שיתוף

kung fu

New member
שיתוף

קל לי יותר לא לקחת דברים באופן אישי, שהם כביכול שליליים.... וקשה לי יותר לא לקחת דברים באופן אישי שהם כביכול חיוביים.... טוב, זה לא שממש עשיתי מאמצים לא לקחת דברים חיוביים באופן אישי, אבל כאשר אומרים לי מחמאה, אני ערה לזה (להעדפה הזו)

kung fu

New member
בעצם זה לא כל כך מדוייק....

לא יודעת כבר
אולי היחס שלי אליהם זהה.....

ש איילת

New member
הכי טוב..

לא לקחת את שניהם באופן אישי מידי אלא בעיקר להקשיב לנאמר ולהפיק לקחים למה .. בשביל אדם הלוקח דברים באופן אישי.. הרבה פעמים הדברים החיוביים הם כמו אשליות, כמו סם שנותן לו להיות בhigh ובהרגשה טובה.. והדברים השליליים..יכולים להרוס ולשבור אותו.. לגבי החיובי- נוצרת תלותיות הרבה פעמים ואי יכולת להמשיך את היום בלי לשמוע את ה- "חמודה" מתוקה" "נהדרת" "מושלמת" ..הנפש "חייבת" את זה כדי להרגיש שהיא 'יותר מבסדר.'.:) לדעתי,יש אנשים שלוקחים באופן אישי כל דבר שייאמר עליהם..זה הרסני.. ויש אחרים שמתמכרים לחיובי ולטוב שנאמר עליהם לעומת זאת לדברים השליליים הם מתנגדים נאטמים ואפילו מחזירים שלילי לאותו אחד שאמר שלילי עליהם..:) אגו וכבוד..זה גם הרסני.. וישנם האנשים המודעים לעניין
סתם מחשבה שבאה לי לגבי העניין ואני משתפת גם..

kung fu

New member
אני לא רוצה להיות תלויה בדיעות של

אחרים. זאת אומרת, אני רוצה להרגיש שאני נפלאה בלי לשמוע את זה מאחרים. זאת הסיבה
(לפעמים אני נזקקת לשמוע את זה מאדם אחר, על מנת להרגיש כך, ולפעמים אני מרגישה כך בלי שמישהו יגיד לי. אני אשמח להגיע למצב שכל האהבה תנבע בתוכי אם אתה מבין את כוונתי...)

למעלה