שיתוף.

יערית

New member
שמעתי את המשפט הזה

בעבר " תחזרי כי כנראה לא סבלת מספיק" ואני אומרת שקשה לצאת ממצבים לא בריאים לנו, מזיקים לנו, מצבים שבמצב שהלב לא עובד הוא לא ייתקבל על הדעת.ושוב, באהבה הולכים לאיבוד ומתי שהוא חוזרים מהאיבוד הזה. אם רוצים להשיג שינוי יש לפעול בדרך שונה ממה שנוסה עד כה.

WinWin8

New member
הרבה בחיים זה עניין של טיימינג.

בהחלט שווה לבדוק שמה שהיה לא מתאים אז ,אולי יתאים עכשיו. אהבות אמיתיות לא מוצאים סתם ככה ואסור לוותר על שמץ של סיכוי גם במחיר של אולי פגיעה אפשרית. מה עוד שממה שהבנתי ,הברנש כבר גרוש ואולי גם יותר מוכן לקשר. לכי על זה. הרווח עוולה לאין שיעור על ההפסד. מזל טוב ובהצלחה!

ye44

New member
אני לא מפעל הפיס ולא שותף

לטעויות הבסיסיות שאת עושה בחייך
אלפים כמוך עושות את אותה טעות ובסופו של תהליך חוטפות
בפנים, את רוצה שידור חוזר ? את רוצה לבזבז את הזמן שנותר לך בגילך המופלג
אם תסריט ידוע מראש ? את לא מתקדמת את תקועה
הרי טחנו כבר את הנושא שלא הולכים עם פרודים ואנשים שרק מסיימים מערכות יחסים ! נראה לך לקפוץ למער' יחסים רצינית אם אדם שרק סיים את יחסיו ? אם את מעוניינת בסתם סטוץ אז סבבה תזרמי
אם את רוצה מערכ' יחסים רצינית תברחי כל עוד נפשך בך לפני שה
שלך שוב פעם
פחחח נראה לי שהחוקרים בחברת "טבע"
יעבדו בשבילך שעות נוספות על פיתוח של
נגד דיכאון
ציפיות יש רק בכריות, מה נהיה איתך דווקא החזקתי ממך

ismeralda100

New member
אם אני קוראת איזו הודעה, בלי להסתכל מי כתב או

תה, ואני רואה את האייקון הזה
לפחות פעם אחת אני יודעת כבר מי כתב אותה.....
תגיד מה אתה גיסנו איזה פסיכיאטר מחוזי או משהו? מה נתפסת לאייקון הזה?

ye44

New member
מכיוון

שרוב הנשים סובלות מרמת סרטונין נמוכה ומכוון שבגילי המופלג חוויתי הכל מכל
אז אין לי צל של ספק שה
שאני ממליץ שיקחו עפ"י המלצת רופא כמובן ,ימנעו מהם לשכב על ערסל בין העצים של "שלוותה" שלא לדבר, על לדבר עם הקירות ב"גהה" או לשוטט חסרי מעש "בשער מנשה"

ye44

New member
אני בהחלט לא הפסיכיאטר המחוזי....

אני המרכז לבריאות הנפש

r o n i t 3 7

New member
::))

כמה דברים: 1) ה"ניסיון" שלך להראות חכם הרבה יותר מאחרים כאן - לא מרשים אותי במיוחד, 2) מידע פרטי שאתה יודע על אשים אחרים והם אינם חושפים אותו מסיבותיהם הם - תשמור לעצמך. אל תשכח לעולם שלמקל יש 2 קצוות. 3) אף פעם לא החזקתי ממך מעבר למה שאתה. עכשיו ... יש עוד משהו שאתה רוצה לומר לי - אשמח, נסה למצוא את הדרך הנכונה והראוייה לכך.

ye44

New member
עצם העובדה

שאת מתעצבנת זה אומר שאני צודק
גיסתנו נתראה בפוסט הבא שלך " שוב מפח נפש " ראי הוזהרת

r o n i t 3 7

New member
ה"כעס"

הוא על חשיפת פרטים אישיים שלי, לא על דעתך בנושא. מקווה שהובן, או שצריכה להסביר שוב?

ye44

New member
"הכעס"

שלך בהחלט על זה שאני שם לך ת'מציאות מול הפנים

למעלה