושאני אוכל לשפוך בפניו את כל כולי ומבלי לחשוש מדברים... מישהו ניטראלי. אני יודע שאני לא מושלם... אני לא מפחד לומר לכם את זה... אבל אני מקבל את עצמי לאט לאט יותר ויותר... לאחרונה הבן אדם שהיה הדמות שעזרה לי היה החבר הכי טוב שלי אלעד... הוא ממש ייעץ לי בהכל... בצבא... בנות... משפחה... חיים... ואני אוהב אותו והכל... ואני נעזר בו לאללה... אבל התחלתי גם להוציא עליו את הכעסים שלי... ונמאס לי לשים אותו בתור הפסיכולוג שלי ולהוציא עליו כעסים... אני רוצה אותו בתור החבר ולא בתור הפסיכולוג :). אז דיברתי איתו על זה... ולאחרונה בשבועות האחרונים ממש שיניתי את ההתנהגות שלי וקיבלתי את הדברים שהוא אמר לי גם אם הם לא היו במקום... ולא הוצאתי עליו שום כעס וממש הצלחתי לחייך וגם הוא שם לב לזה ואמר לי שהוא שם לב לשינוי עצום אצלי לטובה. אמרתי לו שאני אוהב אותו והוא גם אותי. חברות אמיתית חח קיצר החבר שלי אלעד... לפני שנה וחצי ההורים שלו התגרשו והוא היה יחסית במשבר... אז לא היינו כל כך קרובים... והוא הלך לפסיכולוג במשך חצי שנה ששינה את חייו והוא בכלל השתנה והתגבר בעיקבות זאת... הוא המליץ לי ללכת לנסות לדבר עם מישהו ניטראלי... אמרתי לו שאני רוצה מישהו גבר כזה... שמבין בבנות... שיש על מה לדבר איתו ולא אחד סתם בלי ביטחון... כי הייתי בעבר אצל פסיכולוגים כשהייתי קטן ופרוע... הוא דיבר עם הפסיכולוג שלו והוא המליץ לו על כמה אנשים. דיברתי כבר עם אחד ואני נפגש לפגישת ניסיון ביום שלישי הזה בשעה 18:00. מקווה שיהיה טוב. עד פה השיתוף הזה :)

בהצלחה! זה נשמע כמו צעד שיעזור

לך
שמחה על כל הישנויים שאתה עושה בחיים שלך
בהצלחה!!!

למעלה