שיתוף.
מטופל בסביבות ה60.
אדם מוצק וחזק בבסיסו , עבד פיזית - כשטיפלתי בו כבר פרש מעבודתו.
סובל לאורך שנים מ"סימפטומים נוירולוגיים" שונים - נימולים בגפיים , חוסר תחושה , כאבים ועוד.
טיפלתי בו לאורך זמן רב (בהפסקות) , ולא היה שינוי משמעותי.
גם לרופאים המערביים אין מושג. ביצע כמעט כל בדיקה אפשרית.
תמיד חשדתי לאורך השנים כי מדובר בהרעלה , אך למרות כל נסיונותי לברר מהיכן , לא הצלחתי.
היום אני חושב שנפתרה התעלומה :
לפני כ7 שנים המטופל הלך לטיפול שיניים בו שמו לו "שתלים" וכדומה.
לאורך השנים סבל שם מדלקות חוזרות.
ואותו רופא שיניים שעשה את הטיפול כל הזמן "ניקה את הדלקת" . ..
היום הוא סיפר לי על כך לראשונה כבדרך אגב , כי המצב הסתבך לו גם שם.
ואז נזכרתי כי לפני כמה שנים , במסגרת ה"מיני מחקר" שעשיתי על כל מיני מבריאים ממחלות שונות , מצאתי כי כמה אנשים הבריאו ממחלות שנחשבות "חשוכות מרפא" (ALS וטרשת נפוצה) , פשוט על ידי כך שהורידו מהם כל מיני שתלים וסתימות שרופאי שיניים שמו להם.
ככל הנראה , אצל אחוז מסוים מהאוכלוסיה יש רגישות לחומרים הללו , והם יוצרים הרעלה איטית ומתמשכת של הגוף - שיוצרת סימנים נוירולוגיים.
(כדאי לקרוא : http://www.evenbetterhealth.com/als-amalgams.php)
(אגב , כמובן שאף רופא לא יחשוב לקשר בין טיפולי שיניים לבין סימנים נוירולוגיים ברגליים . . . )
כמובן שהמלצתי לו באופן חד משמעי ומיידי , להסיר את כל ה"שתלים" וגם את העצם שהחליפו לו בלסת בהקדם האפשרי .
ולפעמים זה גורם לי לתהות עד כמה הרפואה המערבית משחקת באנשים.
אני די בטוח שברוב ככל המקרים שבהם אינני מצליח לעזור לאנשים קשורות לתרופות ולדברים מהסוג כמו הנ"ל.
(ואחר כך גלעד ושות' יבואו אלינו בטענות על שאנחנו "לא מבוססים מחקרית" . . .)
מטופל בסביבות ה60.
אדם מוצק וחזק בבסיסו , עבד פיזית - כשטיפלתי בו כבר פרש מעבודתו.
סובל לאורך שנים מ"סימפטומים נוירולוגיים" שונים - נימולים בגפיים , חוסר תחושה , כאבים ועוד.
טיפלתי בו לאורך זמן רב (בהפסקות) , ולא היה שינוי משמעותי.
גם לרופאים המערביים אין מושג. ביצע כמעט כל בדיקה אפשרית.
תמיד חשדתי לאורך השנים כי מדובר בהרעלה , אך למרות כל נסיונותי לברר מהיכן , לא הצלחתי.
היום אני חושב שנפתרה התעלומה :
לפני כ7 שנים המטופל הלך לטיפול שיניים בו שמו לו "שתלים" וכדומה.
לאורך השנים סבל שם מדלקות חוזרות.
ואותו רופא שיניים שעשה את הטיפול כל הזמן "ניקה את הדלקת" . ..
היום הוא סיפר לי על כך לראשונה כבדרך אגב , כי המצב הסתבך לו גם שם.
ואז נזכרתי כי לפני כמה שנים , במסגרת ה"מיני מחקר" שעשיתי על כל מיני מבריאים ממחלות שונות , מצאתי כי כמה אנשים הבריאו ממחלות שנחשבות "חשוכות מרפא" (ALS וטרשת נפוצה) , פשוט על ידי כך שהורידו מהם כל מיני שתלים וסתימות שרופאי שיניים שמו להם.
ככל הנראה , אצל אחוז מסוים מהאוכלוסיה יש רגישות לחומרים הללו , והם יוצרים הרעלה איטית ומתמשכת של הגוף - שיוצרת סימנים נוירולוגיים.
(כדאי לקרוא : http://www.evenbetterhealth.com/als-amalgams.php)
(אגב , כמובן שאף רופא לא יחשוב לקשר בין טיפולי שיניים לבין סימנים נוירולוגיים ברגליים . . . )
כמובן שהמלצתי לו באופן חד משמעי ומיידי , להסיר את כל ה"שתלים" וגם את העצם שהחליפו לו בלסת בהקדם האפשרי .
ולפעמים זה גורם לי לתהות עד כמה הרפואה המערבית משחקת באנשים.
אני די בטוח שברוב ככל המקרים שבהם אינני מצליח לעזור לאנשים קשורות לתרופות ולדברים מהסוג כמו הנ"ל.
(ואחר כך גלעד ושות' יבואו אלינו בטענות על שאנחנו "לא מבוססים מחקרית" . . .)