שיתוף

dancer16

New member
שיתוף

אני כל כך אוהבת לרקוד, כל כך אוהבת..עד שזה פשוט כואב לי ולא כואב לי פיזית..כואב לי בלב.. וזה גם מפחיד אותי, פשוט מפחיד אותי שמיום ליום אני יותר אוהבת את זה ויותר מתחברת לזה ויותר לא יכולה בלי זה.. זה כואב לי לחשוב על שנה הבאה, כשאני אהיה לפני צבא..ואני לא ארקוד, שזאת השנה האחרונה שלי עם כולם..עם הסטודיו...הבנות..והמורות.. יותר נכון המורה! היא כל כך מדהימה, אני פשוט אוהבת אותה בלי גבולות.. ומה אני אעשה בלעדי כל זה ? אני לא יכולה לתאר לי את זה בכלל לפעמים אני מצטערת שבכלל נכנסתי לזה, כשאני חושבת על הכאב שיבוא אחר כך.. ואז מגיע עוד שיעור, שיעור מדהים שגורם לי יותר לאהוב לרקוד ויותר לרצות לרקוד, ומכאיב באותה מידה..ומפחיד.. אני לא יודעת אם מישהי מבינה אותי בכלל או מרגישה כמוני..אבל פשוט הייתי חייבת להוציא את זה.. אני לא רוצה להפסיק לרקוד לעולם..ולא לעזוב את הסטודיו הזה..אבל זה פשוט בלתי אפשרי=[

אני מזדהה כ"כ

למרות שלי יש עוד שנתיים, עדיין. אני כבר חושבת אולי עדיף לעזוב עכשיו ולא להקשר עוד. אבל אני פשוט לא מסוגלת. אני כל כך אוהבת את זה, היה לי קשה בחופש שלא היה חודש. חזרתי כולי מאושרת.

Only Dance

New member
מופרעת? רב הבנות כאן מרגישות ככה.

וגם אני אובדת לי בצבא, מחפשת את עצמי שם לא מוצאת, כל ערב כשנגמר הלו"ז... ויש זמן לנשום אני מנתחת ולא מבינה מה אני עושה שם במקום להיות בסטודיו שלי ולרקוד או במקום להיות בחדר כושר להמשיך לחזק את עצמי, לקראת היעד הגדול והחיים האמיתיים בתחום הזה, ופתאום תוקפות מחשבות שאהה קאטי אולי באמת זו אשליה ואי אפשר וזה הדבר הכי מדכא שאפשר, היא ממש אל מופרעת האהבה שלה למחול?... שוכנת כאן אצל רב הבנות, מה מופרע בזה... קאטי

Sorcerer59

New member
אפשר תמיד להמשיך לרקוד

היי, קראתי והזדהיתי, אבל, קצת פרופורציות: תמיד אפשר להמשיך (או להתחיל) לרקוד. תמיד, תמיד, תמיד. אני התחלתי לרקוד בגיל מאוד מבוגר יחסית, 23, והגעתי להישגים. ראיתי גם בנות/נשים שהתחילו בגיל מבוגר והגיעו גם הן להישגים, אחת אפילו בלהקה והיא התחילה לרקוד בגיל 24. אז בטח ובטח לכן, שיש לכן רקע חזק וניסיון של שנים - תוכלו תמיד לחזור לזה, גם אם נתקע באמצע שירות צבאי. חשוב לזכור שגם לשירות צבאי יש תכלית ויש טעם. אתן משרתות את המדינה וזה דבר ראוי לא פחות ממחול ואומנות. אני לא חושב שאתן צריכות לחשוש. אם אתן באמת אוהבות מחול, וניכר שכן - תמיד תצליחו להמשיך ולרקוד. ו-dancer16, נראה לי שבסטודיו שלך תמיד יקבלו אותך בשמחה ובזרועות פתוחות, גם כשתהיי בצבא ותצליחי לבוא רק פעם בתקופה (אני מקווה בשבילך שתצליחי לבוא יותר, אבל גם לא - זה לא נורא כמו שאת חוששת). בהצלחה!

J o e 2407

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif כל כך..

אני מתגייסת בדצמבר.. וסופרת כל יום

למעלה