שיתוף...

daphts

New member
שיתוף...

התנתקתי לתקופה.... היתי בקונכיה שלי עמוק עמוק בפנים.... עברו עלי ימים מאוד לא קלים.... עכשיו מתחילה לראות אור בקצה המינהרה... מרגישה צורך לשתף.... אני בביתי בתאונת עבודה מזה חודשיים וחצי, דלקת בגיד של שורש כף היד...ביום שניה הקרוב עוברת ניתוח ביד ואולי הדברים יסתדר סוף סוף... האישה עברה הבוקר צינתור אחרי חודש של חרדה בבית ובלגן אין סופי.... מחר היא חוזרת הביתה.... ניראה לי שמישהוא שלח לנו קריאת התעוררות רצינית- הגיע הזמן לקחת עצמינו בידים...לשמור על עצמינו.... אז אחרי תקופה הזויה זו אני מתחילה לראות את סיומה באופק והאופטימיות מתחילה לחזור לחיי. שרון היה בי הצורך לשתף

yosef 30

New member
|חביוק| ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

לילה טוב שרון. פווווווווווווווווווו........נשפתי נשיפה ארוכה
בנות
מה קורה שם אצלכם בגדרה
נראה לי אתם זקוקים לאיזה ניעור רציני
ואולי לאיזה יועץ פאנג שוואי שייראה מה קורה שם אצלכן
. שרון ראשית בהצלחה בניתוח, בד"כ מחלימים מזה מהר. זו תופעה יודועה גם אצל מי שעוסק בעיסוי, מתפתחות דלקות בשורש כף היד או נוצרות דלקות בגידים, או שניתפס שריר ועושים ניתוח לשחרר. אז אני מאחל לך החלמה מהירה וקלה. צינתור - יותר מדיי לחץ
מתח
עומס פיזי
ריגשי
מנטלי
או הכל ביחד
צר לי לשמוע על החוויה הלא נעימה הזאת, אמא שלי גם עברה צינתור כמה ימים לפני החג - סיוט
אפילו שאומרים שצינתור זה קל, ולא כזה נורא אם אין הפתעות בדרך - עדיין חוויה מאוד לא נעימה
. לאט לאט בנות, רוצים אתכן בריאות ושלמות, מרוצות, רגועות שלוות - מורידות לחץ כפרה - אני לא אוהב את החדשות האלה
או שאתן נרגעות או שסופר דאדי בא אליכם הביתה - וחבל לכן על הזמן - זה מגיע בגרסה מרוקאית
. לנשום עמוק. אני מקווה שאחרי שהיא תגיע הביתה, אתן תשבו ותנוחו לכן, ויש חדש עם התביעה שלך
טוב לקרוא אותך שוב שרון
יוסף.

daphts

New member
היי יוסף

סופר דאדי בגירסתו המרוקאית תמיד מוזמן... גם כשאנו בריאות...או ללא קשר למצב הבראותי... אגב איך מסתדר דאדי מרוקאי עם שתי פולניות .... זה אש וזה אש... יהיו פה זיקוקים דינור מהמירפסת... המרוקני יצעק והפולניות יגידו "אני .... כשאני...." בהחלט צריך להיות משעשע למידיי ואולי ישפר מצב רוח. יוסף בגדול אתה תמיד מוזמן, וזה נכון ויפה ותקף גם לכל חברי הפורום האחרים... לגבי פאנג שוואי...לא יודעת לא למדתי... לגבי האישה כל הרשימה שכתבתה די נכונה....ומעבר לזה אנו חיבות לעשות שינוי רציני בדרך החיים!- יותר ספורט, פחות סיכרים/ פחממות/ חלבונים/ שומנים....יענו משטר בריאות בשביל שלא יהיה לנו איזה דייט לא רצוי עם מערכת הבראות.... או שלא נדע איזה אורח אחר.... אנו מגיעות לגיעאים שצריך לשמור ....כניראה! שרון

jjaki

New member
רציתי לתת ../images/Emo24.gif גדול מאוד

הרבה בריאות והחלמה מהירה... תמיד תמיד טוב להיות אופיטימיים למרות הכל... חיבוק גדול

למעלה