שיתוף

שיתוף ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

אני לא מצליחה להתנזר ממין. אוף. למה בכלל להתנזר ממין? מה הקטע הזה של התולעים האנרגטיות שטאישה אבלר כתבה עליו בספרה? מישהי כאן מצליחה להתנזר ממין לגמרי?
זה לא מדוייק שאני לא מצליחה. אני לא רוצה להתנזר ממין. לא רוצה! לא רוצה!! לא רוצה!!! דרך הלוחמים הזאת לא תשתלט לי על החיים! מישהי מבינה אותי? מישהי מרגישה כמוני? (ההודעה כתובה בלשון נקבה, אבל מיועדת כמובן גם לגברים. אפליה מתקנת וזה)

למה???

New member
אני חושבת על זה הרבה בזמן האחרון...

אנשים שהתנזרו ממין עשו דברים מדהימים וכנראה שזה קשור איכשהו... לעולם לא תדעי עד שלא תתנסי בעצמך וההחלטה בידייך.

קלות

New member
אני גם לא מבינה מה

הקטע הזה של התולעים האנרגטיות שטאישה אבלר כתבה עליו בספרה. אם אני קשובה לעצמי, אני לא מרגישה שזה מחליש אותי בשום צורה. כשזה מחליש אותי, אז זה קורה כאשר זה נובע ממקום של חמדנות ולא של קלות.

loquado

New member
שאלה טובה

העניין הזה מוסבר בצורה ממש מקיפה וטובה בספרו של גורדיף שתורגם לעברית "סיפורי בעל זבוב לנכדו". עוד נקודה מעניינת היא שהמילה העברית לנקודת השיא היא אביונה=מלשון עוני. אין שום טעם להתנזר ממין כל עוד לא התחלת לאסוף ולהתמלא בהאצלות, אנרגיות ,תדירויות ,ו\או השפעות מסויימות שאינן זמינות למערכת שאינה מפותחת. גם המילה הלועזית : אור - גז - מה רומזת לא מעט בעניין. אין טעם אחר להתנזר ושוב- גם המילה הזאת נשמעת כדבר שהרחיקו הנזירים מחייהם: מין -זר. אבל !!! -אני ממליץ על תקופת התנזרות לשם בדיקת ההשפעה על איסוף החומרים הנדירים האלה. אדיוס בקרוב בלב הארי מאמר מעניין על חופש.

charlila

New member
תגובה לבינתיים: העצה לטאישה אישית,

כפי שציין מישהו בפורום פעם. כל אחד ועצתו הוא.

hapupu

New member
המין לפי דון חואן

שמלה לבנה יקרה.... דרך הלוחמים אינה יכולה להשתלט על חייך....זוהי בחירה שלך האם ללכת בה או לא....(ואיני מטיף מוסר...חס וחלילה) לפי דון חואן....וללא שום קשר למוסר או מוסכמות חברתיות....המין נועד בכדי לתת מודעות (לייצור חדש). לדבריו....יש לאדם שתי אפשרויות.... 1. לעסוק במין באופן פעיל....דבר שיגרור איבוד אנרגיה (גם אם המין הוא להנאה...ובטח אם בסופו של המעשה..ניתנה מודעות לייצור חדש) 2. להפוך לחולם (לפי הגדרת החלימה של דון חואן)...דון חואן טוען שאין לאדם מקורות אנרגיה...אלא האנרגיה שנמצאת בתוכו...מטרתם של המכשפים היא פשוט לערוך מחדש את האנרגיה שלהם....לדבריו...אם תעסוק במין...לא תוכל לחלום....אנו זקוקים לכל האנרגיה שיש לנו בכדי שנוכל לחלום....והעיסוק במין גוזל הרבה אנרגיה.... זהו...מקווה שנתתי עוד זוית לנושא....

IC4

New member
upupah

אם להתיחס גם לתגובה שבאה תחתיך יש לי כאן סיבוך קל בין "להשתמש בכל האנרגיה שנמצאת" לבין "עודף אנרגיה" אך מה שיותר סיקרן אותי להבין הוא הרעיון של "ייצור חדש" - איני קרוב ללהיות לוחם, אך אם תוכל לאמר מילה בדבר הזה מבלי לשלוח אותי לספרים שלא אקרא - אשמח ביותר! (או אשמח קצת , תלוי באיזו אוירה אהיה באותו רגע) תודה

hapupu

New member
תשובה

ייצור חדש....פירושו בפשטות...לעשות ילד... לפי דון חואן....בעת שאני מקיימים יחסי מין....ויוצרים ילד....גם האב וגם האם מאבדים את 'חוד האנרגיה' שלהם.....ונותנים אותו לילד או לילדה שנולדים...ובעצם כך מעניקים לו מודעות....כך שככל שיש לאדם יותר ילדים...יש לו פחות ופחות אנרגיה...(גם לאב וגם לאם)... בנוסף....גם קיום יחסי מין לשם הנאה....לפי דון חואן....מדלדל את האנרגיה... מקווה שתשובתי מספקת... ללא הפניה לספרות....

