שיתוף

איל באש

New member
שיתוף../images/Emo92.gif../images/Emo42.gif

לכל חברי וחברות הפורום אני קורא לכם ולכן לשתף בחוויות אישיות, לתת פרטים, לדבר גם ת'כלס מחיי היום יום. אני חושב ששיתוף בלספר על עצמי זו לא חשיפה ! אני חושב שלספר על עצמי דברים אישיים לא יוריד מערכי בעניי אף אדם ! אני חושב שלרדת קצת מגובה הדיבורים הכלליים אל העם, מומלץ מאוד ! הרי כולנו עוברים חויות אישיות שמביאות אותנו להבנות ולתובנות ,שאנחנו סחים עלייהן בפורום זה. אני יודע שלכולנו יש עוד הרבה מה ללמוד, כולל אותי כמובן ! אני לא יודע יותר מאף אחד או אחת מכם ! שאני משתף בחוויות אישיות שלי ומתוך כך מסביר על השינוי שאני עובר, מדגיש ומחזק רעיונות שמועלים פה בפורום , אני משלב ! אני לא כל הזמן רק אומר לכולם ולכולן מה , ואיך כדאי לעשות, או רק מה דעתי. אני אומר זאת דרך שיתוף מחיי היום יום שלי , מדבר אל כולם בגובה העיניים! בואו נדבר בגובה העיניים , בוא נוסיף לכל הדברים המדהימים שכול חברי/רות הפורום אומרים/רו גם מימד אישי. אותי נורא מעניין למשל איך בכלל הגעתם/ן לתובנות הנפלאות הללו שאתם/ן סחים עליהן בפורום.? כולנו יחד בדרך, בוא נגלה האחד/ת לשני/יה איך הגענו למה שהגענו, איך זה קורה לנו. שהתחלתי לכתוב בפורומים עוד לפני שהתחלתי לנהל את הפורום הזה, פחדתי להחשף, חשבתי שלספר על עצמי יעשה אותי מה שאני לא רוצה להיות, יציג אני חלש , לא יציג אותי באור חיובי, טוב, חכם, יודע. ואז שכתבתי כתבה אחת התחלק לי ככה במקרה משפט על עצמי, גיליתי להם. קיבלתי תגובות נפלאות, דוקא יותר אישיות מאשר קודם, שכתבתי בכלליות. למדתי מאז שיעור חשוב, ואני משתף. למדתי שמה זה משנה מה יחשבו עלי , מה זה משנה , לא הגיע הזמן להפסיק לדפוק חשבון לאיך יגיבו ? וכן הגיע הזמן, והתחלתי להעיז, יותר ויותר. בהתחלה התרגשתי , פחדתי, חששתי, אבל הלכתי על זה. אני עדיין לומד את זה, עדיין לומד שאני לא יודע יותר מאף אדם, שאני אני, וכל אדם יראה אותי אחרת כי הוא מביט מעיניים אחרות על החיים, שאני יכול להגיע אל אנשים דרך השיתוף בחוויות האישיות שלי, שאני לא תלוי בשום דבר, בשום תגובה מהסביבה, שאני מתחבר לעצמי ואוהב את עצמי, המצב רוח שלי כזה או אחר מעצם היותו, שאני לא מושלם ! אני בן אדם כמו כולם! לא יושב על הר, לא גורו, ! אני ואתם שווים ! כולנו יחד וכל אחד לחוד ! אני = אנחנו. בהמון אהבה בהמון המון הבנה גם על מי שלא מרגיש עדיין שיכול לשתף, בהבנה שזה תהליך. איל באש

ישלישם

New member
אז איך הגעתי לזה בכלל...

קודם כל אני רוצה להבהיר, יש בי שני צדדים, שניהם חזקים מאוד בעמדות שלהם, לשניהם אני נוטה להאמין... האחד, רוצה להמשיך בדרך אל האור... השני, רוצה לחזור לאחור, לתקופה בה לא ידעתי כלום... הצד שרוצה להמשיך אל האור, רוצה להיחשף ולספר יותר ממה שמילים מסוגלות, הצד שרוצה לחזור לאחור, נרתע, נבהל, מפוחד, "שם ברקס" ובא כי קוראים לו לבוא וכי הצד הנ"ל חזק ממנו... זה בינתיים... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל - בדרך אל האור.

ישלישם

New member
והסיבה

שאותו צד רוצה לחזור לאחור... היא עוצמת וגודל האחריות שעלינו לקחת, ככל שאנו מודעים לעצמינו... נכון זה משתלם, כמובן, אבל אותו צד בי, שרוצה לחזור לאחור לא כל-כך משוכנע בזה...

