שיתוף

שיתוף

שלום בנות יקרות
רציתי לשתף אתכן באירוע שהתרחש בהדסה ביום חמישי. לאחר שבוע טיפול דמה שעלי לעשות בדיקות דם ואולטרא סאונד. לקחתי יום חופש ונסעתי מהמרכז להדסה. לתדהמתי כרטיס האשראי לא עבר ולא התאפשר לי לשלם את התשלום לביה"ח 10100 ש"ח. הצעתי לשלם בינתיים בעבור בדיקת דם ואולטרא סאונד ובלבד שאדע כיצד הגוף מגיב וכמובן אסדיר את עניין התשלום בהמשך. האחיות התנהגו בזלזול וכמעט ולא נענו לשאלותי. ולא אפשרו לי לראות את הרופא. והצדיקו זאת תואנה שהרופא לא מוכן לראות אותי לפני התשלום. שאלתי מה לעשות בינתיים עם ההורמונים שאני נוטלת, הציעו כלאחר יד להמשיך ולהגיע שוב ביום רביעי כשהתשלום מוסדר.
יצאתי מביה"ח בתחושה קשה שזה לא המקום. ואם אני הולכת לעשות זאת כדאי לבחור במקום יותר אנושי. איזו מסחרה מכוערת.
את התשלום במלואו אני סופגת לבדי. קופ"ח אינה משתתפת מאחר ויש לי שתי ילדות משלי. עד לאירוע זה ניסו לסחוט ממני תשלומים כאלה ואחרים שלאחר בירור הסתבר שאין להם עילה לקבלם.
אני משתוקקת בכל מאודי בילד/ה נוספים אך חשוב לי גם שהדרך תהיה נעימה. ובינתיים הזרע נמצא כבר במעבדה בצ'כיה ואני חסרת אונים...

מצטערת שזאת החוויה שלך אם את מקגישה שזה לא המקום עש מסלולים נוספים. תבדקי מה עלייך לעשות (יש חוזה ביניכם?)
איילת

תודה איילת על התייחסותך

אין בינינו חוזה בינתיים. אבל כאמור הזרע כבר נמצא במעבדה בצ'כיה. אפשר להטיס חזרה ארצה...או שעדיף לרכוש מנה נוספת.
הפסקתי את ההורמונים מהבוקר. לאמיתו של דבר היתה לי תחושת אי נוחות עם הדסה עין כרם עוד בטרם התרחש אירוע זה...
גם כך ההליך והתהליך לא פשוטים כלל, רגשית ופיזית ואפילו טכנית. נראה לי שאיפרד מהדסה. לא היתה רגישות, אמפטיה ואפילו רק הצד המקצועי הרפואי האחראי נעדר..למרות שהצעתי לשלם בעבור בדיקת דם ואולטרא סאונד באותו מעמד. או שמא היו אלא אותות שעלי לעכב את הענין...

יש פה לא מעט גולשות שמאוד מרוצות מהמסלול
אחד המסלולים המאוד מסודרים, כך שהייתי מנסה לבדוק מה כן ניתן לעשות.
לי התהליך היה מאוד לא פשוט, בשלב כלשהו כשהתלבטתי האם לעבור מסלול הבנתי שאני רוצה להפוך לאמא ושיש דברים שחבל שאצפה להם בתהליך מהמרפאה בה טופלתי, לאחר אכזבות רבות מהם (אמפטיה ורגישות למשל). לציין שלא טופלתי בהדסה.
אני לא מאמינה באותות לעיכוב העניין, עשית את ההחלטה נסי למצוא את הדרך שהכי תתאים לך להגשים את החלום
איילת

אני לא הייתי ממהרת

לשפוט על סמך החוויה הזאת.. מה שקובע בסופו של דבר זאת התוצאה הסופית. יש בפורום בנות שהיו במסלול והיו מרוצות מאד. הייתי כן מנסה לעבור אולי להר הצופים. בפרט שהטסת כבר זרע.

מילי7777

New member
לא נעים..

מצטערת לשמוע שזו החוויה.. הדסה ידועים בבירוקרטיה שלהם. מי האחות ומי הרופא שלך בהדסה?
יודעת שיש כאן גם הרבה בנות שמרוצות מהדסה. יש להם מעבדה מעולה אבל הם לא תמיד ממוקדים במטופלת. עברתי אצלם תרומה ראשונה ללא הצלחה ועצה אני לקראת תרומה שניה באסף הרופא.
אכן ניתן לבצע בדיקות דם ואולרטראסאונד בקופה. להדסה מגיעים לייעוץ ולהחזרת עוברים בלבד
שיהיה הרבה בהצלחה

NYC2122

New member
הדסה עין כרם

מהודעתך, אני מסיקה שאת אם יחידנית?
אם כן, אשמח לדעת איך הדסה הסכימו לקבל אותך, כשאני התקשרתי הם אמרו שהמסלולים שלהם הם לבני זוג בלבד.

למעלה