IC4

New member
גם ללא הפניה לסרטים ../images/Emo9.gif

כמה נחוש בדעתו יהיה אותו מכשף שיוותר על דבר מה שנחשב ליפה וקסום ביקום למען תודעה מובחרת אחרת דון חואן must really have it for children

IC4

New member
אגב! חוץ מרצוני לאמץ ילד

על מנת לא להשקיע יותר מדי אנרגיה בייצורו הפיזי רציתי לברר אם משיכה מינית של לראות לפתע אישה פצצה ברחוב -ואולי אף לחשוב פנטזיות נחפזות ובלתי זהירות אודותיה- ייחשב גם כבזבוז אנרגיה או רק האקט עצמו? כי נדמה כאילו האדם החלש נחלש בראותו יצור מרשים מינית מהלך או עומד לצידו וקולט את תשומת ליבו ההורמונלית

hapupu

New member
תשובה...

אני יכול לנסות לענות...אך זה יהיה פירוש שלי....מהידע שצברתי...וכמו שאני מבין את הדברים.... דון חואן, וכמו שאני מבין את הדברים, מדבר על האקט המיני...ועל ההולדה...כמעשים הגוזלים פיזית אנרגיה רבה.....(לפי דון חואן...הרואים רואים את האדם כביצת אנרגיה....אדם שהוליד ילדים...יש לו באמצע ביצת האנרגיה חור שחור...ככל שילד יותר ילדים....החור גדול יותר)... לראות מישהי ברחוב ולפנטז עליה....זה מעשה של השכל...הלוגי החשיבתי....ויכול להחשב בזבוז אנרגיה...וכאן אנו נוגעים גם בתורות רוחניות אחרות....וגם במשנתו של דון חואן....שמנסות לכוון לעצירת הדיאלוג הפנימי...והשקטת השכל....כך שפנטזיה על פצצה תבזבז אנרגיה משום שאז אנו חושבים...ומתעסקים במחשבות....דבר שהוא היפוכו של עצירת הדיאלוג הפנימי...אך לא מצאתי "בכתובים" שהדבר יבזבז פיזית אנרגיה מהאדם....

redskywalker

New member
../images/Emo47.gifחרב פיפיות ../images/Emo42.gif

דעתי היא שמין כמו כל דבר עוצמתי בחיים הוא חרב פיפיות מצד אחד ידוע שעבור הגבר יש איבוד אנרגיה בפליטה , רב האיבוד הנשי לפי הידוע לי הוא לא במיון עצמו אלא בהריון במין הגבר נותן מהצי שלו והאישה נותנת הרבה מהאנרגיה שלה לעובר זה הצד האחד מצד שני ישנן דרכים לתעל את האנרגיה המינית להתפתחות מודעת למעשה זה כמעט בלתי אפשרי בלי כי הקונדליני רוכב על האנרגיה המינית המותמרת התמרת האנרגיה המינית לאנרגיה מעודנת יותר ופתיחת הדרכים האנרגטיות הללו מתאפשרת עיי תרגול ונשימות עיי הטנטרה וכדומה הכוח המתקבל מכך הוא עצום !!!כמו כן שהסיפוק עצמו ואורגזמות עצמן מתעצמות זה כמו זרמים חשמליים העוברים בכל הגוף ובעיקר בעמוד השדרה אנני יודע כיצד נשים מתמירות את האנרגיה המינית אך יש טכניקות מעט שונות לגבר ולאישה בכל מקרה עודף אנרגיה הוא לא פחות חסר איזון מחוסר אנרגיה אז לפעמים רצוי לשחרר קצת ....

תודה לכולכם...

ובמיוחד לקלות על גילוי הלב והשיתוף. תראו, חוץ משיתוף, הסתקרנתי גם לדעת אם מישהי כאן מבינה אותי או מרגישה כמוני (מישהי או מישהו). אני בטוחה שעבור הרבה גולשים כאן יש ערך לתשובות שניתנו מבחינת הבנת דרך הלוחמים וכל זה, אבל מבחינתי אני אשמח לדעת אם יש מישהם שמרגישים כמוני, או איך בכלל אתם מרגישים בקשר לעניין הזה. אני פחות מתעניינת ביצירת תיאוריות, למידתן, אישורן או הפרכתן - ויותר בחיים של כל אחת ואחד. אבל זו רק אני...

למעלה