ישלישם

New member
המשך סיפור

אז בעצם, איך אני הגעתי לכאן?... אז ככה... פעם היתה ילדה...בחורה בשנות העשרים המאוחרות של חייה, שהאמינה... שבזכות הרצון להיות יחד עם מי שבאמת רוצה להיות איתה העולם יתבהר, יהפוך בטוח יותר, מוגן, אוהב, מפרגן ... היא קיבלה את ההיפך מזה... היא התחתנה עם מי שהיה רחוק מאוד מעצמו, כנראה כמו שהיא היתה רחוקה מעצמה באותה העת למרות שזה לא נראה כך, לא לה ולא לעולם הסובב אותה... הנישואים, היו עבורה משהו שאסור לפרק, ומי שעושה את זה נחשב בעיניה לכישלון חרוץ... היא עברה מסכת נישואים, שרק אלוהים יכול היה להציל אותה ממנה... והוא באמת הציל, ברוך השם... יום אחד, בזמן שהיא היתה נשואה למי שמאוד רצה לאהוב אותה, אבל לא ממש הצליח בזה... נפל לידיה ספר על ריי-קי... בספר היה כתוב, שמי שחושב עמוק בלבו על המילה הזו, יכול להתחבר לאנרגיה הזו... היא האמינה, משהו בזה דיבר אליה עמוק... היא שמה את ידיה סביב ראשו של זה שהיה בעלה ונוצר ביניהם מעגל של אור ואהבה, מעגל רוחני, כזה שהזכיר לה מי היא באמת ואיפה היא נמצאת... מהרגע הזה ואילך, כל האנרגיה שהושקעה בקשר הנישואים, נותבה לערוץ אחר... ערוץ פנימי עמוק ונסתר, שיש לו התשובות לכל השאלות והכוח לפתור אותן -בזכות הילינג (או רייקי), בזכות האמון במאשר הפנימי שאם נשענים עליו לקבל הכרה במקום על סמכות חיצונית, זוכים למתת של חסד, וזה מבחן יומיומי... כי הפיתוי להסתכל החוצה על עצמינו הוא רב וחזק באותה המידה אולי, שהאור חזק... יצר הטוב מול יצר הרע במאבק מתמיד... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gifחג שמח!

פורים בפתח, ובמקום להתחפש... אני מציעה להוריד את המסכות... אתם יודעים למה? כי זה גורם לך להרגיש טוב יותר לגבי עצמך, כי בעצם... מפני מה עלינו להסתתר מאחורי שמות בדויים למשל, למה לא להעמיק להתחבר זה לזה? האם לא זו הסיבה שהגעתם לפורום הזה? או שאני לא במקום הנכון... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

דרדרית

New member
מסכות- להוריד או לא../images/Emo148.gif

לא נראה לי שהשם זה המסכה. השם הוא אמצעי זיהוי בלבד. ואם הייתי כותבת את שמי- חגית, הייתי יותר חשופה? לא נראה לי. חגיות יש הרבה אבל דרדרית- או דרדרית סגולה בשמי המקורי- יש רק אחת. לדעתי השם הוא אמירה, משהו שמבטא אותי יותר טוב, כי אני בחרתי אותו. השם שבו אני נקראת בחיי היומיום הוא שם שבחרו לי. אז למה דרדרית? סתם משהו שמאפשר לי להיות קצת קוצנית, קצת דוקרת, קצת חוששת שיתקרבו אלי מן הסתם, מישהי שאומרת- אני פה, אבל אל תתקרבו אלי יותר מידי, אני עלולה לדקור.. אז איפה המסכה? חושבת שהורדתי אותה דווקא כשבחרתי את השם. מעניין לשמוע משהו על השמות שלכם. דרדרית

spidi2

New member
אז ככה....

אני לא חושבת שאני מסתתרת מאחורי הכינוי שלי. את הכינוי שלי לא אני בחרתי. בחר לי אותו ידיד שהיה מאד משמעותי בשבילי בתקופה שהתחלתי לכתוב תחת הכינוי הזה. כיום, אני חברה בפורום גרושים/גרושות קצת יותר משנה, והיום החברים שם לא מוכנים שאני אחליף אותו... כי זה מה שמתאים לי לדעתם (למרות שרובם ככולם יודעים את שמי). אני חושבת שהחשיפות שחשפתי בפורום שמוזכר לעיל, הם חשיפות של הרבה מעבר לשם... כינוי... יש שם חשיפות לעומקה של נשמתי... שדבר כמו כינוי הוא קטן ושולי לעומתן... ולכן... כינויי בפורום הוא ספידי, חבריי קוראים לי ספידונת. ובשבילכם... רק לפורים... אלינור. נעים מאד

פירוש השם....ושיתוף

בחרתי בשם כי אכן הרגשתי אבודה, כמו אותה יבשת עלומה, ואני גם מרגישה שהשם חושף עליי יותר מאשר את שמי, ופרטים רגילים. התחלתי להרגיש אבודה לפניי כשלושה חודשים. אולם הרגשת החוסר מיצוי, וכאילו משהו חשוב נסתר ממני התחילה עוד לפני, אבל לא ידעתי על מה מדובר, מאיפה נפער לו חלל של ריק בחיים, נורמליים לכאורה, סה"כ חוץ מהקשיים היום יומיים הייתי מרוצה מחיי, ופתאום אי וודאות שכזו, מרגישה שמשהו צריך לקרות ולא יודעת מה, ואז, פתאום החלטתי להכנס לפורומים באינטרנט, מעולם לא נכנסתי לפורומים בעבר וגם לא לצ'טים, ובשבוע אחד כמה וכמה אנשים שאין שום קשר בינהם המליצו לי על הספר הנבואה השמיימית. קניתי, קראתי, הפנמתי, והתחלתי להבין..... ומאז אני במסע, מסע שנע בין ההשרדות והקיום היום יומי (בעיקר במצב המדיני, חברתי, כלכלי, הקשה ששורר כיום) ובין הידיעה שיש לי מטרה חשובה בחיים ואני בדרכי אליה, בלמידה, בהבנה, וביישום. שלכם אטלנטיס

night spirit1

New member
שלום לכולםםםם אז ככה.....

סוף סוף מישהו פותח פורום כזה שלגמריי הייתי זקוקה לו..... הפנימיות שלי ממש נהרסה בתקופה האחרונה והנשמה שלי מתה...... הגעתי למצב של הרס עצמי ועוברת עליי תקופה דיי קשה להגיע לשלמות עם עצמי כלומר לא ממש לשלמות אלא לאיזון בתקווה שזה יקרה....... חוץ מזה חיים מדהימים לכולם....

ים של שלווה הוא,

פשוט שם של דיסק שאני אוהבת מאד ,מחוברת אליו... זוהי מוזיקה שמיימית שמשרה שלווה ורוגע,,שמעשירה את הנפש,,, ואפשר,בקלות, לזרום ולהסחף בתוך צלילי הטבע ולחוש את היופי בצלילים.
רק רגעבמחשבה נוספת,, השם ים דיי מתאים לי,,,דיי מתאים למזג שלי ולאופיי,,, הוא יכול להיות סוער וגועש,מלא מערבולות !?!?! אך,רב הזמן,"הים" רגוע ושקט, נעים ושלוו,,, ...עד הסערה הבאה.....!? ישנו שיר שאהוב על ילדים, (בדרך-כלל שרים אותו בליווי בד גדול לנפנוף) הים רגוע רגוע רגוע לא ינוע הגל לא ינוע עד שרוח פרוע פרוע עושה בים גלים: והם משתוללים ומתגלגלים ועולים עולים עולים... ומשתוללים ומתגלגלים - עד ש נ ר ג ע י ם! אז זהו זה! רק רציתי לומר שזה רעיון מענין ביותר לפשפש במשמעות של הכינויים שבחרנו ... רובינו בוחרים "כאילו" במקרה בלי להקדיש לזה מחשבה מיוחדת ומסתבר שלא כך הוא!

ישלישם

New member
אז במילים אחרות,../images/Emo140.gif

אתם אומרים לי, שדווקא הבחירה בכינוי חיבה, היא האמיתית ולא השם המקורי... הפנמתי. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל - מחכה לכם בנקודה בה כינוי החיבה והשם מתחברים זה לזה.

איל באש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gifועוד שיתוף

רציתי לספר לכולם - כמה כיף וכמה אושר אני מתמלא מהפורום, איזה יופי אתם מתיחסים, איזה פירגון, הקשבה, כמה אהבה, מדהים. היום פשוט חייכתי מאושר , ואני אומר תודה למתנה שקבלתי , ואני אומר תודה לכל האנשים המקסימים שכותבים פה, ואני אומר תודה לחיים, ולבריאה, אני אומר תודה. בהמון המון אהבה איל באש

דרדרית

New member
איל- הקשרהוא דו כווני../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

איל, המתנה היא גם שלנו כי כשאנחנו נמצאים במקום שנעים לנו בו- כיף לתת, כיף לפרגן ולעזור. הרי בתוך כל אחד מאתנו נמצא הטוב- החוכמה היא להיות מול אותו אחד ולהוציא ממנו את הטוב. המון אור ואהבה לכולנו מי יתן ושבוע זה יהיה נפלא דרדרית

למעלה